Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Ponsse

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
8.7.
2021

Einari Vidgrén Säätiö palkitsee ansioituneita metsäalan osaajia jo 16. kerran. Säätiön päähuomionosoitus, Einarin Palkinto, myönnettiin Kimmo Hokkaselle, Metsäkone Hokkanen Oy:stä. Elämäntyöpalkinnot osoitettiin Paavo Rautiolle ja Markku Eroselle.

Analyytikon kommentti
17.6.
2021

Olemme keskustelleet suomalaisten konepajojen kanssa koko alkuvuoden kasvaneista logistiikkahaasteista ja etenkin konttipulan vaikutuksista.

Tiedotteet
14.6.
2021

Ponsse haluaa johtaa tulevaisuuden liiketoimintamallien kehittämistä metsäkonealalla, minkä vuoksi digitalisaatio ja data ovat jo nyt osa kestävän metsänhoidon strategiaamme.

Datan kerääminen ja hallitseminen mahdollistavat uusien työkalujen kehittämisen kuten koneesta kerättävän datan etämäärityksen ja skaalautuvat data-alustat, joiden avulla voi kehittää liiketoimintaa. Kehitämme myös yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia palveluja esimerkiksi kaluston hallintaan, ennakoitavaan huoltoon ja kestävän kehityksen raportointiin liittyen.

Tiedotteet
26.5.
2021

Ponsse tuo markkinoille uuden kuormainten tuoteperheen suosituimpiin kuormatraktorimalleihin. Nyt esiteltävät K101- ja K111-kuormaimet täydentävät kokonaisuutta, johon jo aiemmin lanseerattu K121-kuormain kuuluu. Uudet kuormaimet on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa tehokkaaseen kuormankäsittelyyn vaativissakin olosuhteissa.

Analyytikon kommentti
24.5.
2021

Ponssen kilpailija Deere nosti jälleen perjantaina Q2-raporttinsa yhteydessä arviotaan vuoden 2021 metsäkonemarkkinan kasvusta. Omat ennusteemme ovat linjassa Deeren uusien odotusten kanssa, joten emme ole muuttaneet niitä.

inderesTV
17.5.
2021

Metsäkonemarkkinoiden tulevaisuuden näkymät näyttävät suotuisilta Ponssen silmin. Yhtiöllä pitäisi olla edellytykset väkevöittää markkina-asemaansa investointivaiheessa olevien kilpailijoidensa nenän edessä. Osakkeen korkea arvostus on ainoa kivi kengässä. Analyytikko Erkki Vesola kommentoi.

Uusi laaja raportti vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/konekauppa-kay-mutta-kurssi-jo-korkeuksissa

Analyytikon kommentti
17.5.
2021

Laskemme Ponssen osakkeen suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) uudella 45,50 (aik. 46,50) euron tavoitehinnalla.

Inderes analyysi
17.5.
2021

Ponssen näkymät ovat hyvät niin markkinakehityksen, oman markkina-aseman kuin kannattavuudenkin näkökulmasta, mutta tämä on mielestämme jo diskontattu täysimääräisesti nykyiseen osakekurssiin.

Tiedotteet
11.5.
2021

Einari Vidgrénin nimeä kantava säätiö palkitsee myös vuonna 2021 ansioituneita metsäalan osaajia. Haku avautuu verkossa 14. toukokuuta ja tunnustuksia jaettaan yhteensä lähes 200 000 eurolla. 

Inderes analyysi
21.4.
2021

Ponssen Q1-raportti oli tilauskertymän osalta poikkeuksellisen vahva ja liikevaihdon sekä operatiivisen kannattavuuden osalta linjassa odotuksiemme kanssa. 2021-tulosohjeistus oli edelleen varovainen.

Ponsse

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas