Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

NoHo Partners

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
9.8.
2022

NoHon Q2-raportti oli erittäin vahva ja olemme tarkistaneet lähivuosien ennusteitamme ylöspäin. Osakkeen riskitaso jatkaa laskuaan taseen vahvistuessa ja kannattavuusparannuksen realisoituessa

Analyysi
22.6.
2022

NoHo Partners antoi positiivisen tulosvaroituksen erittäin vahvan kysynnän sekä odotuksia suurempien valtioiden koronatukien johdosta. Olemme tarkistaneet 2022 ennusteitamme ylös reippaasti ja luottamuksemme yhtiön omaa tekemistä kohtaan nousee edelleen. Olemme kuitenkin jättäneet lähivuosien ennusteet ennalleen, sillä Suomen talouden entisestään synkentynyt näkymä kasvattaa tuloskehitykseen liittyvää epävarmuutta.

Analyysi
10.5.
2022

Yhtiön liiketoiminta elpyy nyt vauhdilla ja lähikuukaudet tulevat olemaan erittäin vahvoja. Kuluttajien heikentyvä ostovoima heittää tummia pilviä vuoden jälkipuoliskon näkymien ylle. Yhtiö on kuitenkin erinomaisessa tuloskunnossa ja vahva kassavirta laskee taseen riskitasoa nopeasti. Emme ole tehneet ennusteisiimme juurikaan muutoksia ja näemme edelleen osakkeen riski/tuotto-suhteen hyvänä.

Analyysi
18.4.
2022

NoHon liiketoiminta on elpynyt vielä odotuksiammekin voimakkaammin ja olemme tarkistaneet ennusteitamme ylöspäin. Kohonneiden ennusteiden, laskeneen osakekurssin sekä madaltuneen riskitason seurauksena osakkeen tuotto-/riskisuhde on parantunut ja näemme nykytilateen hyvänä hetkenä hypätä NoHon kasvutarinan kyytiin.

Analyysi
17.2.
2022

Yhtiön Q4-raportti oli yllättävän hyvä ja myös näkymä on parantunut selvästi koronakriisin hellittäessä. Olemme tehneet ennusteisiimme lieviä tarkennuksia ja odotamme yhtiön tulokselta voimakasta elpymistä Q2’22 alkaen. Osakkeen arvostus vaikuttaa lyhyellä aikavälillä neutraalilta, kun huomioidaan lähivuosien koviin kannattavuusodotuksiin liittyvä epävarmuus. Haluammekin nähdä lisää konkretiaa kannattavuusparannuksen realisoitumisesta ennen kuin uskallamme nojata yhtiön kannattavuusparannuksesta riippuvaiseen pidemmän aikavälin potentiaaliin.

Analyysi
22.12.
2021

Nopeasti heikentyneen koronatilanteen myötä NoHon lyhyen aikavälin näkymä on synkistynyt ja paluu normaaliin lykkääntyy jälleen. Vaikka NoHo lähteekin omikron-aaltoon kohtuullisen hyvistä asemista ja osake on kiistämättä halpa suhteessa tulospotentiaaliinsa, ei selvästi kasvanut epävarmuus puolla lisäriskinottoa lyhyellä aikavälillä.

Analyysi
25.11.
2021

Olemme laskeneet ennusteitamme heikentyneestä koronatilanteesta johtuen. NoHon tilanne on kuitenkin selvästi aiempia tartunta-aaltoja parempi ja yhtiön riskitaso ei oleellisesti muutu, kunhan koronapassin vaatiminen vapauttaa sen rajoituksista. Näemme osakkeen tarjoavan kärsivälliselle sijoittajalle yhä hyvän riski/tuotto-suhteen.

Analyysi
9.11.
2021

Q3-tulos oli hyvin linjassa annettujen ennakkotietojen kanssa ja yhtiön näkymät ovat loppuvuodelle odotustemme mukaisesti positiiviset. Näemme osakkeen tuotto/riski-suhteen edelleen riittävänä, sillä tulosennusteidemme realisoituessa arvostustaso (2023e P/E 13x) ei ole korkea.

Analyysi
17.8.
2021

Odotamme NoHon palaavan takaisin vahvalle kasvu-uralle 2022 alkaen ja mielestämme yhtiön lähivuosien strategiset valinnat ovat pääosin oikeita. Liiketoiminnan asteittain elpyessä yhtiön riskitaso laskee, kun kassavirta vahvistuu ja taseen velkataakka jatkaa pienentymistään. Osakkeen tuotto-/riskisuhde on mielestämme edelleen riittävän houkutteleva, sillä tulosennusteidemme realisoituessa arvostustaso ei ole korkea. Strategian onnistuessa myös pidemmän aikavälin tuottopotentiaali on huomattava. 

Analyysi
10.8.
2021

Emme ole tehneet oleellisia ennustemuutoksia positiivisen Q2-raportin jäljiltä ja odotamme yhtiöltä edelleen merkittävää tulosparannusta kunhan koronakriisi vihdoin hellittää. Taseeseen liittyvät riskit ovat laskeneet merkittävästi kassavirran kääntymisen ja likviditeettiaseman vahvistumisen myötä ja tämä parantaa osakkeen tuotto-/riskisuhdetta. Koronan yli katsovilla tulosennusteilla osake ei ole kallis ja ennustamamme tulosparannuksen realisoituessa osakkeen tuotto-odotus on vahva.

NoHo Partners

ipo