Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
PunaMusta Media
1698 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 5.80 ALIN 5.80 VAIHTO (KPL) 346
MYYNTI 5.85 YLIN 5.90 VAIHTO (VAL) 0,002 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

21
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: news
22.5.
2020

Kantar TNS:n keskiviikkona julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys oli koronaviruksen aiheuttaman kysynnän romahtamisen takia huhtikuussa erittäin synkkää.

Tyyppi: stock_exchange_release
14.5.
2020

PUNAMUSTA MEDIA OYJ   SISÄPIIRITIETO    14.5.2020 KLO 14.00

PunaMusta Media -konserniin kuuluvassa PunaMusta Oy:ssä 22.4.2020 aloitetut yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.
Neuvottelujen piirissä oli PunaMusta Oy:n suurkuvatoimintojen sekä pienpainamisen kaikkien liiketoimintojen henkilöstö lukuun ottamatta Oulun ja Joensuun digi- ja arkkituotantoja.
Neuvottelujen tavoitteena oli parantaa Vantaan yksikön kilpailukykyä ja tehostaa konsernin pienpainamisen ja suurkuvan toimintoja.

Tyyppi: company_report
28.4.
2020

Yhtiö kasvaa odotetusti yritysostojen vedolla, mutta koronaviruksen aiheuttama taantuma heikentää merkittävästi tuloskäänteen voimakkuutta, kun painopalveluiden ja mediamainonnan kysyntä heikkenee rajusti. Näemme epävarmuuden ja heikon tulostason vallitessa osakkeen arvostustasossa selvää laskuvaraa, ennen kuin tuotto/riski-suhde nousisi sijoittajan näkökulmasta houkuttelevaksi.

Tyyppi: stock_exchange_release
27.4.
2020

PUNAMUSTA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 27.4.2020 KLO 13.30

LIIKEVAIHDON KASVU JATKUI Q1:LLA VAHVANA KORONAVIRUKSEEN SAAKKA
                     
PunaMusta Media Oyj julkistaa liiketoimintakatsauksen, jossa esitetään yhtiön taloudellista kehitystä koskevat keskeiset tiedot. Liiketoimintakatsauksen luvut ovat tilintarkastamattomia.

Tyyppi: stock_exchange_release
22.4.
2020

PUNAMUSTA MEDIA OYJ   SISÄPIIRITIETO    22.4.2020 KLO 14.00

Kilpailukyvyn parantamiseen ja toimintojen tehostamiseen liittyen PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiö PunaMusta Oy käynnistää yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista sekä toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä. Yt-neuvottelut koskevat PunaMusta Oy:n suurkuvatoimintoja ja pienpainamisen kaikkia liiketoimintoja lukuun ottamatta Oulun ja Joensuun digi- ja arkkituotantoja. Neuvottelut eivät koske konsernin painotoimialan muita yhtiöitä, liiketoimintoja tai yksiköitä.

Tyyppi: company_report
2.4.
2020

Koronaviruksen aiheuttama taantuma heikentää merkittävästi PunaMusta Medialle ennakoidun tuloskäänteen voimakkuutta, kun painopalveluiden ja mediamainonnan kysyntä heikkenee entistä rajummin. Vaikka yhtiö toteutti viime vuonna merkittäviä kustannussäästötoimia ja lomautuksilla saadaan lyhytaikaista joustoa kustannusrakenteeseen, uhkaa yhtiön tulostaso jäädä kuluvanakin vuonna hyvin vaatimattomaksi. Näemme heikon näkyvyyden ja tulostason vallitessa osakkeen arvostustasossa edelleen selvää laskuvaraa ennen kuin tuotto/riski-suhde nousisi riittävän houkuttelevaksi.  

PunaMusta Media

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

PunaMusta Media

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 710 alan osaajaa. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja kaksi paikallisradiokanavaa. Konsernin painotoimialaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakaus-, sanomalehti- ja digipainamisesta, yritysnäkyvyyden luomisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospaino-tuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 107 miljoonaa euroa.