Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

NoHo Partners

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Osakeanalyysipalvelut, analyytikko

Lisätiedot
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
10.5.
2023

NoHo julkaisi tiistaina odotuksiamme vahvemman Q1-tuloksen. Sekä liikevaihto että kannattavuus kehittyivät erinomaisesti, eikä ravintolamarkkinan heikkenemisestä näy vielä merkkiäkään. Lähivuosien tulosennusteemme ovat hieman nousseet vahvan alkuvuoden siivittämänä, ja yhtiön ohjeistus alkaa näyttää varovaiselta.

Analyytikon kommentti
9.5.
2023

NoHo julkaisi aamulla odotuksiamme vahvemman Q1-tuloksen. Sekä liikevaihto että kannattavuus kehittyivät erinomaisesti, eikä ravintolamarkkinan heikkenemisestä näy vielä merkkiäkään. Erityisen positiivista raportilla oli kansainvälisen liiketoiminnan kehitys, kun segmentin kannattavuus koheni selvästi heikosta loppuvuodesta.

Analyytikon kommentti
4.5.
2023

NoHo Partners julkistaa Q1-tuloksensa tiistaina noin klo 08.00. Yhtiön vuosi on lähtenyt käsityksemme mukaan hyvin käyntiin ja odotamme vahvaa suoritusta kausiluontoisesti hiljaisella kvartaalilla.

Analyytikon kommentti
28.3.
2023

NoHo kertoi maanantaina ostaneensa Helsingistä seuraavat yökerhot: Apollo, Maxine ja Kaivohuone. Myyjänä on pitkään talousvaikeuksissa paininut Night People Group Oy ja kaupat toteutetaan liiketoimintakauppoina. NoHo omistaa ostetuista yrityksistä 60 %, 35 % omistaa Raimo Sarajärvi (NPG pääomistaja) ja 5 % M.R. Capital (ostettavien kohteiden avainhenkilöitä).

Analyytikon kommentti
16.2.
2023

Ennustemuutokset ovat jääneet vähäisiksi ja näkymä on olosuhteisiin nähden yllättävän hyvä. Osakkeen riskitaso on myös jatkanut laskuaan näkyvyyden parantuessa ja taseen vahvistuessa.

Analyytikon kommentti
16.2.
2023

NoHo julkaisi aamulla operatiivisesti vahvat numerot. Liiketoiminta jatkoi vahvaa elpymistään koronan rasittamalta vertailukaudelta ja kannattavuus oli erittäin hyvä.

Analyytikon kommentti
13.2.
2023

Joulukuussa annetun positiivisen tulosvaroituksen myötä on selvää, että operatiivinen tulos tulee olemaan erittäin hyvä.

Analyytikon kommentti
18.1.
2023

NoHo tiedotti keskiviikkoaamuna, että se on valittu Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi. Sopimus on monivuotinen ja alkaa 1.7.2023.

Analyytikon kommentti
8.12.
2022

NoHo antoi torstaiaamuna odotetun positiivisen tulosvaroituksen. Yhtiö odottaa nyt ravintolaliiketoiminnan 2022 liikevoittomarginaalin ylittävän 9,5 %, kun aiempi ohjeistus odotti yli 8,5 %:n marginaalia.

Analyytikon kommentti
9.11.
2022

Q3-tulos oli erittäin hyvä ja se vahvisti luottamustamme yhtiön tuloskuntoa kohtaan. Ennusteemme ovat laskeneet hieman kohonneiden rahoituskulujen johdosta, mutta isossa kuvassa odotamme yhtiöltä edelleen vahvaa tuloskehitystä lähivuosilta.

NoHo Partners

ipo