Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

PunaMusta Media

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöraportti
25.10.
2020

Yhtiön perjantaina julkaisemat Q3-luvut olivat odotuksiamme paremmat, mikä heijastui positiivisesti lähivuosien ennusteisiimme. Merkittävien tehostustoimien ja yritysjärjestelyjen myötä ennustamme PunaMusta Medialle lähivuosille yhä merkittävää kannattavuusparannusta, mutta painotoimialan epävarman markkinatilanteen ja osakkeen hyvin haastavan arvostustason takia emme pidä osakkeen tuotto/riski-suhdetta houkuttelevana.

Tiedotteet
23.10.
2020

PUNAMUSTA MEDIA OYJ PÖRSSITIEDOTE 23.10.2020 KLO 13.30

LIIKETULOS PARANI Q3:LLA KORONAVIRUKSEN TOIMINTAYMPÄRISTÖN NEGATIIVISISTA VAIKUTUKSISTA HUOLIMATTA
                      
PunaMusta Media Oyj julkistaa liiketoimintakatsauksen, jossa esitetään yhtiön taloudellista kehitystä koskevat keskeiset tiedot. Liiketoimintakatsauksen luvut ovat tilintarkastamattomia.

Analyytikon kommentti
21.10.
2020

Paino- ja mediatalo PunaMusta Media julkaisee Q3-liiketoimintakatsauksensa perjantaina iltapäivällä. Ennustamme Q3:n liikevaihdon laskeneen vertailukaudesta koronapandemian aiheuttaman kysynnän laskun seurauksena, mikä hautaa alleen epäorgaanisen kasvun.

Analyytikon kommentti
24.9.
2020

Kantar TNS:n keskiviikkona julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan lasku on jatkanut loiventumista kesän loppua kohden. Mainosinvestointien arvo laski elokuussa kuitenkin vielä lähes 15 % vertailukaudesta ja kumulatiivisesti tammi-elokuun lasku on lähes 23 %.

InderesTV
14.9.
2020

PunaMusta Mediaa ei käytännössä voi ohittaa Suomen media- ja painotoimialan konsolidoinnissa. Painotoimialan yritysjärjestelyissä yhtiöllä on ollut keskeinen rooli viime vuosina. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

Laaja raportti "Korona lykkää kannattavuuskäännettä" luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/korona-lykkaa-kannattavuuskaannetta

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:15 Mitä PunaMusta Media tekee?
00:53 Mikä logiikka yritysjärjestelyissä on?

Analyytikon kommentti
14.9.
2020

Toistamme PunaMusta Median 5,30 euron tavoitehinnan, mutta nostamme suosituksemme vähennä-tasolle (aik. myy).

Yhtiöraportti
13.9.
2020

Yhtiön liiketoimintaa on painanut pitkään media- ja painotoimialaa ravisteleva digimurros, mihin PunaMusta Media on vastannut ottamalla aktiivisen roolin painotoimialan yritysjärjestelyissä ja palveluportfolionsa laajentamisessa. Näiden investointien hyötyjen ulosmittaamista hidastaa koronapandemian vaikutus, joka on siirtänyt ennustamaamme kannattavuuskäännettä tulevaisuuteen. Kannattavuuskäänne on kuitenkin mielestämme jo hinnoiteltu osakkeeseen, joten sijoittajan tuotto-odotus on osinkojen varassa.

Analyytikon kommentti
31.8.
2020

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan lasku on loiventunut koronaviruksen aiheuttaman voimakkaimman kysynnän romahtamisen jälkeen. Mainosinvestointien arvo laski kuitenkin vielä 20 % vertailukaudesta heinäkuussa, joka on tyypillisesti kausiluonteisesti hiljaisempi kuukausi.

Tiedotteet
28.8.
2020

PUNAMUSTA MEDIA OYJ   PÖRSSITIEDOTE           28.8.2020 KLO 13.00

PunaMusta Media Oyj uudistaa toimialojensa nimet vastaamaan paremmin muuttunutta palveluihin keskittynyttä liiketoimintaansa. Lehtitoimialan uusi nimi on medialiiketoiminta ja painotoimialan näkyvyys- ja painoliiketoiminta.

Medialiiketoiminnan puolella panostamme vahvasti monikanavaisuuteen ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen sekä lehden että radiokanavan osalta. Yhä suurempi osa esimerkiksi Sanomalehti Karjalaisen tilaajista lukee sanomalehden digitaalisesti painetun lehden sijaan.

PunaMusta Media

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

PunaMusta Media

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka palveluksessa on noin 710 alan osaajaa. Konsernissa on Sanomalehti Karjalaisen lisäksi kuusi muuta sanomalehtiyhtiötä ja kaksi paikallisradiokanavaa. Konsernin painotoimialaan kuuluvan PunaMusta Oy:n liiketoiminta koostuu aikakaus-, sanomalehti- ja digipainamisesta, yritysnäkyvyyden luomisesta, suurkuvatulostamisesta sekä mainospaino-tuotteiden painamisesta ja lehtituotteiden suunnittelusta sekä tuotannosta. PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 107 miljoonaa euroa.