Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Elisa

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
26.5.
2020

Kysyisin näkymiä Elisan osalta. Osakkeen hinta on korkea ja markkina-alue aika rajallinen. Miten se sijoittuu kilpailijoihinsa nähden?

Inderes Q&A
10.2.
2020

Lähinnä kyse on Elisan ja Orionin tavoitehintojen poikkeaminen osakkeen kurssitasoista. Miksi siis osakkeista kannattaisi maksaa reilusti yli tavoitehinnan (ottaen tietenkin huomioon, milloin viimeksi tavoitehintaa on tarkistettu). Toisaalta kysymyksen voisi asettaa myös niin, että analyytikkojen näkemykset eroavat huomattavasti markkinoista. Ovatko kuitenkin markkinat aina oikeassa?

Inderes Q&A
22.9.
2017

Terve! Olen omistanut Teliaa siitä lähtien, kun Pekka Vennamo vei sen esi-isän pörssiin 1990-luvulla. Verneri Pulkkinen haastatteli Mikael Rautasta 11.9.2017. Mikael kertoi Nokiaa koskevassa osuudessa, että operaattorit ovat taas kerran murroksessa. Voisitko Mikael Rautanen avata vähän tarkemmin, mitä tarkoitat operaattorien murroksella. Ovatko operaattorit mielestäsi dinosauruksia ja auringonlaskun ala? Onko operaattoreilla mahdollisuus löytää uusia bisneksiä vai onko tulevaisuus kokonaan uusia toimialoissa (esim. OP-ryhmä on lähtenyt sairaalabisnekseen)?

Inderes Q&A
6.9.
2017

Hei, mitkä olisivat Helsingin pörssissä hyviä esimerkkejä defensiivisistä osakkeista? Mitä asioita kannattaa tutkia yrityksistä, kun hakee salkkuunsa kyseisen kategorian osakkeita? Kiitos vastauksesta! (nimi poistettu) 

Elisa

ipo