Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Incap

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
29.7.
2021

Incap julkisti eilen Q2-raporttinsa. Vahva alkuvuosi sai odotuksiamme kovempaa jatkoa, eikä raportista löytynyt varsinaista moitteensijaa. Incapin operatiivinen tekeminen on vakuuttavassa kuosissa ja taseessa on reilusti liikkumatilaa myös strategian mukaisille yritysjärjestelyille. 

Inderes analyysi
28.4.
2021

Incap julkisti eilen Q1-raporttinsa. Viime viikolla annetun positiivisen tulosvaroituksen myötä yhtiöltä oli lupa odottaa ennakkoarvioita parempaa suoritusta ja nämä lupaukset myös lunastettiin. Incap on nostanut suorituskykynsä hämmästyttävälle tasolle ja taseessa on runsasta liikkumatilaa myös strategian epäorgaanista toteuttamista ajatellen. Tätä taustaa vasten pidämme Incapin pidemmän aikavälin arvonluontipotentiaalia perustellusti hyvänä, eikä osake tähän suhteutettuna ole erityisen kallis. 

Inderes analyysi
25.2.
2021

Incap julkisti eilen Q4-raporttinsa. Viime perjantaina annetun tulosvaroituksen myötä hurja loppuvuosi oli jo tiedossa. Incapin lyönti on tällä hetkellä luja ja pohja sekä operatiivista tekemistä että strategisten liikkeiden kartoittamista ajatellen tukeva. Mielestämme osake ei ole kallis ja tuotto/riski-suhde on hyvä. 

Inderes analyysi
26.11.
2020

Incap julkisti eilen Q3-raporttinsa. Yhtiön operatiivinen suoritus oli odotustemme mukaisesti mainio ja jälleen luottamusta vahvistava osoitus mallikkaasti hyrräävän koneiston tuloksentekokyvystä. Osaketta ei ole hinnalla pilattu ja pidämme tarjolla olevaa tuotto/riski-suhdetta hyvänä. 

Inderes analyysi
12.11.
2020

Incapin eilen antama positiivinen tulosvaroitus laski loppuvuoden tuloskehitykseen liittynyttä riskitasoa, minkä lisäksi viimeaikainen uutisvirta (mm. koronarokote) on piirun verran hälventänyt myös ensi vuoteen liitännäisiä epävarmuuksia. Tätä kokonaisuutta mukaillen olemme tehneet lähivuosien ennusteisiimme nostoja. Priimakunnossa oleva yhtiö ei ole kallis ja mielestämme seuraavan 12 kuukauden tuotto-odotus on riskiprofiiliin suhteutettuna yhä riittävällä tasolla.

Inderes analyysi
27.10.
2020

Mielestämme kertoimien nousuvarasta, tuloskasvusta ja pienestä osingosta muodostuva tuotto-odotus on yhtiön riskiprofiiliin suhteutettuna mainio. Lisäksi järjestettävän merkintäoikeusannin myötä yhtiö saa lisää tulivoimaa strategiansa epäorgaaniselle toteuttamiselle, mikä vahvistaa entisestään pidemmän tähtäimen arvonluontipotentiaalia.

Inderes analyysi
17.9.
2020

Incap on navigoinut koronahaasteiden läpi vakuuttavalla tavalla, mikä on mainio osoitus sekä yhtiön keskeisimpien vahvuuksien purevuudesta että alla olevan koneiston taistelukyvystä. Näistä elementeistä ja strategian määrätietoisesta toteuttamisesta kumpuava arvonluontipotentiaali on mielestämme paksu. Tähän linjattuna arvostustaso ei ole korkea ja kokonaiskuva huomioiden pidämmekin tarjolla olevaa tuotto/riski-suhdetta riittävän hyvänä. 

Inderes analyysi
27.8.
2020

Incap julkisti eilen Q2-raporttinsa. Yhtiön suoritus oli haastavaan toimintarakoon erittäin vakuuttava ja jälleen mainio osoitus ryhdikkäässä asennossa olevan koneiston tuloksentekokyvystä. Incap päivitti myös koko vuoden ohjeistuksena, mikä poisti terävimpiä H2-suoritustason yllä olleita riskipiikkejä. Arvostus on yhä järkevä, emmekä näe syitä yhtiön kannattavaa kasvua tarjoavan sijoitusprofiilin hylkäämiselle.

Inderes analyysi
25.5.
2020

Incap tiedotti perjantaina Intian hallituksen keventäneen Karnatakan talousalueelle koronaviruspandemian taltuttamiseksi asetettuja ja maaliskuun loppupuolella voimaan astuneita rajoituksia. Kapasiteettirajoitusten keventyminen hälvensi etenkin keskeisimpiä yhtiön oman toimituskyvyn yllä olleita uhkakuvia. Vaikka lyhyen tähtäimen viitekehikko onkin kysyntäpuolta nakertavien epävarmuustekijöiden ajamana hyvin haastava, ei näkemyksemme yhtiön toimintamallin purevuudesta tai sen varaan rakentuvasta pidemmän aikavälin arvonluontipotentiaalista ole muuttunut.

Inderes analyysi
12.5.
2020

Incapin Q1:n operatiivinen suoritus oli hieman odotuksiamme parempi ja kokonaisuudessaan hyvä osoitus yhtiön toimintamallin purevuudesta sekä AWS:n hankinnan myötä kasvaneen tuotantolaitosverkoston tehokkuudesta. Vaikka kuluvan vuoden toimintaympäristö on hyvin haastava sekä kysyntä- että tarjontapuolelle sinkoilevien rasitteiden johdosta, olemme luottavaisia yhtiön keskeisimpien kilpailuvalttien purevuuteen ja pidemmän aikavälin arvonluontipotentiaaliin. Tähän suhteutettuna seuraavan 12 kk:n tuotto/riski-profiili on mielestämme riittävä.

Incap

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas