Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Rapala VMC

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
19.7.
2021

Rapala on saanut selkeää vetoapua pandemian synnyttämästä kalastusbuumista sekä otollisista keleistä, mutta tärkeämpänä tekijänä käänteessä on ollut yhtiötä kroonisesti vaivanneiden ongelmien selättäminen. Analyytikko Olli Vilppo avaa Rapalan käännettä.

Yhtiöraportti (Inderes Premium): https://www.inderes.fi/fi/palaset-loksahtelevat-paikoilleen-ennatysvauhd...

Analyytikon kommentti
19.7.
2021

Nostamme tavoitehintamme 12,0 euroon (aik. 9,0 euroa) ja toistamme lisää-suosituksen. Rapalan H1-tulos oli todella vahva korkeakatteisen myynnin valuessa tehokkaasti alariville.

Inderes analyysi
18.7.
2021

Rapalan H1-tulos oli todella vahva korkeakatteisen myynnin valuessa tehokkaasti alariville. Myynti sai selkeää vetoapua pandemian synnyttämästä kalastusbuumista sekä hyvistä keleistä, mutta tärkeämpänä tekijänä taustalla näemme yhtiötä kroonisesti vaivanneiden ongelmien ratkaisemisen. Tuloskasvulla on kaikki edellytykset jatkua lähivuosina, sillä täyteen potentiaaliin on vielä matkaa ja myös arvostus on edullinen tekemiemme ennustenostojen jälkeen.

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

Rapalan torstai-iltana julkaiseman H1-raportin liikevaihto sekä tulosrivit ylittivät selvästi korkeat odotuksemme. Häikäisevät luvut saivat edelleen selvää vetoapua pandemian synnyttämästä kalastusbuumista, jonka hidastumisesta yhtiö näkee jo merkkejä yhteiskuntien avautuessa.

Tiedotteet
15.7.
2021

Rapala VMC Oyj
Pörssitiedote
15.7.2021 klo 17.30

RAPALA VMC OYJ NIMITTÄÄ TIINA ROLIGIN, EXECUTIVE VICE PRESIDENT, HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

Rapala VMC Oyj nimitti tänään Tiina Roligin henkilöstöjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 20.9.2021 alkaen. 

Vahva henkilöstöjohtaminen on ONE RAPALA VMC -strategian toteutuksessa ja erityisesti ONE RAPALA VMC -kulttuurin luomisessa äärimmäisen tärkeää. Tiina Rolig omaa vahvaa johtamisosaamista ja hänellä tulee olemaan keskeinen rooli ONE RAPALA VMC -strategian menestyksekkäässä toteutuksessa.

Tiedotteet
15.7.
2021Rapala VMC Oyj
Puolivuosikatsaus
15.7.2021 klo 17.00

RAPALA VMC OYJ:N PUOLIVUOSIKATSAUS H1 2021: KANNATTAVUUS PARANI KORKEAN MARKKINAKYSYNNÄN JA VAHVAN TALVIKAUDEN SEKÄ ODOTETTUA NOPEAMMIN EDENNEEN UUDEN ONE RAPALA VMC -STRATEGIAN TOTEUTTAMISEN ANSIOSTA

Tammi-kesäkuu (H1) lyhyesti:

Analyytikon kommentti
14.7.
2021

Rapala julkaisee H1-raporttinsa torstaina kello 17.00. Kausiluontoisesti tärkeämpi vuosipuolisko on sujunut yhtiöltä vahvasti huhtikuussa annetun positiivisen tulosvaroituksen perusteella.

Analyytikon kommentti
15.6.
2021

Rapala tiedotti eilen, että viimeiset yksityiskohdat Okuman vapojen, kelojen ja kalastussettien jakelun siirtymisaikataulusta aiemmalta pääjakelijalta Svendsen Sport:lta on nyt vahvistettu.

Tiedotteet
14.6.
2021

RAPALA VMC OYJ:N VUONNA 2022 TAPAHTUVA OKUMAN KELOJEN, VAPOJEN JA KALASTUSSETTIEN EUROOPAN JA VENÄJÄN KATTAVA LANSEERAUS SAA TUEKSEEN VALTAVAN MARKKINTOINTIKAMPANJAN

Tiedotteet
11.5.
2021

Rapala VMC Oyj
Pörssitiedote
11.5.2021 klo 18.30

RAPALA VMC OYJ NIMITTÄÄ MARCUS TWIDALEN EXECUTIVE VICE PRESIDENTIKSI JA POHJOIS-AMERIKAN JAKELUJOHTAJAKSI SEKÄ JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas