Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Ponsse

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
29.6.
2022

Ponsse tiedotti tiistaina myyneensä Venäjän ja Valko-Venäjän palveluista vastanneen OOO Ponssen koko osakekannan OOO Bisonille.

Tiedotteet
28.6.
2022

Ponsse Oyj, Sisäpiiritieto, 28.6.2022 klo 9:30

Ponsse on myynyt Venäjän tytäryhtiönsä

Ponsse Oyj on myynyt Venäjän ja Valko-Venäjän PONSSE-palveluista vastanneen tytäryhtiönsä OOO Ponssen koko osakekannan. Ponsse allekirjoitti tänään 28. kesäkuuta 2022 kauppakirjan, jonka mukaan Ponssen Venäjän liiketoiminta siirtyy OOO Bisonin omistukseen kaupan edellytysten täytyttyä. Ponsse tiedotti aikeistaan luopua Venäjän liiketoiminnoistaan 15. kesäkuuta 2022.

Tiedotteet
21.6.
2022

Ponsse Oyj, pörssitiedote, 21.6.2022 klo 9:15

Ponssen Ranskan tytäryhtiön toimitusjohtajaksi Jean Sionneau

Ponssen Ranskan tytäryhtiön Ponssé S.A.S:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 20. syyskuuta 2022 alkaen maatalousinsinööri Jean Sionneau. Sionneau vastaa PONSSE-ratkaisujen myynnistä ja palveluista Ranskassa.

Tiedotteet
15.6.
2022

Ponsse on päättänyt myydä Venäjän liiketoimintansa. Ponsse-konsernin Venäjän ja Valko-Venäjän PONSSE-palveluista vastanneen tytäryhtiön OOO Ponssen koko osakekannan myynnistä käydään parhaillaan neuvotteluja.

Analyytikon kommentti
8.6.
2022

Ponsse kertoi eilen käynnistävänsä lähes koko Suomen henkilökuntaa koskevat yt-neuvottelut. Taustalla on Venäjän ja Valko-Venäjän markkinoiden sulkeutuminen, mitä ei saada lyhyellä aikavälillä korvattua muualla.

Tiedotteet
7.6.
2022

Ponsse Oyj kutsuu henkilökuntansa yhteistoimintalain mukaisiin muutosneuvotteluihin.

Muutosneuvotteluissa käsitellään sopeutustoimia vallitsevaan tilanteeseen. Sopeutustarpeet liittyvät Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan ja siitä aiheutuneeseen Venäjän viennin pysähtymiseen, valmistuskustannusten voimakkaaseen kasvuun ja kannattavuuden sekä rahavirtojen heikentymiseen. Myös komponenttien saatavuuteen liittyvät haasteet ovat lisänneet toimintaan liittyviä riskejä ja epävarmuuksia.

Tiedotteet
27.5.
2022

Ponsse tuo markkinoille huippu-uutuuksia parantamaan vastuullisen puunkorjuun tuottavuutta. Uutuusratkaisut on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa, heidän toiveitaan kuunnellen. PONSSE Scorpion Giant -harvesteri ja PONSSE Mammoth -kuormatraktori vastaavat nykyaikaisen puunkorjuun korkeimpiin vaatimuksiin niin ergonomialtaan kuin tuottavuudeltaan.  

Analyytikon kommentti
23.5.
2022

Ponssen kilpailija Deere raportoi perjantaina Q2-lukunsa ja esitti arvionsa tilikauden 2022 markkinoista. Deeren odotukset markkinoista putosivat selvästi kun edellisessä raportissa ei vielä oltu voitu huomioida Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Tiedotteet
17.5.
2022

Vuodesta 1954 lähtien iF DESIGN AWARD on ollut maailmanlaajuisesti tunnustettu tavaramerkki erinomaisesta suunnittelusta, ja se on maailman arvostetuimpia muotoilupalkintoja. iF-brändi on kansainvälisesti tunnustettu muotoilun erinomaisuuden symboliksi. Palkinnon saajia juhlitaan maanantaina 16.5.2022 iF DESIGN AWARD NIGHT 2022 -tapahtumassa Friedrichstadt-Palastissa Berliinissä, Saksassa.

Tiedotteet
28.4.
2022

Ruotsin ammatilliseen koulutuskeskukseen, Södra Vikeniin, on toimitettu 200. Ponsse-simulaattori. Kyseessä on PONSSE Full Simulaattori, jonka ergonomia varmistaa hyvän harjoitteluasennon ja tekee oppimisesta mielekästä.    

Ponsse ja Södra Viken ovat tehneet yhteistyötä useita vuosia. Södra Viken on oppilaitos, jolla on yli 70 vuoden kokemus metsäalan ammattilaisten kouluttamisesta. Ensimmäinen Ponsse-kone toimitettiin oppilaitokseen vuonna 2003. 

Ponsse

ipo