Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Pihlajalinna

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.7.
2021

Pihlajalinna tiedotti perjantaina, että konserniin kuuluva Pihlajalinna Terveys Oy on sopinut ostavansa Pohjola Sairaala Oy:n koko osakekannan sen nykyiseltä omistajalta Pohjola Vakuutus Oy:ltä.

Tiedotteet
2.7.
2021

Pihlajalinna Oyj                           Sisäpiiritieto                                 2.7.2021 klo 8.00                       

Pihlajalinna ostaa Pohjola Sairaala Oy:n

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Pihlajalinna Terveys Oy on sopinut ostavansa Pohjola Sairaala Oy:n koko osakekannan sen nykyiseltä omistajalta Pohjola Vakuutus Oy:ltä. Nettovelaton käteisenä maksettava kauppahinta on 31,8 miljoonaa euroa.

Analyytikon kommentti
24.6.
2021

Pihlajalinna tiedotti keskiviikkona, että se ostaa Finla Työterveys Oy:n Mäntän työterveysaseman liiketoiminnan. Kauppa astuu voimaan 1.11.2021. Yhtiöt eivät julkaisseet tiedotteessa kauppahintaa eikä muita ostettavan toimipisteen avainlukuja.

Analyytikon kommentti
22.6.
2021

Pihlajalinna tiedotti maanantaina, että yhtiö on ostanut Digital Health Solutions Oy:n osakkuuden ja sopinut samalla tulevasta koko osakekannan hankinnasta nykyisiltä omistajilta.

Muut analyysit
10.6.
2021

We see Pihlajalinna as a margin turnaround case in the near term, with good growth potential longer term in the consolidated and structurally growing Finnish healthcare services market.

inderesTV
7.6.
2021

Pihlajalinna on historiansa alusta lähtien kehittänyt perinteiselle sote-alalle uusia tehokkaampia ja asiakaslähtöisempiä toimintamalleja ja tämä kyvykkyys on yhtiön selkein kilpailuetu. Pihlajalinna on noussut markkinajohtajaksi kiinteällä hinnalla tuotetuissa kuntien kokonaisulkoistuksissa, joissa kyky hoitaa potilaita viiveettä ennen ongelmien pahentumista korostuu.

Inderes analyysi
7.6.
2021

Uskomme yhtiön viime kvartaalien positiivisen kannattavuuskehityksen jatkuvan. Se on nostanut myös taseen velankantokykyä ja yhtiö voi jatkaa kasvuinvestointeja sen turvin. Maltilliset arvostuskertoimet tarjoavat riittävää turvamarginaalia osakkeessa, vaikka soteuudistus sekä pääkilpailijoiden suuremman koon tuoma etulyöntiasema pitävät myös riskejä koholla.

Analyytikon kommentti
7.6.
2021

Toistamme Pihlajalinnan tavoitehintamme 12,5 € sekä lisää-suosituksemme. Uskomme yhtiön viime kvartaalien positiivisen kannattavuuskehityksen jatkuvan. Se on nostanut myös taseen velankantokykyä ja yhtiö voi jatkaa kasvuinvestointeja sen turvin.

inderesTV
18.5.
2021

Terveystalolla ja Pihlajalinnalla on ollut keskeinen rooli koronatestauksissa, mutta rokotuksissa roolijako näyttää muuttuvan. Mikä on terveyspalveluiden kysyntäkuva koronan jälkeen? Analyytikko Olli Vilppo kommentoi.

Terveystalon viimeisin yhtiöraportti (Premium): https://www.inderes.fi/fi/kohti-parempaa-edelleen-myos-tuloksellisesti

Tiedotteet
11.5.
2021

Pihlajalinna Oyj             Johtohenkilöiden liiketoimet        11.5.2021 klo 15.45

Pihlajalinna Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet

Pihlajalinna Oyj on vastaanottanut seuraavan ilmoituksen 11.5.2021:

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Niemistö Leena
Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Ensimmäinen ilmoitus
Viitenumero: 74370058MTRLEDOCHV67_20210511133018_3

Liikkeeseenlaskija
Nimi: Pihlajalinna Oyj
LEI: 74370058MTRLEDOCHV67

Pihlajalinna

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas