Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Consti

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

5
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
11.12.
2020

Olli K. ja Matias keskustelevat rakentamisen suhdanteesta ja pureutuvat rakennus- ja kiinteistömarkkinan tunnelmiin. Podin lopussa käydään läpi Helsingin pörssissä olevien sektorin yhtiöiden kuulumiset.

Analyytikon kommentti
2.12.
2020

Rakennusalan suhdanteen odotetaan edelleen hidastuvan merkittävästi lähivuosina. Viime viikolla ennusteensa päivitti Rakennusteollisuus RT, joka odottaa rakentamisen markkinan laskevan tänä vuonna hyvästä alkuvuoden kehityksestä huolimatta.

InderesTV
23.11.
2020

Onnettomat projektit laittoivat Constin polvilleen muutama vuosi sitten. Yhtiö näyttää nyt selättäneen haasteet ja tulosta onkin alkanut syntyä. Pitääkö korjausrakentajassa läpiviety korjaus huolen siitä, etteivät asia mene enää vihkoon? Analyytikko Olli Koponen kommentoi.

Laaja raportti luettavissa vapaasti täältä: https://www.inderes.fi/fi/liiketoiminnan-korjaus-etenee

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:15 Mitä Consti tekee?
00:47 Miksi korjausrakentaminen on houkutteleva markkina?

Inderes analyysi
23.11.
2020

Yhtiö on viime vuosien tuloskäänteen myötä saanut kannattavuutensa jo kohtuullisen hyvällä tasolle. Nyt yhtiön tehostunut organisaatio- ja kulurakenne mahdollistaa maltillisen kasvun kanssa yhtiölle tulevaisuudessa selkeästi korkeamman tulostason. Vakaasti kasvavat korjausmarkkinat sekä ikääntyvä rakennuskanta luovat kysyntää yhtiölle muiden positiivisten trendien lisäksi.

Analyytikon kommentti
23.11.
2020

Toistamme Constin lisää-suosituksemme nostaen tavoitehintamme 10,7 euroon (aik. 9,3 euroa). Yhtiö on viime vuosien tuloskäänteen myötä saanut kannattavuutensa jo kohtuullisen hyvälle tasolle.

Tiedotteet
29.10.
2020

CONSTI OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.10.2020, KLO 16.00
Consti Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9. luvun 10. pykälän mukainen ilmoitus

Consti Oyj ("Consti") on vastaanottanut 29. lokakuuta 2020 arvopaperimarkkinalain 9. luvun 5. pykälän mukaisen ilmoituksen Elementa Management AB:ltä ("Elementa").

Ilmoituksen mukaan Elementan omistusosuus Constin osakkeiden ja äänten kokonaismäärästä nousi yli kymmenen (10) prosentin 29. lokakuuta 2020.

Elementan osuus ilmoituksen mukaan:

Analyytikon kommentti
29.10.
2020

Toistamme Constin lisää-suosituksen, mutta tarkistamme tavoitehintamme 9,30 euroon (aik. 9,50 euroa) yhtiön keskiviikkoisen Q3-raportin jälkeisten ennustemuutoksien myötä. Q3-tulos oli odotuksiin nähden linjassa, vaikka näkymissä paistoivat lyhyen aikavälin epävarmuustekijät koronaan liittyen.

Inderes analyysi
28.10.
2020

Q3-tulos oli odotuksiin nähden linjassa, vaikka näkymissä paistoi lyhyen aikavälin epävarmuustekijät koronaan liittyen. Tuloksenteon odotetaan kuitenkin jatkavan vakaalla tasolla loppuvuoden aikana ja myös tuloskäänteen kestävyys näyttäisi vahvistuvan. Yhtiöllä on potentiaalia saavuttaa korkeampi suhteellinen kannattavuus jo nykyisellä liiketoiminnan tasolla, mutta markkinoiden kysynnän purkautuessa ensi vuonna, antaisi tämä myös merkittävää vetoapua.

Analyytikon kommentti
28.10.
2020

Consti raportoi aamulla lähes täysin odotuksiemme mukaisen tuloksen. Yhtiön liikevaihto laski hieman ennusteitamme enemmän koronan vaikuttaessa vielä markkinan kehitykseen. Tulos oli kuitenkin hieman ennusteitamme parempi etenkin marginaalitasolla.

Consti

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Consti lyhyesti

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Se tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden rakennuskohteiden korjausrakentamisen palveluita ja taloteknisiä palveluita sekä asuintaloille että toimitiloille ja julkisiin rakennuksiin.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.