Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Ponsse
4319 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 30.70 ALIN 30.65 VAIHTO (KPL) 4 960
MYYNTI 30.80 YLIN 31.20 VAIHTO (VAL) 0,153 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Tulevat tapahtumat

18
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
13.1.
2020

Ammattiliitto Pro ja Kemianliitto ilmoittivat sunnuntaina toimihenkilöiden ja työntekijöiden lakoista ja ylityökielloista lukuisissa yrityksissä eri toimialoilla.

Tyyppi: video
4.12.
2019

Ponssen osake on polkenut pari vuotta samoilla tasoilla, mutta ensi vuonna on nähtävissä markkinan piristymistä. Yhtiön erinomaisten kilpailuetujen ja markkina positiivisten pitkän aikavälin kasvuajurien myötä Ponsse alkaa houkuttaa hakkuualueiden lisäksi salkussa.

Ponssen laaja raportti on luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/halki-poikki-ja-salkkuun

Ponssen avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/ponsse

Tyyppi: company_report
4.12.
2019

Metsäkoneiden kysynnällä on lukuisia kasvuajureita ja Ponssen saatua Vieremän laajennusinvestoinnin käyttöön samalla kun kilpailijat vasta valmistelevat omia laajennuksiaan, on yhtiöllä edellytyksiä markkinaosuuden kasvattamiseen. Odotamme metsäkoneiden markkinan notkahtavan väliaikaisesti vuonna 2020, mutta uskomme Ponssen tuloksen kasvavan koko ennustejakson ajan.

Tyyppi: news
4.12.
2019

Ponsse on maailman toiseksi suurin tavaralajimenetelmän metsäkoneiden valmistaja.

Tyyppi: news
28.11.
2019

Ponssen pääkilpailijan Deere Forestryn emoyhtiö Deere & Company julkisti eilen Q4-tuloksensa (elo-lokakuu). Kiinnostavaa oli yhtiön suhdannetilanteeseen nähden melko optimistinen ennuste vuoden 2020 globaalista metsäkonemarkkinasta.

Tyyppi: stock_exchange_release
22.11.
2019

Ponsse Oyj julkaisee vuonna 2020 seuraavat taloustiedotteet:

Tilinpäätöstiedote:                                                       18.2.2020
Osavuosikatsaus Q1, tammi-maaliskuu:                     21.4.2020
Osavuosikatsaus Q2, tammi-kesäkuu:                        11.8.2020
Osavuosikatsaus Q3, tammi-syyskuu:                        20.10.2020

Tyyppi: company_report
23.10.
2019

Ponssen Q3-raportti ei tarjonnut kurssinousulle tukea tilauskertymän petettyä pahasti. Saadut tilaukset jäivät selvästi ennusteestamme ja kyseessä oli tilauksissa heikoin kvartaali sitten Q3’16:n. Myös kumulatiiviset tilaukset Q1-Q3’19:llä olivat nekin jo jäljessä vuotta aiempaa. Ennusteidemme perusolettama onkin edelleen, että tavaralajimenetelmän metsäkoneiden globaali markkina supistuu ensi vuonna.

Tyyppi: news
23.10.
2019

Tyyppi: video
22.10.
2019

Numeroiden osalta kolmas kvartaali oli pettymys, erityisesti tilaukset olivat laskussa. Metsäkonealan laskusyklin merkit ovat ilmoilla.

Seuraa Ponssea täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/ponsse

Ponsse

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ponsse lyhyesti

Ponsse on maailman johtavia metsäkonevalmistajia, jonka toimintaa ohjaa edelleen metsäkoneyrittäjien toiveet ja tarpeet. Ponssen tuotteet kattavat ne lukuisat vaatimukset, joita tehokas puunkorjuu eri puolilla maailmaa koneyrittäjille asettaa: Puulajit vaihtelevat petäjästä eukalyptukseen, tekniikan on kestettävä tropiikin helteitä ja arktisia pakkasia, koneen on kuljettava maastoa säästäen ja kiivettävä ripeästi jyrkimmätkin rinteet.

Ponsse on erikoistunut tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden tuotantoon, myyntiin, huoltoon ja tietojärjestelmiin. Tavaralajimenetelmässä rungot katkotaan jo metsässä käyttötarkoituksensa mukaisiin mittoihin. Samalla tietojärjestelmät ilmoittavat aina loppuasiakkaalle asti millaista puuta ja kuinka paljon metsästä on seuravaaksi saapumassa. Tehtävämme on osaltamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa tuottavilla ja luotettavilla Ponsse-metsäkoneilla ja -palveluilla. 

Yrityksen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisella listalla. Ponsse-konserniin kuuluvat emoyhtiö Ponsse Oyj sekä tytäryhtiöt Ponsse AB Ruotsissa, Ponsse AS Norjassa, Ponssé S.A.S. Ranskassa, Ponsse UK Ltd. Isossa-Britanniassa, Ponsse North America Inc. Yhdysvalloissa, Ponsse Latin America Brasiliassa, OOO Ponsse Venäjällä, Ponsse Asia-Pacific Ltd Hongkongissa, Ponsse China Ltd Kiinassa, Ponsse Uruguay S.A. Uruguayssa sekä Epec Oy Seinäjoella. Vuonna 2013 Ponsse Oyj:n liikevaihto oli 312,8 miljoona euroa, ja yhtiö työllisti keskimäärin 1 099 metsäkoneiden ammattilaista.

Linkki Ponssen sijoittajasivuille.