Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Ponsse
3732 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 27.50 ALIN 27.50 VAIHTO (KPL) 11 343
MYYNTI 27.55 YLIN 27.65 VAIHTO (VAL) 0,312 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
23.10.
2019

Ponssen Q3-raportti ei tarjonnut kurssinousulle tukea tilauskertymän petettyä pahasti. Saadut tilaukset jäivät selvästi ennusteestamme ja kyseessä oli tilauksissa heikoin kvartaali sitten Q3’16:n. Myös kumulatiiviset tilaukset Q1-Q3’19:llä olivat nekin jo jäljessä vuotta aiempaa. Ennusteidemme perusolettama onkin edelleen, että tavaralajimenetelmän metsäkoneiden globaali markkina supistuu ensi vuonna.

Tyyppi: news
23.10.
2019

Tyyppi: video
22.10.
2019

Numeroiden osalta kolmas kvartaali oli pettymys, erityisesti tilaukset olivat laskussa. Metsäkonealan laskusyklin merkit ovat ilmoilla.

Seuraa Ponssea täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/ponsse

Tyyppi: stock_exchange_release
22.10.
2019

- Liikevaihto oli 464,1 (Q1-Q3/2018 415,9) miljoonaa euroa.
- Q3 liikevaihto oli 148,3 (Q3/2018 124,8) miljoonaa euroa.
- Liiketulos oli 46,6 (Q1-Q3/2018 39,3) miljoonaa euroa ja liiketulosprosentti 10,0 (9,5).
- Q3 liiketulos oli 16,2 (Q3/2018 9,9) miljoonaa euroa ja liiketulosprosentti 10,9 (7,9).
- Tulos ennen veroja oli 45,1 (Q1-Q3/2018 34,3) miljoonaa euroa.
- Liiketoiminnan rahavirta oli 14,1 (16,7) miljoonaa euroa.
- Osakekohtainen tulos oli 1,23 (0,90) euroa.
- Omavaraisuusaste oli 52,6 (53,2) prosenttia.
- Tilauskanta oli 326,4 (281,6) miljoona

Tyyppi: stock_exchange_release
18.9.
2019

"Molemmat nimitykset liittyvät tahtotilaamme investoida kansainvälisen verkostomme jatkuvaan kehittämiseen. Sigurd Skottella on vahvaa näkemystä myynnin ja huoltopalveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja Carl-Henrik Hammarin toimiminen kahden pohjoismaisen tytäryhtiömme johdossa kehittää edelleen yhtiöiden luontaisesti vahvaa yhteistoimintaa. Molemmat yhtiöt säilyvät itsenäisinä, mutta toimintoja kehitetään rinnakkain ja yhteistyötä tiivistetään", Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén kertoo.

Tyyppi: stock_exchange_release
5.9.
2019

Uusi koulutuskeskus on OOO Ponssen koulutusverkoston lippulaiva, jossa on alan parhaat koulutusvälineet ja osaaminen. OOO Ponssen toimitusjohtaja Jaakko Laurila kertoo yhtiön olleen edelläkävijä koulutuspalveluiden kehittämisessä.
- Haluamme, että meiltä saatavat koulutuspalvelut ovat parasta alalla. Nyt avattu koulutuskeskus on tasoltaan ja sisältötarjonnaltaan poikkeuksellisen korkealuokkainen. Laadukkaat koulutuspalvelut ovat meille merkittävä kilpailuetu ja mahdollistavat markkinaosuutemme kasvun, toimitusjohtaja Laurila toteaa.

Tyyppi: video
14.8.
2019

Ponsse on yhtiönä pörssin huippua monella mittarilla, mutta lähivuosien kurssiajurit uupuvat. Q2-tulos kelpasi markkinalle, mutta ei analyytikko Erkki Vesolalle. Erkki käy Vernerin kanssa läpi, mikä Q2-raportissa mätti ja miten hän näkee osakkeen lähivuosien tuotto-odotuksen.

Seuraa Ponssea täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/ponsse

Ponssen yhtiöraportti (Premium-jäsenille) löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/tulosuhka-nousee-idasta

Tyyppi: company_report
14.8.
2019

Ponssen Q2-raportti kertoi kasvun edelleen jatkuneen, mutta hidastuneen selvästi. Lähitulevaisuutta leimaavat mielestämme riskit kysynnän negatiivisista yllätyksistä globaalisti ja etenkin tärkeällä Venäjän markkinalla. Osake on tällä hetkellä suunnilleen oikein hinnoiteltu eikä sillä ole selviä nousuajureita.

Ponsse

Ponsse

Company page 26.09.2014 11:50 Ponsse

Ponsse on maailman johtavia metsäkonevalmistajia, jonka toimintaa ohjaa edelleen metsäkoneyrittäjien toiveet ja tarpeet. Ponssen tuotteet kattavat ne lukuisat vaatimukset, joita tehokas puunkorjuu eri puolilla maailmaa koneyrittäjille asettaa: Puulajit vaihtelevat petäjästä eukalyptukseen, tekniikan on kestettävä tropiikin helteitä ja arktisia pakkasia, koneen on kuljettava maastoa säästäen ja kiivettävä ripeästi jyrkimmätkin rinteet.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ponsse lyhyesti

Ponsse on maailman johtavia metsäkonevalmistajia, jonka toimintaa ohjaa edelleen metsäkoneyrittäjien toiveet ja tarpeet. Ponssen tuotteet kattavat ne lukuisat vaatimukset, joita tehokas puunkorjuu eri puolilla maailmaa koneyrittäjille asettaa: Puulajit vaihtelevat petäjästä eukalyptukseen, tekniikan on kestettävä tropiikin helteitä ja arktisia pakkasia, koneen on kuljettava maastoa säästäen ja kiivettävä ripeästi jyrkimmätkin rinteet.

Ponsse on erikoistunut tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden tuotantoon, myyntiin, huoltoon ja tietojärjestelmiin. Tavaralajimenetelmässä rungot katkotaan jo metsässä käyttötarkoituksensa mukaisiin mittoihin. Samalla tietojärjestelmät ilmoittavat aina loppuasiakkaalle asti millaista puuta ja kuinka paljon metsästä on seuravaaksi saapumassa. Tehtävämme on osaltamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa tuottavilla ja luotettavilla Ponsse-metsäkoneilla ja -palveluilla. 

Yrityksen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisella listalla. Ponsse-konserniin kuuluvat emoyhtiö Ponsse Oyj sekä tytäryhtiöt Ponsse AB Ruotsissa, Ponsse AS Norjassa, Ponssé S.A.S. Ranskassa, Ponsse UK Ltd. Isossa-Britanniassa, Ponsse North America Inc. Yhdysvalloissa, Ponsse Latin America Brasiliassa, OOO Ponsse Venäjällä, Ponsse Asia-Pacific Ltd Hongkongissa, Ponsse China Ltd Kiinassa, Ponsse Uruguay S.A. Uruguayssa sekä Epec Oy Seinäjoella. Vuonna 2013 Ponsse Oyj:n liikevaihto oli 312,8 miljoona euroa, ja yhtiö työllisti keskimäärin 1 099 metsäkoneiden ammattilaista.

Linkki Ponssen sijoittajasivuille.