Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Incap

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
29.7.
2021

Incap julkisti eilen Q2-raporttinsa. Vahva alkuvuosi sai odotuksiamme kovempaa jatkoa, eikä raportista löytynyt varsinaista moitteensijaa. Incapin operatiivinen tekeminen on vakuuttavassa kuosissa ja taseessa on reilusti liikkumatilaa myös strategian mukaisille yritysjärjestelyille.

Analyytikon kommentti
28.7.
2021

Incap julkisti Q2-raporttinsa aamulla. Yhtiön operatiivinen suoritus oli erittäin väkevä ja se ylitti odotuksemme selvästi niin liikevaihdon kuin tuloksenkin osalta.

Analyytikon kommentti
23.7.
2021

Incap julkistaa Q2-raporttinsa ensi keskiviikkona. Odotamme yhtiön liikevaihdon ja tuloksen kasvaneen mukavasti Intian tuotantolaitoksilla kohdatuista operatiivisista takaiskuista huolimatta.

Analyytikon kommentti
22.6.
2021

Incap tiedotti eilen, että yhtiön Intian tehdas jatkaa osittaista toimintaansa. Karnatakan osavaltio jatkaa taistelua koronaviruspandemiaa vastaan ja laajentaa sen rajoittamistoimia, kuten esimerkiksi kokoontumisrajoituksia. Karnatakan sulkutilaa on jatkettu 5.7.2021 asti.

Analyytikon kommentti
15.6.
2021

Incap tiedotti maanantaina, että yhtiö jatkaa Tumkurin tehtaansa osittaista operointia, sillä Karnatakan osavaltion sulkutilaa on jatkettu 21.6.2021 asti koronapandemian takia.

Analyytikon kommentti
8.6.
2021

Incap tiedotti eilen Karnatakan osavaltion jatkamista rajoitustoimista. Näiden myötä alun perin 10.5. voimaanastunutta ja 24.5. pidennettyä ulkonaliikkumiskieltoa jatketaan 14.6. asti.

Analyytikon kommentti
25.5.
2021

Incap tiedotti eilen Karnatakan osavaltion jatkamista rajoitustoimista. Näiden myötä 10.5. voimaanastunutta ja alun perin kahden viikon mittaiseksi suunniteltua ulkonaliikkumiskieltoa jatketaan 7.6. asti.

Analyytikon kommentti
11.5.
2021

Intian pandemiatilanne on viimeisten kuukausien aikana pahentunut merkittävästi ja osavaltiotasoilla on ryhdytty jälleen kovempiin rajoitustoimiin.

Analyytikon kommentti
7.5.
2021

Incap tiedotti torstaina investoivansa uuteen tuotantolaitokseen Intian Tumkurissa. Tällä hetkellä Incapilla on Tumkurissa kaksi tuotantolaitosta.

Analyytikon kommentti
28.4.
2021

Incap julkisti eilen Q1-raporttinsa. Viime viikolla annetun positiivisen tulosvaroituksen myötä yhtiöltä oli lupa odottaa ennakkoarvioita parempaa suoritusta ja nämä lupaukset myös lunastettiin.

Incap

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas