Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Incap

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
14.12.
2020

Foorumilla herännyt kiinnostus Incapin historiaa kohtaan sai analyytikko Joonas Korkiakosken kynän sauhuamaan. Tuloksena syntyi "lyhyt" katsanto Incapin historiaan.

Inderes Q&A
10.12.
2020

Incap haki annilla lisää varoja ja yks peruste oli saada liikkumavaraa yritysostoihin. Millaiseen sipaisuun näette Incapin ammusten nyt riittävän?

Inderes Q&A
7.9.
2018

Mitä mahdollisuuksia listatulla yhtiöllä, jonka liiketoiminta on kääntynyt kannattavaksi on saada vahvistetut tappionsa hyödynnettäväksi jos sillä ei ole enää nykyisellään toimintaa kotimaassa? Jatkokysymyksenä, jos jokin toinen sopimusvalmistaja ostaisi yhtiön pois, jolla on mittava määrä tappioita kertynyt hyödynnettäväksi niin mitä verolaki sanoo tällaisesta tilanteesta? " Emoyhtiöllä on vahvistettuja tappioita 21,6 miljoonaa euroa 31.12.2017. Emoyhtiön laskennallinen verosaaminen on noin 4,3 miljoonaa euroa eikä sitä ole kirjattu konsernin taseeseen.

Inderes Q&A
28.8.
2018

Aspocompilla ja Incapilla on molemmilla samoja nimiä omistajalistassa. Lisäksi molemmat yhtiöt ovat sangen pieniä markkina-arvoltaan. Millaisia kustannussäästöjä voitaisiin saada yhdistämällä nämä kaksi yhtiötä?

Incap

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas