Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Nokian Renkaat
9513 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 24.09 ALIN 23.91 VAIHTO (KPL) 1 088 092
MYYNTI 24.11 YLIN 24.40 VAIHTO (VAL) 26,179 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

27
Lok
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
9.9.
2020

Nokian Renkaat järjesti tiistaina Q&A-puhelinkonferenssin, joka koostui 100 päivää toimitusjohtajana toimineen Jukka Moision pohdinnoista yhtiön liiketoimintojen nykytilasta, lyhyen ja osin myös pidemmän tähtäimen prioriteeteista sekä analyytikoiden esittämistä kysymyksistä.

Analyytikon kommentti
7.9.
2020

AEB:n (Association of European Business) mukaan Venäjän uusien autojen vertailukelpoinen myynti laski elokuussa 1 %:n vuodentakaisesta 137 tuhanteen.

Analyytikon kommentti
10.8.
2020

AEB:n (Association of European Business) mukaan Venäjän uusien autojen vertailukelpoinen myynti kasvoi heinäkuussa 7 % vuodentakaisesta 142 tuhanteen autoon. Heinäkuu oli näin ollen ensimmäinen merkittävään kasvuun kuluvana vuonna ponnistanut kuukausi ja samalla se tarjosi ensimmäisiä merkkejä koronahikan jälkeistä elpymistä ajatellen.

Analyytikon kommentti
28.7.
2020

Nokian Renkaiden kilpailija ja maailman suurimman rengasvalmistajan tittelistä Bridgestonen kanssa taisteleva Michelin julkaisi eilen illalla H1-raporttinsa, joka ylitti vallinneet markkinaodotukset niin liikevaihdon kuin raportointisegmenttien oikaistujen operatiivisten tulostenkin osalta.

Analyytikon kommentti
6.7.
2020

Olemme tarkastelleet Nokian Renkaiden sekä sen neljän kilpailijan pidemmän aikavälin operatiivisia kannattavuustasoja, niiden kehityskaaria sekä yhtiökohtaisten kannattavuuserojen taustalla olevia tekijöitä.

Analyytikon kommentti
24.6.
2020

Nokian Renkaat tiedotti aamulla kirjaavansa Q2-tulokseen ei-IFRS-rajauksina noin 42 MEUR:n kuluerät, jotka vaikuttavat liikevoiton vertailukelpoisuuteen. Näistä kuluista ei-kassavirtavaikutteisten erien osuus on yhteensä noin 30 MEUR.

Nokian Renkaat

Nokian Renkaat lyhyesti

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tietotaitomme kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta. Henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin kehittämiemme renkaiden tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Konserniimme kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju. Vuonna 2019 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 700. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.