Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Pihlajalinna

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
17.1.
2022

Yhdistymisen saama sinetti oli odotettu, sillä vaikka selvitys menikin jatkokierrokselle, olivat ensimmäisellä kierroksella tunnistetut mahdolliset kilpailuongelmalliset osa-alueet vähäisiä liittyen alueellisiin markkinaosuuksiin tietyissä yksityisasiakkaiden leikkauspalveluissa.

Tiedotteet
14.1.
2022

Pihlajalinna Oyj                  Pörssitiedote                       14.1.2022 klo 11.25

Pihlajalinna ja Pohjola Sairaala yhdistyvät

inderesTV
12.1.
2022

Terveyspalveluiden kysyntä on jatkunut vahvana, mikä lupaa hyvää Pihlajalinnalle. Asteittain konkretisoituvan sote-uudistuksen vaikutukset yhtiöön jäävät vielä nähtäväksi. Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

Inderes analyysi
12.1.
2022

Olemme nostaneet ennusteitamme hieman, sillä odotuksemme koronapalveluiden hiipumisesta on siirtynyt jälleen eteenpäin. Luottokorttidatan perusteella kysyntä terveyspalveluille on jatkunut myös muilta osin vahvana luoden hyvät edellytykset Pihlajalinnalle nostaa sen yksityisen verkoston käyttöasteita lähemmäs Terveystalon ja Mehiläisen tasoja. 

Analyytikon kommentti
12.1.
2022

Olemme nostaneet ennusteitamme hieman, sillä odotuksemme koronapalveluiden hiipumisesta on siirtynyt jälleen eteenpäin.

Analyytikon kommentti
30.12.
2021

Nordean luottokorttidatan sekä Terveystalon jakaman avoimen datan perusteella terveyspalvelumarkkinan kysyntä on ollut vahvaa Q4:llä.

Tiedotteet
20.12.
2021

Pihlajalinna Oyj                           Pörssitiedote                       20.12.2021 klo 15.40

Muutos Pihlajalinna Oyj:n johtoryhmässä

Pihlajalinnan kaupalliseksi johtajaksi (CCO) on valittu KTM, YTM Sari Nevanlinna. Hän aloittaa johtoryhmän jäsenenä 1.3.2022 ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Joni Aaltoselle.

Muut analyysit
5.11.
2021

Top line drove EBIT as higher outsourcing costs remained a drag on relative profitability. Corporate and private volumes were still below pre-pandemic levels, meaning business normalization is set to support further gains.

Inderes analyysi
5.11.
2021

Pihlajalinnan Q3:n myynti sekä oikaistu liikevoitto ylittivät ennusteemme omassa verkostossa toteutetun palvelumyynnin kasvun vetämänä. Olemme nostaneet lähivuosien ennusteitamme jälleen hieman. Isossa kuvassa kannattavuus kehittyy edelleen oikeaan suuntaan, mikä nostaa myös taseen velankantokykyä ja yhtiö voi jatkaa kasvuinvestointeja sen turvin. Ennusteessamme tulos laskee hieman ensi vuonna koronapalveluiden hiipuessa, mutta arvostuskertoimet pysyvät edelleen hyvin maltillisina ja pidemmällä aikavälillä tuloskasvun jatkumiselle on myös edellytykset. 

Analyytikon kommentti
5.11.
2021

Pihlajalinnan Q3:n myynti sekä oikaistu liikevoitto ylittivät ennusteemme omassa verkostossa toteutetun palvelumyynnin kasvun vetämänä. Olemme nostaneet lähivuosien ennusteitamme jälleen hieman.

Pihlajalinna

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas