Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Rapala VMC

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
21.4.
2021

Rapala nosti myöhään tiistai-iltana ohjeistustaan reippaasti. Odotamme selvää positiivista kurssireaktiota tälle päivälle, sillä tekemiemme ennustenostojen jälkeen nykyinen arvostus on erittäin houkutteleva (2021e P/E 15x).

Analyytikon kommentti
21.4.
2021

Nostamme tavoitehintamme 9,0 euroon (aik. 6,7 euroa) ja toistamme lisää-suosituksen. Rapala nosti myöhään tiistai-iltana ohjeistustaan reippaasti.

Tiedotteet
20.4.
2021

Rapala VMC Oyj
Pörssitiedote
20.4.2021 klo 21.10

RAPALA VMC OYJ ANTAA POSITIIVISEN TULOSVAROITUKSEN JA NOSTAA VUODEN 2021 NÄKYMIÄÄN: ODOTTAA VERTAILUKELPOISEN LIIKEVOITON KASVAVAN MERKITTÄVÄSTI EDELLISVUODESTA

Rapala VMC

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Rapala

Rapala konserni on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Rapalan jakeluyhtiöverkosto on alan kattavin. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa. Rapala konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen sekä 13 Fishing Yhdysvaltain ulkopuolella. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 275 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 300 henkilöä 42 maassa. Rapala VMC Oyj:n osakkeella on käyty kauppaa Nasdaq Helsingissä vuodesta 1998.