Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Nokian Renkaat
8978 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 21.70 ALIN 20.90 VAIHTO (KPL) 5 606 208
MYYNTI 21.74 YLIN 22.75 VAIHTO (VAL) 121,927 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joonas Korkiakoski
+358 40 182 8660

Tulevat tapahtumat

4
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
11.5.
2020

Koronavirus on lyömässä auto- ja rengasalalta ilmat pihalle. Kun kriisi on ohi, Nokian Renkaiden edessä siintää savotta lunastaa sen tuloksentekokykyä ja arvonluontipotentiaalia kohtaan asetettuja odotuksia. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

Tyyppi: video
27.3.
2020

Paksu hernerokkasumu on laskeutunut myös rengasmarkkinoiden ylle, mikä on osaltaan rummuttanut Nokian Renkaiden osakekurssia alaspäin. Näemme Nokian Renkaissa avautuneen hyvän tilaisuuden kärsivälliselle sijoittajalle. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

Videon aiheet kellotettuna:

00:25 Nokian Renkaiden osakekurssi on laskenut kuukaudessa voimakkaasti ja talouskuva on erittäin synkkä. Miksi näet nykyhetken tarjoavan hyvä paikan hypätä takaisin yhtiön matkaan?

Tyyppi: video
4.2.
2020

Nokian Renkaiden tupaan satoi viime vuonna lunta urakalla. Toimintaympäristö ei ole helpottamassa hetkeen, ja yhtiö arvioi myyntinsä ja tuloksensa laskevan huomattavasti tänä vuonna erityisesti Venäjällä. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi Nokian Renkaiden konferenssipuhelun antia.

Nokian Renkaita voi seurata https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nokian-renkaat.

Tyyppi: video
27.1.
2020

Nokian Renkaiden ympärillä vyörynyt ikävä lumipallo on kasvanut entisestään. Analyytikko Petri Kajaani käy perusteellisesti läpi rengasvalmistajan haasteita inderesTV:ssä.

Videon aiheet kellotettuna:
00:20 Vuoden 2020 alustavan ohjeistuksen läpikäynti
01:30 Yhtiön taloudelliset tavoitteet karkaavat
03:00 Mistä ongelmat johtuvat
04:25 Onko yhtiön aika katsoa peiliin
05:35 Kestääkö laatuleima
07:20 Sijoittajien luottamus
08:40 Ennustemuutokset
10:00 Osakkeen arvostus
12:00 Nokian Renkaat pitkän aikavälin sijoituksena

Tyyppi: video
7.8.
2019

Nokian Renkaiden Q2 oli torjuntavoitto, mutta vuosien suvantovaihe on vielä edessä. Tulos kasvaa hyvin hitaasti, mutta odotellessa 2020-luvun alkuun investointien valmistumista sijoittajaa palkitaan 6 % osinkotuotolla. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi yhtiötä pitkän aikavälin sijoittajan perspektiivistä.

Nokian Renkaiden avainluvut ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/nokian-renkaat

Tyyppi: video
6.8.
2019

Nokian Renkaat julkisti tänään odotuksiemme mukaisen Q2-raportin, tosin odotukset oltiin poljettu jo valmiiksi alas. Kun ottaa huomioon haastavan markkinatilanteen, on NRE:n tuloskunto varsin hyvä ja tulos ja liikevaihto olivatkin ihan ok -tasolla. Kuuntele lisää videolta! 

Lue tulostiedote täältä: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/nokian-tyres-nokian-renkaat-oyj-puo...

Tyyppi: video
23.1.
2019

Nokian Renkaiden osake on noussut hieman viime vuoden lopun pohjista. Suurilta kilpailijoilta on tullut negareita ja viestiä heikentyvästä markkinatilanteesta, ja näemmekin nyt hyvän paikan ottaa happea Renkaiden kanssa. Pysymme kuitenkin positiivisella puolella tässä pörssin yhdessä laadukkaimmista yhtiöistä. Sijoittajat joutuvat odottamaan vielä vuosia suurien investointien hedelmiä, ja odotusta korvataan noin 6 % efektiivisellä osinkotuotolla. Riittääkö se, kyselee Verneri analyytikko Petri Kajaanilta. Lopuksi foliohattuillaan Nokian Renkailla yritysostokohteena.

Tyyppi: video
31.10.
2018

Nokian Renkailta pamahti aamulla negari ja päälle pettymyksen makuinen Q3-tulos. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi tulospettymystä.

Tulostiedote löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/nokian-renkaat-oyj-osavuosikatsaus-...

Tyyppi: video
9.8.
2018

Analyytikko Petri Kajaani kommentoi Nokian Renkaita sijoituskohteena Q2'18 tuloksen jälkeen. Yhtiö on pörssin erinomaisimpia ja suoriutunut loistavasti viime vuosina.

00:18 Tulos analyytikon silmin
1:00 Konffapuhelun anti?
3:30 yhtiö investoi ja silti suhteellinen kannattavuus parani
8:30 Raaka-aineiden hinnat voivat hieman rokottaa kannattavuutta lähivuosina
7:00 Verokiista jatkuu...

Tyyppi: video
6.6.
2018

Nokian Renkaat järjesti analyytikoille maanantaina sijoittajapuhelun, jonka pääanti oli luottamuksen uhkuminen loppuvuoden näkymiin. Analyytikko Petri Kajaani kommentoi Renkaita sijoituskohteena.

Lue uusin yhtiöpäivitys täältä https://www.inderes.fi/qa-puhelu-kasvatti-luottamustamme-tulosparannukseen

Nokian Renkaiden avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/nokian-renkaat

Nokian Renkaat

Nokian Renkaat lyhyesti

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tietotaitomme kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta. Henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin kehittämiemme renkaiden tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Konserniimme kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju. Vuonna 2019 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 700. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.