Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

NoHo Partners

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Osakeanalyysipalvelut, analyytikko

Lisätiedot
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
11.8.
2021

Hei Tänään (10.8.) julkistetussa raportissa ja siitä seuranneista kommenteissa sekä analyyseissä on ollut havaittavissa ristiriita Aku Vikströmin ennustaa kaikkien aikojen pikkujoulukautta kun taas Inderes ennusti raportissaan kohtuullista pikkujoulukautta Itse työskentelen usean sadan ihmisen yrityksessä. Tässä vaiheessa on jo ollut merkkejä ilmassa että firman juhlia ei järjestetä jos vaarana on koronatartuntoja henkilöstössä vaikka rajoituksia ei olisi. Samanlaista viestiä olen kuullut muistakin yrityksistä. Juhlat vasta kun on turvallista.

Inderes Q&A
14.1.
2021

Iltakauppa lienee kohtuu helppo palauttaa, mutta lounas on työelämän todennäköisesti pysyvästi osittaisen muuttumisen johdosta hankalampi. Lounaskauppa on iso osa Nohonkin liikevaihdosta. Ettekö usko etätyön pysyvästi tai ainakin useamman vuoden ajan jänteellä vähentävän lounasmyyntiä?

Inderes Q&A
10.9.
2020

Nyt koronakevään aikana ja jälkeen on ollut tapetilla yhtiöiden (mm. NoHo, Finnair, Norwegian) rahoituskuviot. Olisiko mahdollista saada tiivis ja kansantajuinen infopaketti kaikille, jotka eivät ole käyneet kauppakorkean rahoituksen kursseja? Esimerkiksi eri vaihtoehtojen erikoispiirteet, mahdolliset riskit ja vaikutukset yritykseen (taseeseen) ja sijoittajiin tai jne oleelliset asiat? Nämä kun saisi vielä konkurssin velkomisjärjestykseen niin ai että!

Inderes Q&A
3.4.
2020

Muistan lukeneeni teidänkin analyyseistänne, että Noholla olisi viime viikolla ollut rahoitusneuvotteluja erääntyvien lainojen rahoittamiseksi. Onko tietoa neuvottelujen kulusta tai tuloksista.

Inderes Q&A
18.3.
2020

Voiskos tässä käydä niin, että pienemmät ravintolat menee konkkaan tai ajautuvat (Nohon kannalta) hyvään hintaan NoHolle, joka isoimpana kuitenkin tästä keväästä selviää ja näin ollen hyötyisi jossain määrin tästä koronakeväästä edes tällä tavalla?

Inderes Q&A
14.3.
2020

Ymmärtääkseni Italia sulkee mm. ravintolat muutamaksi viikoksi (lähde Bloomberg). Miten arvelette NoHon selviävän vastaavasta, mikäli Suomen viranomaiset päättäisivät toteuttaa saman? Tähän tietysti vaikuttaa saako keittiöt edelleen toimittaa mm. kotiinkuljetuksen kautta, mutta jos oletetaan, ettei sitäkään sallita.

Inderes Q&A
19.2.
2020

Hei! Luin jokin aika sitten Peter Lynchin One Up on Wall Street - kirjan. Lukukokemuksen innoittamana kysyisinkin mitkä Helsingin pörssin yhtiöistä menisi teidän mielestä Lynchin seulan läpi? Itse ajattelen Kamuxia ja mahdollisesti myös Fodeliaa tälläisinä yhtiöinä. Olenko lainkaan oikeilla jäljillä?

Inderes Q&A
25.9.
2019

Muutama kysymys nohon areenasuunnitelmista! Millä konseptilla noho aikoo lähteä uuteen areenaan, vai onko asiasta edes tarkempia suunnitelmia vielä? Kumppanuuspäätöksestä on jo melko pitkä aika ja moni asia on nohossakin muuttunut sen jälkeen, osin yrityksen ja erehdyksenkin kautta. Sijoittajaa mietityttää onko päätös ollut hätiköity ja miltä se näyttää tämän päivän valossa? Olen ymmärtänyt että noho näkee tampereella tälläkin hetkellä ylikapasiteettia, lähinnä kai yökerhoissa (kasino), mutta myös ravintolapuolella.

Inderes Q&A
13.8.
2019

Hei Sauli,

Millaisilla kertoimilla Noho Partners ostaa ravintoloita portfolioonsa? Onko nämä kertoimet linjassa Nohon omiin kertoimiin pörssissä, ostaako Noho halvemmalla vai kalliimmalla vs. omat kertoimet? Kiitosta paljon taas!

Inderes Q&A
19.6.
2019

Mikä on hybridilaina ja miksi yhtiöt ottavat sitä? Eikö lainaa saisi halvemmalla jostain muualta? Onko muita vaihtoja kuin hybridilaina, edes joku normaalilaina?

NoHo Partners

ipo