Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Nightingale

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
4.5.
2021

Yhtiötiedote

4. toukokuuta 2021 klo 9.30 (Suomen aikaa)

Nightingale Health Oyj uudelleen organisoi johtoryhmäänsä ja ilmoittaa strategisesta kumppanuudesta Reaktorin kanssa kiihdyttääkseen kansainvälistymissuunnitelmansa toteuttamista. Nightingalen tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja tohtori Salla Ruosaari on nimitetty johtamaan yhtiön tuoteorganisaatiota, ja yhtiön tuotejohtaja Osma Ahvenlampi jättää tehtävänsä yhtiössä tavoitellakseen muita uravaihtoehtoja.

Analyytikon kommentti
30.4.
2021

Nightingale tiedotti 29.4. torstaiaamuna solmineensa terveys- ja hyvinvointipalveluiden myyntiä koskevan palvelusopimuksen Japanissa. Sopimuskumppanina on yhtiön merkittävän sijoittajan Mitsuin tytäryhtiö Welltus Inc.

Analyytikon kommentti
29.4.
2021

Nightingale Health tiedotti 29.4. torstaiaamuna solmineensa terveys- ja hyvinvointipalveluiden myyntiä koskevan palvelusopimuksen merkittävän sijoittajansa Mitsuin tytäryhtiön Welltusin kanssa Japanissa. Sopimuksessa Nightingalen rooli on tuoda terveysalustansa kautta verianalyysia ja sairausriskien ennusteet, kun Mitsuin ja sen tytäryhtiön roolina on myydä ja markkinoida palveluita.

Tiedotteet
29.4.
2021

Yhtiötiedote

Sisäpiiritieto

29. huhtikuuta 2021 klo 9.15 (Suomen aikaa)

Nightingale Health Oyj, Nightingale Health Japan KK, Nightingale Health Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö ("yhdessä "Nightingale") ja Welltus Inc., Mitsui & Co. Ltd:n kokonaan omistama tytäryhtiö ovat solmineet palvelusopimuksen myydäkseen terveys- ja hyvinvointipalveluja Japanissa.

Analyytikon kommentti
23.4.
2021

Nightingale Health tiedotti torstaina 22.4. solmineensa monivuotisen strategisen yhteistyösopimuksen Terveystalon kanssa.

Tiedotteet
22.4.
2021

Yhtiötiedote

sisäpiiritieto

22.4.2021 klo 10.00 (Suomen aikaa)

inderesTV
20.4.
2021

Nightingalen teknologian kaupallistaminen on vasta lähtökuopissa, ja riski epäonnistumiselle ja sijoittajan pääomien menetykselle on aito. Kolikon kääntöpuolella tuotto-odotus on kaupallistamisen onnistuessa erittäin houkutteleva. Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

Inderes analyysi
20.4.
2021

Nightingale Health on verianalyysin ympärille rakentuva teknologiayhtiö, joka pyrkii vähentämään elintapasairauksia ennaltaehkäisevällä terveydenhuollolla. Yhtiön kohdemarkkinat ovat suuret ja kasvavat, mutta lupaavalta vaikuttavan teknologian kaupallistaminen ja liiketoiminnan käynnistäminen ovat vasta alkumetreillä. Sijoittaja kantaa merkittävää kaupallistamisen onnistumiseen liittyvää riskiä, jonka vastapainoksi yhtiö tarjoaa onnistuessaan merkittävän tuotto-potentiaalin.

Analyytikon kommentti
20.4.
2021

Nightingale Health on verianalyysin ympärille rakentuva teknologiayhtiö, joka pyrkii vähentämään elintapasairauksia ennaltaehkäisevällä terveydenhuollolla.

Analyytikon kommentti
12.4.
2021

Sertifiointi on yksi edellytys Nightingalen liiketoiminnan käynnistämiselle Japanissa, ja uutisen myötä yhtiö on askeleen lähempänä kaupallisen toiminnan aloittamista.

Nightingale

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas