Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Qt Group: Kasvu on saanut siivet

inderesTV 09.08.2021 15:03 Qt

Qt Group: Kasvu on saanut siivet

Teknologiayhtiö Qt Groupin kasvu jatkuu vauhdilla, joka on kuin toiselta planeetalta. Kaiken kukkuraksi nyt myydyt kehittäjälisenssit lupaavat lisää kasvua jakelulisenssien muodossa vuosien päähän. Analyytikko Mikael Rautanen kommentoi.

Tuore Qt:n yhtiöraportti löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/veret-seisauttavaa-kasvua

Seuraa Qt:ta https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:20 Mikä selitti Qt:n voimakasta kasvua Q2:sella? Kaksi posariakin tuli putkeen.
02:26 Pitkäjänteisen sijoittajan ei kannata liikaa stressata komponenttipulaa
02:46 Kehittäjälisenssikauppa käy voimakkaana kuin rajuilma, miten se näkyy jakelulisenssituloissa lähivuosina?
06:30 Puhutaan analyysistä: foorumillakin on ansiokkaasti kritisoitu, miten Qt:n osakkeen tuotto-odotus on jokaisen analyysin päätteeksi 7 % lähivuosille, mutta toteutunut tuotto on pikemminkin osakkeen seitsenkertaistuminen reilun vuoden aikana. Mitä haasteita Qt:n analyysissa on ollut?
10:50 Miltä osakkeen arvostus näyttää leveällä pensselillä maalattuna, jos katsotaan vaikka vuosikymmenen loppuun. Onhan tässä päräyttävää potentiaalia?
16:18 Mikaelin reflektiot Qt-analyytikkona

Käy kauppaa. (Qt)

Qt Group on vuonna 1994 perustettu yhtiö, joka tarjoaa globaalin myyntiverkoston avulla ohjelmistokehittäjille alustariippumatonta sovelluskehitysympäristöä ja siihen liittyviä työkaluja. Qt on sekä visuaaliseen suunnitteluun että koodaukseen tarkoitettu työkalu, jonka loppukäyttäjiä ovat käyttöliittymiä kehittävät koodaajat tai palvelumuotoilijat. Teknologian avulla voidaan kehittää sovelluksia sulautettuihin järjestelmiin, työasemiin ja mobiiliin.