Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

NoHo Partners

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
17.5.
2021

NoHo on onnistuneesti puolustanut kassaansa läpi koronakriisin. Kriisin jälkeen katseet voidaan suunnata jälleen kasvuun. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

Yhtiöraportti (Premium) Valoa kohti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/valoa-kohti ja vapaasti luettava tiivistelmä tästä https://www.inderes.fi/fi/uutiset/noho-partners-valoa-kohti

Analyytikon kommentti
14.5.
2021

Suomen hallitus linjasi keskiviikkona, että ravintolat saavat torstaista alkaen olla hieman nykyistä pidempään auki. Pahimman koronatilanteen alueilla (leviämisvaiheessa) ruokaravintoloissa anniskelu loppuu 19 (sulkeminen 20) ja baareissa 18 (sulkeminen 19).

Analyytikon kommentti
12.5.
2021

Toistamme NoHon 8,5e tavoitehintamme ja vähennä-suosituksemme. Ennusteemme ovat pysyneet ennallaan ja luottamuksemme niiden realisoitumista kohtaan on kohonnut parantuneen koronatilanteen myötä.

Inderes analyysi
11.5.
2021

Ennusteemme ovat pysyneet ennallaan ja luottamuksemme niiden realisoitumista kohtaan on kohonnut parantuneen koronatilanteen myötä. Odotamme yhtiön tuloksen elpyvän nopeasti markkinan vihdoin avautuessa ja samalla taseen riskitaso laskee velkataakan sulaessa nopeasti. Yhtiön nykyinen arvostustaso kuitenkin huomioi jo täysimääräisesti parantuneet näkymät ja osakkeen riski-/tuottosuhde on mielestämme neutraali.

inderesTV
11.5.
2021

Valoa näkyvissä pandemian helpottaessa, mutta kaikki ei ole NoHo Partnersista kiinni. Toimitusjohtaja Aku Vikström kommentoi pandemian aiheuttamia vahinkoja ja niistä elpymistä analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa.

Noho-analyysit löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/noho-partners

-Videon aiheet-

00:00 Alkuvuoden pääkohdat
01:21 Likviditeetti ja sen kestävyys
03:16 Toiminnan avaaminen
05:38 Taloudelliset vahingot
07:52 Kassavirta ja korjausvelka

Yhtiöjulkaisu
11.5.
2021

Koronaviruspandemialla (COVID-19) on ollut merkittävä vaikutus NoHo Partnersin liiketoimintaan. Kokosimme tälle sivulle vastauksia joihinkin useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja päivitämme sivustoa tilanteen mukaan.

inderesTV
11.5.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä! 

Analyytikon kommentti
11.5.
2021

NoHo Partners julkaisi aamulla numeroiden valossa odotetun karun raportin. Numeroissa ei ollut suurempia yllätyksiä ja raportti vahvisti näkemystämme siitä, että yhtiön korpivaellus on tulossa päätökseen, sillä kassavirran pitäisi kääntyä tulevina viikkoina vihdoin plussalle.

Tiedotteet
11.5.
2021

NoHo Partners Oyj

OSAVUOSIKATSAUS 11.5.2021 klo 8.15

NOHO PARTNERS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.–31.3.2021

Analyytikon kommentti
5.5.
2021

NoHon numerot tulevat jälleen olemaan karua luettavaa, mutta ne jäävät raportissa sivurooliin fokuksen ollessa taseen kunnossa sekä kassavirran kääntymisessä liiketoiminnan avautuessa.

NoHo Partners