Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Incap

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
18.11.
2022

Incap järjesti eilen Helsingissä pääomamarkkinapäivän (CMD), josta tallenne on katsottavissa täältä.

Analyytikon kommentti
28.10.
2022

Analyytikon kommentti
19.10.
2022

Eilen positiivisen tulosvaroituksen antanut Incap julkistaa Q3-raporttinsa torstaina 27.10. Tulosvaroitus ei ollut meille varsinaisesti yllätys, mutta nostimme loppuvuoden näkymän varmennuttua kuluvan vuoden ja lähivuosien ennusteitamme noin 10 %.

Analyytikon kommentti
29.7.
2022

Nostamme Incapin tavoitehintamme positiivisia ennustemuutoksia heijastellen 16,00 euroon (aik. 14,80 €) ja yhtiön suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä).

Analyytikon kommentti
28.7.
2022

Incap julkisti Q2-raporttinsa tänään aamulla. Yhtiön Q2-tulos oli heinäkuun positiivisen tulosvaroituksen jälkimainingeissa historiallisen vahva ja ylitit ennusteemme selvästi.

Analyytikon kommentti
21.7.
2022

Eilen positiivisen tulosvaroituksen kuluvan vuoden liikevaihdosta ja tuloksestaan antanut Incap julkistaa Q2-raporttinsa torstaina 28.7 kello 8.30. Osasimme odottaa tulosvaroitusta ja arviomme mukaan ennusteemme ovat linjassa Incapin uuden ohjeistuksen kanssa.

Analyytikon kommentti
3.5.
2022

Incapin perjantaina järjestämä yhtiökokous päätti esityslistalla olleesta maksuttomasta osakeannista eli osakkeiden splittaamisesta. Maksuttomassa osakeannissa jokaista vanhaa osaketta kohden annettiin neljä uuttaa osaketta.

Analyytikon kommentti
28.4.
2022

Vuoden ensimmäinen kvartaali ei ollut millään tavalla huono, vaikka suhteellinen kannattavuus jonkin verran odotuksistamme jäikin. Yhtiön perustekemisen taso on nostettu korkealle ja pidämme pidemmän aikavälin arvonluontiedellytyksiä perustellusti mainioina.

Analyytikon kommentti
27.4.
2022

Incap julkisti Q1-raporttinsa aamulla. Yhtiön operatiivinen suoritus oli jälleen hyvä, vaikka suhteellinen kannattavuus jonkin verran odotuksistamme jäikin.

Analyytikon kommentti
22.4.
2022

Incap julkistaa Q1-raporttinsa ensi keskiviikkona noin kello 9.00. Odotamme uuden vuoden käynnistyneen tutunlaisissa merkeissä ja sekä liikevaihdon että operatiivisen tuloksen kasvaneen reippaasti.

Incap

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas