Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Nokian Renkaat
8404 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 18.11 ALIN 17.94 VAIHTO (KPL) 8 457 430
MYYNTI 18.12 YLIN 19.86 VAIHTO (VAL) 155,428 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joonas Korkiakoski
+358 40 182 8660

Tulevat tapahtumat

5
Tou
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
3.3.
2020

Onko Nokian Renkaat tämän päivän kurssilla noin 26 € hyvä hankinta/sijoitus kohde?

Tyyppi: inderes_qa
3.2.
2020

Hei, Mihin perustuu arvionne, että Nokian Renkaiden ohjaama liiketuloksen "merkittävä" lasku 2020 on niinkin maltillinen kuin 13 %? Jos varastot ovat täynnä, mikä estää kunnon pulkkamäen? Kiinnostaisi myös arvio USA:n tehtaan kannattavuuspotentiaalista. Näin ajatusleikkinä, mitä luokkaa olisi ollut Daytonin viime vuoden liiketulosprosentti (toteutuneilla rengas- ja raaka-ainehinnoilla), mikäli tehdas olisi pyörinyt täydellä kapasiteetilla 1.1.2019 lähtien? Yli vai alle muun konsernin toteutuneen tason?

Tyyppi: inderes_qa
17.6.
2019

Hei, Nokian Renkaiden kurssi on pudonnut melko reippaasti lähiaikoina. Ilmeisesti monien Eurooppalaisten autonvalmistajien ja vanavedessä renkaiden valmistajien kurssien laskun taustalta löytyy pelko USA:n tuontitulleista. Kuinka merkittävänä riskinä näette kyseisten tullien vaikutuksen Nokian Renkaille?

Tyyppi: inderes_qa
5.6.
2019
  • Millainen riski USA:n ja Kiinan välinen kauppasota on Nokian Renkaiden osalta?
  • Millä tavoin USA:n ja Kiinan kauppasota vaikuttaa tai voi vaikuttaa Nokian Renkaiden liiketoimintaan?
  • Kuinka merkittävänä riskinä näette USA:n tuontitullien vaikutuksen Nokian Renkaille?
  • Millainen on Nokian Renkaiden asema kauppasodan keskellä ennen kuin Daytonin tehdas valmistuu ja miten Daytonin tehtaan jälkeen asema muuttuu?
Tyyppi: inderes_qa
21.5.
2019

Koitin etsiä Nokian renkaista laajaa raporttia, kun en premium-tiliä omista ja siten yhtiörapsoja pääse lukemaan, mutta sitähän ei mistään löytynyt. Onko siis niin, ettette tee kaikista yhtiöistä kaikille avoimia laajoja raportteja, ja jos niin miten valikoitte yhtiöt, joista sellaiset teette? Tai voinko odottaa, että esim. Renkaista olisi laajaa rapsaa joskus hamassa tulevaisuudessa tulossa?

Tyyppi: inderes_qa
4.12.
2018

Bridgestone on ilmeisesti myynyt osan omistuksestaan Nokian Renkaista. Viime perjantaina KL:ssa olleessa sijoittajaraadissa yksi raadin jäsen toi tämän asian esille. Kuinka suuren osuuden omistuksestaan B. on myynyt ja milloin?

Tyyppi: inderes_qa
27.11.
2018

Terve! Kuinka öljyn hinta vaikuttaa Nokian renkaisiin?

Tyyppi: inderes_qa
14.11.
2018

Terve, Löytyisikö laajaa analyysiä? Erityisesti kiinnostaisi näkemys liiketoiminnan riskitasosta. Tuollainen visuaalinen kalvohan teillä on analyyseissä aina mukana. Voisiko sellaisen saada tähän vastauksena? Kiitos laadukkaasta työstänne!

Tyyppi: inderes_qa
19.10.
2018

Kuinka isosti näette ay-liittojen vaikuttavan useamman päivän lakoilla yhtiöiden ( Esim UPM/Nokian renkaat ) tuloksiin? Minkälainen poliittinen riski ay-liikkeet ovat? Vai onko tämä hallituksen syytä?

Tyyppi: inderes_qa
13.4.
2018

Miten näette ruplan kurssin vaikuttavan Nokian Renkaisiin?

Nokian Renkaat

Nokian Renkaat lyhyesti

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Nokian Renkaiden sijoittajasivuille