Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Incap
2501 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 17.40 ALIN 15.10 VAIHTO (KPL) 45 539
MYYNTI 17.45 YLIN 17.50 VAIHTO (VAL) 0,742 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski
+358 40 182 8660

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
24.1.
2020

Incap tiedotti eilen hankkineensa AWS Electronics Groupin koko osakekannan. Kaupan myötä yhtiö nousee uuteen kokoluokkaan, laajentaa toimintaansa uusille markkinoille Iso-Britanniaan ja Keski-Eurooppaan sekä vahvistaa maantieteellistä asemaansa Yhdysvaltain ja Kaakkois-Aasian markkinoilla.

Tyyppi: news
23.1.
2020

Incap tiedotti tänään aamulla allekirjoittaneensa sopimuksen AWS Electronics Groupin koko osakekannan hankinnasta. AWS Electronics Group on elektroniikan vaativiin tuotesovelluksiin erikoistunut sopimusvalmistaja.

Tyyppi: news
7.11.
2019

Incap julkaisi eilen Q3-raporttinsa. Numerot olivat kauttaaltaan syyskuun positiivisen tulosvaroituksen jälkeen korkealle nousseita odotuksiamme heikompia.

Tyyppi: news
16.9.
2019

Nostamme Incapin tavoitehinnan 20,50 euroon (aik. 18,00 euroa) positiivisen tulosvaroituksen myötä kohonneita ennusteitamme heijastellen. Tulosvaroituksen myötä näkyvyys yhtiön loppuvuoteen on kohentunut ja keskeisimmät tuloskasvuun liittyneet epävarmuustekijät ovat hälventyneet piirun verran.

Tyyppi: news
20.8.
2019

Incap tiedotti eilen investoivansa Intian Tumkurissa sijaitsevan tuotantolaitoksensa laajentamiseen.

Tyyppi: news
15.8.
2019

Incap julkisti eilen Q2-raporttinsa. Raportti oli erittäin vahva, sillä yhtiö ylitti ennusteemme sekä kasvun että kannattavuuden osalta.

Incap

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Incap

Incap tarjoaa elektroniikan sopimusvalmistuspalvelua (EMS). Yhtiöllä on valmistustoimintaa Intiassa ja Virossa sekä hankintayksikkö Hongkongissa. Ammattitaitoinen ja osaava tiimi panostaa erityisesti asiakaspalveluun. Yhtiö on toiminut pitkään elektroniikan sopimusvalmistuksessa ja se tunnetaan korkeasta laadusta. Incap on vuosien kuluessa oppinut, että EMS-toimialan perustarpeiden – toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden – lisäksi asiakkaat odottavat, että heidän kumppaninsa pystyvät sopeutumaan jatkuvaan muutokseen.