Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nokian Renkaat

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
13.1.
2021

Nokian Renkaiden Venäjän tuotantolaitos on teidän mukaanne äärimmäisen kustannustehokas. Mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa?

Inderes Q&A
13.10.
2020

Hei! Voitteko avata, millaisia mahdollisuuksia yritysjärjestelyihin näette Nokian Renkaissa?

Inderes Q&A
3.3.
2020

Onko Nokian Renkaat tämän päivän kurssilla noin 26 € hyvä hankinta/sijoitus kohde?

Inderes Q&A
3.2.
2020

Hei, Mihin perustuu arvionne, että Nokian Renkaiden ohjaama liiketuloksen "merkittävä" lasku 2020 on niinkin maltillinen kuin 13 %? Jos varastot ovat täynnä, mikä estää kunnon pulkkamäen? Kiinnostaisi myös arvio USA:n tehtaan kannattavuuspotentiaalista. Näin ajatusleikkinä, mitä luokkaa olisi ollut Daytonin viime vuoden liiketulosprosentti (toteutuneilla rengas- ja raaka-ainehinnoilla), mikäli tehdas olisi pyörinyt täydellä kapasiteetilla 1.1.2019 lähtien? Yli vai alle muun konsernin toteutuneen tason?

Inderes Q&A
17.6.
2019

Hei, Nokian Renkaiden kurssi on pudonnut melko reippaasti lähiaikoina. Ilmeisesti monien Eurooppalaisten autonvalmistajien ja vanavedessä renkaiden valmistajien kurssien laskun taustalta löytyy pelko USA:n tuontitulleista. Kuinka merkittävänä riskinä näette kyseisten tullien vaikutuksen Nokian Renkaille?

Inderes Q&A
5.6.
2019
  • Millainen riski USA:n ja Kiinan välinen kauppasota on Nokian Renkaiden osalta?
  • Millä tavoin USA:n ja Kiinan kauppasota vaikuttaa tai voi vaikuttaa Nokian Renkaiden liiketoimintaan?
  • Kuinka merkittävänä riskinä näette USA:n tuontitullien vaikutuksen Nokian Renkaille?
  • Millainen on Nokian Renkaiden asema kauppasodan keskellä ennen kuin Daytonin tehdas valmistuu ja miten Daytonin tehtaan jälkeen asema muuttuu?
Inderes Q&A
21.5.
2019

Koitin etsiä Nokian renkaista laajaa raporttia, kun en premium-tiliä omista ja siten yhtiörapsoja pääse lukemaan, mutta sitähän ei mistään löytynyt. Onko siis niin, ettette tee kaikista yhtiöistä kaikille avoimia laajoja raportteja, ja jos niin miten valikoitte yhtiöt, joista sellaiset teette? Tai voinko odottaa, että esim. Renkaista olisi laajaa rapsaa joskus hamassa tulevaisuudessa tulossa?

Inderes Q&A
4.12.
2018

Bridgestone on ilmeisesti myynyt osan omistuksestaan Nokian Renkaista. Viime perjantaina KL:ssa olleessa sijoittajaraadissa yksi raadin jäsen toi tämän asian esille. Kuinka suuren osuuden omistuksestaan B. on myynyt ja milloin?

Inderes Q&A
27.11.
2018

Terve! Kuinka öljyn hinta vaikuttaa Nokian renkaisiin?

Inderes Q&A
14.11.
2018

Terve, Löytyisikö laajaa analyysiä? Erityisesti kiinnostaisi näkemys liiketoiminnan riskitasosta. Tuollainen visuaalinen kalvohan teillä on analyyseissä aina mukana. Voisiko sellaisen saada tähän vastauksena? Kiitos laadukkaasta työstänne!

Nokian Renkaat