Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Enersense

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
24.1.
2023

Enersense nosti eilen vuoden 2022 tulosohjeistustaan ennakoitua nopeammin edenneiden tuulivoimaprojektien ja niiden tuloutusten johdosta. Samalla yhtiö kertoi liikevaihtonsa asettuvan aikaisemman ohjeistushaarukkansa ylälaidan tietämille.

Analyysi
19.1.
2023

Olemme nostaneet nykyliiketoimintojen lähivuosien ennusteitamme loppu- ja alkuvuoden hyvänä jatkuneen tilauskertymän myötä. Maatuulivoiman rakennusvaiheen kehityspalkkioiden ajoittumiseen teimme sen sijaan pieniä tarkennuksia, jotka painoivat hieman lähivuosien operatiivisia tulosennusteitamme.

Analyysi
30.10.
2022

Enersense julkisti perjantaina odotuksiamme vahvemman Q3-raportin kannattavuuden osalta. Operatiivista tulosta nostivat kertaluontoisiksi luokiteltavat erät, mutta näistäkin oikaistuna kannattavuus oli odotuksiamme paremmalla tasolla. Ennustemuutokset jäivät tulosylityksestä huolimatta vähäisiksi, sillä ennusteissamme oli jo selvä kannattavuusparannus lähivuosille.

Analyysi
13.10.
2022

Enersensen strategisena tavoitteena on laajentua palveluntuottajasta myös energiantuottajaksi viimeaikaisten yritysjärjestelyiden kautta saatujen omaisuuserien ja osaamisen kautta. Prosessi on kuitenkin vielä alkuvaiheessa.

Analyysi
4.8.
2022

Enersense julkisti tänään Q2-tuloksensa. Yhtiö antoi noin viikko sitten ennakkotietoja Q2:n kehitystä ja laski kuluvan vuoden ohjeistustaan. Siten Q2-tulos oli varsin yllätyksetön ja myös lyhyen tähtäimen näkymiin raportti ei tuonut muutoksia.

Analyysi
27.7.
2022

Enersense laski kuluvan vuoden oikaistun käyttökatteen ohjeistustaan ja antoi ennakkotietoja Q2:n luvuista. Ohjeistus laski voimakkaasti, mikä osoittaa Q3’21:lla alkaneiden kannattavuushaasteiden jatkuneen voimakkaina.

Analyysi
1.5.
2022

Enersense julkisti perjantaina Q1-tuloksensa. Keskeiset operatiiviset tulosrivit jäivät odotuksistamme ja tulosta tuki myös Q1:llä edellisen neljänneksen tapaan negatiivisen liikearvon tuloutus.

Analyysi
1.3.
2022

Enersensen eilen julkaisema Q4:n operatiivinen tulos vastasi ennustettamme, mutta selvästi odotuksiamme suurempi osa tuli kertaluonteisesta arvonkorotuksesta.

Analyysi
23.12.
2021

Enersense päivitti eilen kuluvan vuoden ohjeistustaan, joten esiin nostamme epävarmuus ohjeistukseen yltämisestä poistui. Olemme nostaneet vuoden 2021 ennusteitamme ohjeistuksen päivityksen seurauksena. Ohjeistuksen päivityksen taustalla on tiettyihin omaisuuseriin tehdyt arvonkorotukset ja näin ollen operatiivisen tuloksen osalta ennusteemme ovat säilyneet ennallaan. 

Analyysi
21.12.
2021

Osakkeen arvostus on kuluvan vuoden ennusteilla melko neutraali ja painuu ensi vuoteen katsottaessa maltilliseksi. Kuluvan vuoden tulostasoon liittyvä epävarmuus pitää meidät kuitenkin toistaiseksi varovaisella kannalla.

Enersense

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas