Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rapala: Kohti täyttä potentiaalia

Rapala on saanut selkeää vetoapua pandemian synnyttämästä kalastusbuumista sekä otollisista keleistä, mutta tärkeämpänä tekijänä käänteessä on ollut yhtiötä kroonisesti vaivanneiden ongelmien selättäminen. Analyytikko Olli Vilppo avaa Rapalan käännettä.

Yhtiöraportti (Inderes Premium): https://www.inderes.fi/fi/palaset-loksahtelevat-paikoilleen-ennatysvauhd...

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:18 Rapalalla vahva alkuvuosi
03:28 Strategian toteutus - mitä seuraavaksi?
07:49 Ovatko ennusteet liian konservatiiviset?
09:41 Osakkeen arvostus

Käy kauppaa. (Rapala VMC)

Rapala on vuonna 1936 perustettu maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja sekä myyjä. Yhtiön myynnistä noin 2/3 osaa muodostui konsernin omista tuotteista ja loput kolmansien osapuolten tuotteiden jakelusta yhtiön globaalin jakeluverkoston läpi. Rapalan jakeluverkosto on erittäin laaja ja se kattaen lähes 40 maata. Täysin omistettujen jakeluyhtiöiden lisäksi Rapalalla on yhdessä omistetut jakeluyhtiöt Shimanon kanssa joissa määräysvalta on Rapalalla. Lisäksi Rapala käyttää ulkopuolisia jakelijoita noin sadassa maassa.