Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Incap
2488 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 17.20 ALIN 16.80 VAIHTO (KPL) 30 114
MYYNTI 17.30 YLIN 18.30 VAIHTO (VAL) 0,525 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski
+358 40 182 8660

Tulevat tapahtumat

26
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
7.9.
2018

Mitä mahdollisuuksia listatulla yhtiöllä, jonka liiketoiminta on kääntynyt kannattavaksi on saada vahvistetut tappionsa hyödynnettäväksi jos sillä ei ole enää nykyisellään toimintaa kotimaassa? Jatkokysymyksenä, jos jokin toinen sopimusvalmistaja ostaisi yhtiön pois, jolla on mittava määrä tappioita kertynyt hyödynnettäväksi niin mitä verolaki sanoo tällaisesta tilanteesta? " Emoyhtiöllä on vahvistettuja tappioita 21,6 miljoonaa euroa 31.12.2017. Emoyhtiön laskennallinen verosaaminen on noin 4,3 miljoonaa euroa eikä sitä ole kirjattu konsernin taseeseen.

Tyyppi: inderes_qa
28.8.
2018

Aspocompilla ja Incapilla on molemmilla samoja nimiä omistajalistassa. Lisäksi molemmat yhtiöt ovat sangen pieniä markkina-arvoltaan. Millaisia kustannussäästöjä voitaisiin saada yhdistämällä nämä kaksi yhtiötä?

Incap

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Incap

Incap tarjoaa elektroniikan sopimusvalmistuspalvelua (EMS). Yhtiöllä on valmistustoimintaa Intiassa ja Virossa sekä hankintayksikkö Hongkongissa. Ammattitaitoinen ja osaava tiimi panostaa erityisesti asiakaspalveluun. Yhtiö on toiminut pitkään elektroniikan sopimusvalmistuksessa ja se tunnetaan korkeasta laadusta. Incap on vuosien kuluessa oppinut, että EMS-toimialan perustarpeiden – toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden – lisäksi asiakkaat odottavat, että heidän kumppaninsa pystyvät sopeutumaan jatkuvaan muutokseen.