Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Fiskars Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Rauli Juva

Rauli Juva

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
7.2.
2023

Yhtiö ohjeistaa tämän vuoden vertailukelpoisen liikevoiton olevan hieman alle vuoden 2022 tason (151 MEUR). Tämä on meidän odotuksiamme (130 MEUR) parempi, mutta linjassa konsensuksen (noin 140 MEUR) kanssa.

Analyytikon kommentti
2.2.
2023

Yhtiö kertoi jo tammikuun puolivälissä ennakkotietoja Q4-tuloksesta, joten pääluvut ovat jo tiedossa. Siten raportissa huomio kiinnittyy etenkin ohjeistukseen ja muihin kommentteihin tämän vuoden näkymistä.

Analyytikon kommentti
24.1.
2023

Fiskars ilmoitti maanantaina suunnittelevansa organisaatiomuutoksia ja noin 100 työtehtävän vähentämistä globaalisti. Fiskars arvioi saavuttavansa 30 MEUR:n säästöt, josta puolet toteutuisi vuoden 2023 toisella puoliskolla. Vähennyksiin liittyvien kertaluonteisten kulujen arvioidaan olevan 5 MEUR, jotka kirjataan Q1'23:lle.

Analyytikon kommentti
16.1.
2023

Fiskars julkaisi perjantaina ennakkotietoja Q4-tuloksesta, jotka kertoivat vertailukelpoisen liikevoiton olleen aiemman ohjeistuksen mukainen, mutta liikevaihdon laskeneen selvästi ja olleen siten odotuksiamme heikompi.

Analyytikon kommentti
23.12.
2022

Fiskars laski viime viikolla ohjeistustaan, joka aiheutti ennusteisiimme 4 % laskun tälle vuodelle. Uskomme edelleen heikon kuluttajakysynnän painavan Fiskarsin ensi vuoden liikevaihdon ja tuloksen laskuun.

Analyytikon kommentti
15.12.
2022

Fiskars antoi keskiviikkoillalla tulosvaroituksen ja odottaa nyt tämän vuoden vertailukelpoisen liikevoiton olevan noin 150 MEUR, kun se aiemmin ohjeisti liikevoiton kasvavan viime vuoden 154 MEUR:sta.

Analyytikon kommentti
31.10.
2022

Fiskarsin Q3 sujui kelvollisesti ja yhtiö ohjeistaa edelleen koko vuoden oikaistun liiketuloksen paranevan. Uskomme parannuksen olevan kuitenkin hyvin marginaalinen ja heikon markkinan painavan ensi vuoden tuloksen, etenkin vuoden alun, alle tämän vuoden tason.

Analyytikon kommentti
28.10.
2022

Fiskars raportoi Q3-tuloksensa tänään aamulla. Monista negatiivisista tekijöistä huolimatta Fiskars pystyi noin viime vuoden tason liikevaihtoon ja -voittoon. Tulos jäi kuitenkin hieman odotuksista.

Analyytikon kommentti
25.10.
2022

Odotamme liikevaihdon olevan vertailukauden tasolla, mutta oikaistun liikevoiton hieman paranevan. Yhtiö on kohdannut Q3:n aikana heikentyvän kuluttajakysynnän, mutta toisaalta sen omat toimet (kuten hinnankorotukset ja aiemmin tehty divestointi) tukevat marginaalikehitystä.

Analyytikon kommentti
26.9.
2022

Odotamme hidastuvan kuluttajakysynnän näkyvän Fiskarsin kehityksessä tulevan vuoden aikana. Yhtiön ohjeistama tuloksen parantuminen tänä vuonna jää ennusteillamme hyvin hienoiseksi. Tästä huolimatta näemme, että Fiskarsin tulostaso on rakenteellisesti selvästi korkeampi kuin ennen korona-aikaa.

Fiskars Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas