Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Bittium
3626 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.35 ALIN 6.34 VAIHTO (KPL) 7 224
MYYNTI 6.36 YLIN 6.38 VAIHTO (VAL) 0,046 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
18.11.
2019

Bittiumin kehitys on vahvoista ajureista huolimatta tuskaisen hidasta, eikä esimerkiksi merkittäviä Mexsat-tilauksia ole kuulunut tai SDR-toimitukset alkaneet ainakaan oleellisessa mittakaavassa. Tämä aiheuttaa merkittävää epävarmuutta H2’19-ennusteisiimme ja heijastuu negatiivisesti myös lähivuosien ennusteisiin. Osakkeen arvostus on edelleen korkea ja vaatii voimakasta tuloskasvua, mutta hidastustöyssyistä huolimatta kokonaiskuva on kuitenkin pitkälti ennallaan.

Tyyppi: news
18.11.
2019

Olemme tarkistaneet Bittiumin tavoitehinnan 7,2 euroon (aik. 7,5 €), mutta toistamme lisää-suosituksemme.

Tyyppi: news
15.11.
2019

Bittium tiedotti eilen ensimmäistä kertaa yhteistyöstään Preventice Solutionsin kanssa, kun yhtiö ilmeisesti sai luvan julkistaa asia Preventicen puolelta.

Tyyppi: stock_exchange_release
5.9.
2019

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 5.9.2019 kello 13.00

Nimitys Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Tommi Kangas Bittium Oyj:n Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtajaksi

Tyyppi: news
4.9.
2019

Bittium on saanut tilauksen Viron puolustusvoimille toimitettavista Bittium Tough SDR -ohjelmistoradioista ja Bittium Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteista.

Tyyppi: news
9.8.
2019

Bittiumin H1-tulos ylitti selvästi odotuksemme ja vahvisti yhtiön positiivista tulostrendiä. Näkymät olivat pääosin ennallaan, mutta Tough SDR -tuotteiden tuotekehitys jatkuu edelleen suuressa mittakaavassa eikä epävarmuus H2-tuloksen suhteen juuri pienentynyt.

Tyyppi: company_report
9.8.
2019

Bittiumin H1-tulos ylitti selvästi odotuksemme ja vahvisti yhtiön positiivista tulostrendiä. Näkymät olivat pääosin ennallaan, mutta Tough SDR -tuotteiden tuotekehitys jatkuu edelleen suuressa mittakaavassa eikä epävarmuus H2-tuloksen suhteen juuri pienentynyt. Kokonaiskuva on mielestämme ennallaan, emmekä ole tehneet merkittäviä ennustemuutoksia. Osakkeen arvostus on korkea, mutta lähivuosien tuloskasvunäkymä on erittäin vahva.

Tyyppi: video
8.8.
2019

H1-raportti ylitti odotukset tuloksen osalta. Tuotepohjainen liikevaihto kasvoi voimmakkaasta. Tuotekehitys on edelleen käynnissä, ja vaikutuksia tullaan näkemään vielä H2:lla negatiivisten kassavirtojen muodossa.

Lue analyytikon kommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/bittium-h1-tulos-ylitti-selvasti-mutta...

Tyyppi: stock_exchange_release
8.8.
2019

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 8.8.2019 klo 08.00

Bittium Oyj:n puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2019

Vuoden 2019 tammi-kesäkuun liikevaihto ja liiketulos kasvoivat

Suluissa olevat luvut viittaavat vastaavaan jaksoon vuotta aiemmin, ellei toisin mainita.

Bittium

Bittium

Company page 25.09.2014 14:20 Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Bittium lyhyesti

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. 10.11.2016 alkaen Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Linkki Bittiumin sijoittajasivuille.