Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Nokian Renkaat
7273 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 26.82 ALIN 26.77 VAIHTO (KPL) 677 732
MYYNTI 26.85 YLIN 27.38 VAIHTO (VAL) 18,282 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Tulevat tapahtumat

4
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
17.6.
2019

Hei, Nokian Renkaiden kurssi on pudonnut melko reippaasti lähiaikoina. Ilmeisesti monien Eurooppalaisten autonvalmistajien ja vanavedessä renkaiden valmistajien kurssien laskun taustalta löytyy pelko USA:n tuontitulleista. Kuinka merkittävänä riskinä näette kyseisten tullien vaikutuksen Nokian Renkaille?

Tyyppi: inderes_qa
5.6.
2019
  • Millainen riski USA:n ja Kiinan välinen kauppasota on Nokian Renkaiden osalta?
  • Millä tavoin USA:n ja Kiinan kauppasota vaikuttaa tai voi vaikuttaa Nokian Renkaiden liiketoimintaan?
  • Kuinka merkittävänä riskinä näette USA:n tuontitullien vaikutuksen Nokian Renkaille?
  • Millainen on Nokian Renkaiden asema kauppasodan keskellä ennen kuin Daytonin tehdas valmistuu ja miten Daytonin tehtaan jälkeen asema muuttuu?
Tyyppi: inderes_qa
21.5.
2019

Koitin etsiä Nokian renkaista laajaa raporttia, kun en premium-tiliä omista ja siten yhtiörapsoja pääse lukemaan, mutta sitähän ei mistään löytynyt. Onko siis niin, ettette tee kaikista yhtiöistä kaikille avoimia laajoja raportteja, ja jos niin miten valikoitte yhtiöt, joista sellaiset teette? Tai voinko odottaa, että esim. Renkaista olisi laajaa rapsaa joskus hamassa tulevaisuudessa tulossa?

Tyyppi: inderes_qa
4.12.
2018

Bridgestone on ilmeisesti myynyt osan omistuksestaan Nokian Renkaista. Viime perjantaina KL:ssa olleessa sijoittajaraadissa yksi raadin jäsen toi tämän asian esille. Kuinka suuren osuuden omistuksestaan B. on myynyt ja milloin?

Tyyppi: inderes_qa
27.11.
2018

Terve! Kuinka öljyn hinta vaikuttaa Nokian renkaisiin?

Tyyppi: inderes_qa
14.11.
2018

Terve, Löytyisikö laajaa analyysiä? Erityisesti kiinnostaisi näkemys liiketoiminnan riskitasosta. Tuollainen visuaalinen kalvohan teillä on analyyseissä aina mukana. Voisiko sellaisen saada tähän vastauksena? Kiitos laadukkaasta työstänne!

Tyyppi: inderes_qa
19.10.
2018

Kuinka isosti näette ay-liittojen vaikuttavan useamman päivän lakoilla yhtiöiden ( Esim UPM/Nokian renkaat ) tuloksiin? Minkälainen poliittinen riski ay-liikkeet ovat? Vai onko tämä hallituksen syytä?

Tyyppi: inderes_qa
13.4.
2018

Miten näette ruplan kurssin vaikuttavan Nokian Renkaisiin?

Tyyppi: inderes_qa
4.12.
2017

Verohallinnon päätöksessä Nokian Renkaat sai lisäveroja ja veronkorotuksia maksettavakseen vuodelta 2011 liittyen Venäjän tytäryhtiöiden siirtohinnoitteluun. NR on jo maksanut niitä myös vuosilta 2007-2010 ja hakenut päätöksiin muutosta valittamalla hallinto-oikeuteen. Viimeisenä oljenkortena on vaatimus viranomaisten neuvotella kahdenkertaisen verotuksen poistamisesta.

Tyyppi: inderes_qa
2.11.
2017

Moi, Nokian Renkailla on sopimus verovapaudesta vuoteen 2020 asti Venäjän verottajan kanssa koskien heidän Venäjän toimintoja/tehdasta. Minkälaiset ovat taloudelliset vaikutukset näkemyksenne mukaan sopimuksen päätyttyä? Voiko sopimusta jatkaa?

Nokian Renkaat

Nokian Renkaat lyhyesti

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Nokian Renkaiden sijoittajasivuille