Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Merus Power

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Pauli Lohi

Pauli Lohi

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
13.1.
2023

Merus Power tiedotti torstaina saaneensa yli sadan aktiivisuodattimen tilauksen OEM-kumppaniltaan Pohjois-Amerikasta osana aiemmin ilmoitettua yli 1,6 MEUR:n raamisopimusta.

Analyytikon kommentti
7.12.
2022

Organisaatiomuutoksen tarkoitus on selkeyttää vastuita, tehostaa tuotantoa ja sitä kautta tehdä liiketoiminnasta aiempaa skaalautuvampaa. Muutoksilla ei ole arviomme mukaan vaikutusta lähitulevaisuuden liikevaihto- tai tulosnäkymiin.

Analyytikon kommentti
21.11.
2022

Merus Power on sähkövarastoihin ja sähkönlaaturatkaisuihin erikoistunut teknologiayhtiö, joka pyrkii hyötymään energiamarkkinan murroksesta ja erityisesti sähkövarastomarkkinan vahvasta kasvunäkymästä.

Analyytikon kommentti
25.8.
2022

Ensimmäinen vuosipuolisko sujui positiivisissa merkeissä kasvun ja tuloksen ylittäessä ennusteemme.

Analyytikon kommentti
22.8.
2022

Arvioimme kasvun jatkuneen hyvänä liikevaihdon ja tilauskannan osalta sähkönlaaturatkaisujen vetämänä. Kannattavuus sen sijaan jäänee heikoksi erityisesti kausiluonteisuuden, mutta mahdollisesti myös komponenttien saatavuushaasteiden seurauksena.

Analyytikon kommentti
9.8.
2022

Merus Power tiedotti tänään toimittavansa myyntipartnerinsa Eta Electricin kanssa teollisuuskokoluokan loistehon kompensaattorin SVC:n terästehtaaseen Egyptiin.

Analyytikon kommentti
19.7.
2022

Merus Power tiedotti tänään toimittavansa teollisuuskokoluokan staattisen loistehonkompensointijärjestelmän. Kompensaattori mahdollistaa Aasiassa sijaitsevan terästehtaan sähkönlaadun ja energiatehokkuuden parantamisen sekä verkkovaatimusten täyttämisen. Tilauksen arvo on tiedotteen mukaan yli 2,5 MEUR ja toimitusten on tarkoitus alkaa vuoden 2022 loppupuolella.

Analyytikon kommentti
23.5.
2022

Merus Power tiedotti tänään kymmenien aktiivisuodatinten toimituksesta OEM-asiakkaalle Yhdysvaltoihin.

Analyytikon kommentti
13.5.
2022

Merus Power tiedotti eilen sopineensa sähkövaraston toimituksesta Helenin tytäryhtiön Oy Mankala Ab:n vesivoimalaan. Kyseessä on pilottisopimus, joka voi onnistuessaan poikia lisää sähkövarastotilauksia vesivoiman yhteyteen tuleville vuosille.

Analyytikon kommentti
16.3.
2022

Venäjän hyökkäys nopeuttanee Euroopan energiamurrosta fossiilisista uusiutuviin. Tämä voi tukea Merus Powerin kasvunäkymiä, sillä yhtiön tuotteet tukevat uusiutuvan energian osuuden kasvattamista sähköverkossa

Merus Power

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas