Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Incap

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.11.
2020

Incap julkisti eilen Q3-raporttinsa. Yhtiön operatiivinen suoritus oli odotustemme mukaisesti mainio ja jälleen luottamusta vahvistava osoitus mallikkaasti hyrräävän koneiston tuloksentekokyvystä. Osaketta ei ole hinnalla pilattu ja pidämme tarjolla olevaa tuotto/riski-suhdetta hyvänä.

Analyytikon kommentti
25.11.
2020

Analyytikon kommentti
20.11.
2020

Incap julkisti eilen merkintäoikeusantinsa lopullisen tuloksen, jonka mukaan annissa merkittiin yhteensä 2 487 694 uutta osaketta.

Analyytikon kommentti
18.11.
2020

Odotamme tammikuun lopussa hankitun AWS Electronicsin sekä kvartaalin aikana purettujen tuotantojättämien kasvattaneen yhtiön liikevaihtoa voimakkaasti. Operatiivisen tehokkuuden odotamme pysyneen lähellä normaalien olosuhteiden kantimia ja liikevoiton seuranneen ylärivin kehitystä. Viime viikolla päivitetty ohjeistus tullaan toistamaan, mutta yhtiön ansaintalogiikka ja viime vuosien ohjeistushistoria huomioiden pidämme myös tarkempien haarukoiden antamista mahdollisena.

Analyytikon kommentti
12.11.
2020

Incapin eilen antama positiivinen tulosvaroitus laski loppuvuoden tuloskehitykseen liittynyttä riskitasoa, minkä lisäksi viimeaikainen uutisvirta (mm. koronarokote) on piirun verran hälventänyt myös ensi vuoteen liitännäisiä epävarmuuksia.

Analyytikon kommentti
27.10.
2020

Tarkistamme tavoitehintamme 17,50 euroon (aik. 20,00 euroa) eilen julkistettuja merkintäoikeusannin ehtoja ja tänään osakkeesta irtoavaa merkintäoikeutta heijastellen.

Analyytikon kommentti
19.10.
2020

Incap tiedotti perjantaina valmistelevansa merkintäoikeusantia, jolla yhtiö pyrkii keräämään noin 11 MEUR:n bruttovarat. Tämän kokoluokan anti vastaisi noin 14 % yhtiön nykyisestä markkina-arvosta. Incap järjestää 23.10.

Analyytikon kommentti
18.9.
2020

Incap on navigoinut koronahaasteiden läpi vakuuttavalla tavalla, mikä on mainio osoitus sekä yhtiön keskeisimpien vahvuuksien purevuudesta että alla olevan koneiston taistelukyvystä.

Analyytikon kommentti
28.8.
2020

Incap tiedotti eilen kasvattavansa edelleen Intian Tumkurissa sijaitsevan tuotantolaitoksensa kapasiteettia.

Incap

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Incap

Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia korkean teknologian laitetoimittajia, joille Incap tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on tammikuussa 2020 tehdyn AWS Electronics Groupin yrityskaupan jälkeen toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa, Slovakiassa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Yhtiö työllistää noin 1300 henkeä. Incapin osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997 lähtien. Lisätietoja: www.incapcorp.com.