Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Raisio

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
11.2.
2021

Raision Q4 ylitti odotuksemme liikevaihdon ja tuloksen osalta. Vuoden 2021 ohjeistus oli kasvun osalta rohkea, mutta kannattavuus kokee painetta kasvuinvestoinneista johtuvien etupainotteisten kulujen takia.

Analyytikon kommentti
10.2.
2021

Raisio julkisti aamulla odotuksiamme paremman Q4-raportin. Yhtiön täsmällinen ohjeistus jätti melko kapean vaihteluvälin Q4-liikevaihdolle ja liikevoitolle, mutta luvut ylittivät jopa konsensuksen ylimmät ennusteet.

Analyytikon kommentti
9.2.
2021

Raisio tiedotti maanantaina kirjaavansa 2,8 MEUR:n edestä tuloja koskien korvausta Raisioaquan liiketoiminnan osittaisesta keskeytymisestä vuonna 2018. Raisioaquan liiketoiminta keskeytyi väliaikaisesti Venäjällä elokuusta 2018 joulukuuhun 2018 maan asettaman vientikiellon vuoksi.

Analyytikon kommentti
5.2.
2021

Raisio poisti vuoden 2020 ohjeistuksensa 29.7., mutta palautti sen marraskuussa Q3-raportin yhteydessä hieman muuttuneena. Yhtiön täsmällinen ohjeistus jättää kapean vaihteluvälin Q4:n liikevaihdolle ja liikevoitolle, joten näiden osalta raportin ei pitäisi sisältää suuria yllätyksiä.

Analyytikon kommentti
12.1.
2021

Vuonna 2020 Suomen taloutta runnellut koronaviruspandemia aiheutti elinkeinoelämän näkökulmasta ennennäkemättömän tilanteen. Jotkut toimialat hyötyivät liikkumis- ja kokoontumisrajoitteiden aiheuttamasta kotoilubuumista, mutta Foodservice-sektori kuului suurimpien kärsijöiden joukkoon.

Analyytikon kommentti
18.12.
2020

Raisio tiedotti torstaina saaneensa myönteisen välitystuomion Raisioaquan liiketoiminnan osittaisesta keskeytymisestä vuonna 2018. Tuomion taustalla on merkittävä tulonmenetys, jonka Raisioaqua kärsi Venäjän sille asettaman vientikiellon seurauksena.

Analyytikon kommentti
3.11.
2020

Raisio julkistaa Q3-raporttinsa keskiviikkona. Yhtiö perui vuoden 2020-ohjeistuksensa heinäkuun lopussa vedoten pandemiatilanteen mahdolliseen toiseen aaltoon ja sen odottamattomiin vaikutuksiin kuluttajakysynnässä. Ohjeistuksen poisto ja Q2-raportissa maalatut loppuvuoden sumuiset näkymät jättivät sen verran epävarman kuvan Q3:n tilanteesta, että arvoimme tällä kertaa sekä liikevaihdon että kannattavuuden jäävän erittäin vahvan vertailukauden (Q3’19) alapuolelle.

Analyytikon kommentti
6.8.
2020

Raision Q2 jäi hieman odotuksistamme liikevaihdon ja liikevoiton osalta. Viime viikolla peruttu ohjeistus sai meidät laskemaan lähivuosien liikevaihto- ja tulosennusteitamme 2-5 %. Tarkistamme ennustemuutoksia heijastellen tavoitehintamme 3,3 euroon (aik.

Raisio

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Raisio

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Nalle ja Sunnuntai. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 236 miljoonaa euroa ja liiketulos 27 miljoonaa euroa. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle. Lisätietoja Raisiosta löytyy osoitteesta www.raisio.com.