Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Elisa

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
22.7.
2021

Telian ja Elisan toinen neljännes vastasi odotuksia. Telia toteutti strategiaansa ja yhtiö palasi kasvu-uralle. Elisan toinen neljännes oli tapansa mukaan hyvin ennustettava. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
16.7.
2021

Elisan liikevaihto ja liikevoitto kasvoivat toisella vuosineljänneksellä tasaisesti vuodentakaisesta. 5G:n lisäksi yhtiön lähivuosien kasvun keihäänkärki muodostuu digitaalisista palveluista. Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila kommentoi.

inderesTV
16.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä!

inderesTV
22.4.
2021

Elisa on kasvanut viime vuosina jopa hämmästyttävän vakaasti ja tasaisesti. 5G:n ja erityisesti digitaalisten palveluiden ansiosta yhtiön kasvuajurit näyttävät nyt vahvemmilta kuin pitkään aikaan. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Yhtiöraportti (Premium-käyttäjille): https://www.inderes.fi/fi/laatua-saa-maltilliseen-hintaan

-Videon aiheet-
00:00 Esittely
00:17 "Super-ennustettava Elisa"
01:38 Tehostaminen ei enää toimi kuin ennen?
03:50 Kasvuajurit

inderesTV
21.4.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta livenä inderesTV:sä! 

inderesTV
1.2.
2021

Elisa on lähtenyt terävästi liikkeelle 5G:ssä, mistä osoituksena on paitsi kilpailijoita nopeammin pystytettävä 5G-verkko sekä tiedot myydyistä 5G-liittymistä. Pitkästä aikaa suosituksemme Elisalle on positiivinen. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Yhtiöraportti (Inderes Premium): https://www.inderes.fi/fi/maltillista-tuottoa-matalalla-riskilla

inderesTV
28.1.
2021

Elisan 5G-liittymien määrä kasvoi viime vuonna lähes 200 000:een, kun yhteensä Elisalla on Suomessa noin 4 miljoonaa liittymää. Osuus on vielä pieni, mutta kasvaa nopeasti, mikä tukee myös liittymäkohtaisen liikevaihdon (ARPU) kasvua. Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila kommentoi.

inderesTV
28.1.
2021

Tervetuloa seuraamaan yhtiön tilinpäätöstiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä!

inderesTV
23.10.
2020

Telian ja Elisan kasvunäkymät tuntuvat jopa niidenkin kontekstissa vaisuilta tällä hetkellä. Millä keinoin yhtiöt saisivat kammettua vahvempaa liikevaihdon ja sitä kautta myös tuloksen kasvua? Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilan haastattelu katsottavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/videot/elisa-q320-valmiina-5g-aikaan

inderesTV
16.10.
2020

Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila kommentoi, millaista vetoa Elisa odottaa 5G:stä liiketoimintaansa, mikä rooli digitaalisille palveluille on pedattu yhtiön kasvussa ja miltä Elisa näyttää 5 vuoden päästä.

Elisa