Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Elisa

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.7.
2021

Nostamme tavoitehinnan 54 euroon (aik. 53,0) heijastellen ennustemuutoksia. Laskemme samalla suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) kurssinousun myötä. Kokonaisuudessaan Q2-raportti osui tuttuun tapaan hyvin markkinaodotuksiin ja kuvastaa yhtiön operatiivisesti hyvin matalaa riskiprofiilia.

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

Elisa julkisti aamulla tuttuun tapaansa markkinoiden ja meidän ennusteemme kanssa hyvin linjassa olleen Q2-raportin. Liikevaihto kasvoi odotuksia paremmin ja kannattavuus jäi hieman odotuksista. Näin oikaistu tulos oli hyvin linjassa odotuksiin.

Analyytikon kommentti
13.7.
2021

Elisa julkistaa Q2-raporttinsa perjantaina noin klo 8.30. Elisan liiketoiminta on tutusti hyvin ennustettavaa ja odotamme liikevaihdon kasvaneen hieman sekä kannattavuuden olleen vertailukauden tasolla Q2:lla.

Analyytikon kommentti
22.4.
2021

Toistamme Elisan 53,0 euron tavoitehinnan ja lisää-suosituksen. Elisan liikevaihto ja tulos kasvoivat maltillisesti Q1:llä. Kokonaisuudessaan tulos ja raportti osuivat tuttuun tapaan hyvin markkinaodotuksiin ja kuvastavat yhtiön operatiivisesti hyvin matalaa riskiprofiilia.

Analyytikon kommentti
21.4.
2021

Elisa julkisti aamulla tuttuun tapaansa markkinoiden ja meidän ennusteemme kanssa hyvin linjassa olleen Q1-raportin. Liikevaihto ja tulos kasvoi orgaanisesti maltillisesti. Operatiivisissa parametreissä ei tapahtunut juurikaan muutoksia Q1:llä, mikä indikoi kilpailudynamiikan pysyneen ennallaan.

Analyytikon kommentti
16.4.
2021

Elisan liiketoiminta on tutusti hyvin ennustettavaa ja odotamme liikevaihdon kasvaneen hienoisesti sekä kannattavuuden parantuneen hieman vertailukauden tasolta Q1:llä.

Analyytikon kommentti
11.3.
2021

Elisa järjesti eilen pääomamarkkinapäivän ja esitteli liiketoiminta-alueet sekä kasvua ajavat kansainväliset digitaaliset palvelut. Lisäksi yhtiö päivitti keskipitkän aikavälin tavoitteet.

Analyytikon kommentti
29.1.
2021

Nostamme Elisan tavoitehinnan 53,0 euroon (aik. 45,0) ja suosituksen lisää-tasolle (aik. vähennä) heijastellen ennustemuutoksia ja parempaa kasvunäkymää. Elisan Q4-tulos, osinko ja ohjeistus osuivat tuttuun tapaan hyvin ennusteisiin ja kuvastavat yhtiön operatiivisesti matalaa riskiprofiilia.

Analyytikon kommentti
28.1.
2021

Elisa julkisti aamulla tuttuun tapaansa markkinoiden ja meidän ennusteemme kanssa hyvin linjassa olleen Q4-raportin. Liikevaihto ja tulos kasvoivat orgaanisesti maltillisesti. Hallituksen osinkoehdotus ja yhtiön ohjeistus vuodelle 2021 oli linjassa markkinaodotuksiin. Tulemme todennäköisesti pitämään ennusteemme jälleen lähes ennallaan hyvin linjassa olleen raportin myötä.

Analyytikon kommentti
22.1.
2021

Ennustamme Elisan liikevaihdon ja kannattavuuden olevan vertailukauden tasolla. Tuloksen sijasta fokus Q4:llä on tuttuun tapaan ohjeistuksessa ja osingossa. Elisan hyvin ennustettavan ja matalariskisen liiketoiminnan tavoin odotamme myös ohjeistuksen olevan ”tuttu perinteinen” ja osingon kasvavan hieman, ilman suurempia yllätyksiä.

Elisa