Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Nokian Renkaat
7331 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 25.64 ALIN 25.64 VAIHTO (KPL) 543 541
MYYNTI 25.66 YLIN 26.50 VAIHTO (VAL) 14,140 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Tulevat tapahtumat

4
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
7.8.
2019

Nokian Renkaiden Q2 oli torjuntavoitto, mutta vuosien suvantovaihe on vielä edessä. Tulos kasvaa hyvin hitaasti, mutta odotellessa 2020-luvun alkuun investointien valmistumista sijoittajaa palkitaan 6 % osinkotuotolla. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi yhtiötä pitkän aikavälin sijoittajan perspektiivistä.

Nokian Renkaiden avainluvut ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nokian-renkaat

Tyyppi: video
6.8.
2019

Nokian Renkaat julkisti tänään odotuksiemme mukaisen Q2-raportin, tosin odotukset oltiin poljettu jo valmiiksi alas. Kun ottaa huomioon haastavan markkinatilanteen, on NRE:n tuloskunto varsin hyvä ja tulos ja liikevaihto olivatkin ihan ok -tasolla. Kuuntele lisää videolta! 

Lue tulostiedote täältä: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/nokian-tyres-nokian-renkaat-oyj-puo...

Tyyppi: video
23.1.
2019

Nokian Renkaiden osake on noussut hieman viime vuoden lopun pohjista. Suurilta kilpailijoilta on tullut negareita ja viestiä heikentyvästä markkinatilanteesta, ja näemmekin nyt hyvän paikan ottaa happea Renkaiden kanssa. Pysymme kuitenkin positiivisella puolella tässä pörssin yhdessä laadukkaimmista yhtiöistä. Sijoittajat joutuvat odottamaan vielä vuosia suurien investointien hedelmiä, ja odotusta korvataan noin 6 % efektiivisellä osinkotuotolla. Riittääkö se, kyselee Verneri analyytikko Petri Kajaanilta. Lopuksi foliohattuillaan Nokian Renkailla yritysostokohteena.

Tyyppi: video
31.10.
2018

Nokian Renkailta pamahti aamulla negari ja päälle pettymyksen makuinen Q3-tulos. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi tulospettymystä.

Tulostiedote löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/nokian-renkaat-oyj-osavuosikatsaus-...

Tyyppi: video
9.8.
2018

Analyytikko Petri Kajaani kommentoi Nokian Renkaita sijoituskohteena Q2'18 tuloksen jälkeen. Yhtiö on pörssin erinomaisimpia ja suoriutunut loistavasti viime vuosina.

00:18 Tulos analyytikon silmin
1:00 Konffapuhelun anti?
3:30 yhtiö investoi ja silti suhteellinen kannattavuus parani
8:30 Raaka-aineiden hinnat voivat hieman rokottaa kannattavuutta lähivuosina
7:00 Verokiista jatkuu...

Tyyppi: video
6.6.
2018

Nokian Renkaat järjesti analyytikoille maanantaina sijoittajapuhelun, jonka pääanti oli luottamuksen uhkuminen loppuvuoden näkymiin. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi Renkaita sijoituskohteena.

Lue uusin yhtiöpäivitys täältä https://www.inderes.fi/qa-puhelu-kasvatti-luottamustamme-tulosparannukseen

Nokian Renkaiden avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/nokian-renkaat

Tyyppi: video
15.5.
2018

Pulkkinen käy Lapinlahden kesäisissä maisemissa läpi aamukatsauksen sisällön. Nokia tuotti +22 % TOP3-listalla ja näemme yhtiön edelleen houkuttelevana sijoituskohteena. Sijoittajat ovat ylireagoineet Amazonin uhkaan (vai ovatko..?) Verkkokauppa.comille ja nostamme yhtiön Nokian tilalle listalle.

Aamarissa mukana myös Nokian Renkaat joka näyttää voittavan verokiistan ja tilille kilisee pian hunajaa ellei verottaja valita oikeuden päätöksestä. Mukana myös Neo Industrial-päivitys sekä Teleste-päivitys, mistä yläfemmat analyytikolle. 

Tyyppi: video
5.2.
2018

Analyytikko Petri Kajaani kommentoi Nokian Renkaiden Q4-tulosta, negatiivista kurssireaktiota ja verosotkuja. Itse tiedote löytyy täältä https://www.inderes.fi/tiedotteet/nokian-renkaat-oyj-tilinpaatostiedote-...

Hymy on analyytikolla herkässä tämän yhtiön kanssa!

Nokian Renkaita voi seurata täältä :) https://www.inderes.fi/yhtiot/nokian-renkaat 

Tyyppi: video
1.11.
2017

NokianRenkaat Q3-tuloskommentit analyytikko Petri Kajaanin kanssa. Raportti oli kaikin puolin erinomainen, vaikka verokarhu söikin nettotuloksen kolmannelta kvartaalilta. Yhtiön kilpailueduissa ei näy rapautumiseen merkkejä.

Nokian Renkaita seuraa inderes.fi:ssä jo yli 2000 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/nokian-renkaat

Tyyppi: video
27.9.
2017

Iltapäivälivessä analyytikko Kajaani kertoo brändeihin painottuvasta sijoitustyylistään. Kajaani on toimistolla tunnettu siitä, että hänellä on ainakin 20 Niken lenkkarit. Vahva erottuva brändi on yhtiöille yksi keino luoda pysyvää kilpailuetua. Hänen salkustaan löytyy mm. Nike, Amer Sports, Nokian Tyres ja Kotipizza. Tikkurila:sta hän on kuitenkin luopunut yhtiön kiiltokuvan himmennettyä. Suomalaisista brändiyhtiöistä mm. Amer Sportsia seuraa melkein 2000 sijoittajaa www.inderes.fi/yhtiot/amer-sports

Nokian Renkaat

Nokian Renkaat lyhyesti

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Nokian Renkaiden sijoittajasivuille