Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Incap

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
7.9.
2018

Mitä mahdollisuuksia listatulla yhtiöllä, jonka liiketoiminta on kääntynyt kannattavaksi on saada vahvistetut tappionsa hyödynnettäväksi jos sillä ei ole enää nykyisellään toimintaa kotimaassa? Jatkokysymyksenä, jos jokin toinen sopimusvalmistaja ostaisi yhtiön pois, jolla on mittava määrä tappioita kertynyt hyödynnettäväksi niin mitä verolaki sanoo tällaisesta tilanteesta? " Emoyhtiöllä on vahvistettuja tappioita 21,6 miljoonaa euroa 31.12.2017. Emoyhtiön laskennallinen verosaaminen on noin 4,3 miljoonaa euroa eikä sitä ole kirjattu konsernin taseeseen.

Inderes Q&A
28.8.
2018

Aspocompilla ja Incapilla on molemmilla samoja nimiä omistajalistassa. Lisäksi molemmat yhtiöt ovat sangen pieniä markkina-arvoltaan. Millaisia kustannussäästöjä voitaisiin saada yhdistämällä nämä kaksi yhtiötä?

Incap

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Incap

Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia korkean teknologian laitetoimittajia, joille Incap tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on tammikuussa 2020 tehdyn AWS Electronics Groupin yrityskaupan jälkeen toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa, Slovakiassa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Yhtiö työllistää noin 1300 henkeä. Incapin osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997 lähtien. Lisätietoja: www.incapcorp.com.