Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Raute
3194 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 18.95 ALIN 18.90 VAIHTO (KPL) 617
MYYNTI 19.10 YLIN 19.10 VAIHTO (VAL) 0,012 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

23
Hei
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: news
24.6.
2020

Raute tiedotti tiistaina, että yhtiön 15.6.2020 aloittamat yt-lain mukaiset neuvottelut toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä koskevista lomautuksista Rauten Suomen toiminnoissa Lahden Nastolassa ja Kajaanissa on saatu päätökseen.

Tyyppi: stock_exchange_release
23.6.
2020

RAUTE OYJ SISÄPIIRITIETO 23.6.2020 klo 14.15


YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET RAUTESSA

Rauten 15.6.2020 aloittamat YT-lain mukaiset neuvottelut toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä koskevista lomautuksista Rauten Suomen toiminnoissa Lahden Nastolassa ja Kajaanissa on saatu päätökseen.  Neuvottelut koskivat toimenpiteitä, joiden tavoitteena on sopeutua tilauskannan alenemisen aiheuttamaan tuotannolliseen ja taloudelliseen tilanteeseen sekä koronapandemian vuoksi määrättyjen toimintarajoitusten (mm.

Tyyppi: news
17.6.
2020

Raute tiedotti eilen, että yhtiö on eilen allekirjoitetulla kauppakirjalla ostanut Oulussa toimivan Hiottu Oy:n osakekannan enemmistön. Yhtiössä työskennelleet omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa.

Tyyppi: stock_exchange_release
16.6.
2020

RAUTE OYJ SISÄPIIRITIETO 16.6.2020 klo 15.30


RAUTE OYJ VAHVISTAA DIGITALISAATIO-OSAAMISTAAN OSTAMALLA HIOTTU OY:N OSAKEKANNAN ENEMMISTÖN

Raute Oyj on tänään 16.6.2020 allekirjoitetulla kauppakirjalla ostanut Oulussa toimivan Hiottu Oy:n osakekannan enemmistön. Yhtiössä työskennelleet omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa.

Vuonna 2005 perustettu Hiottu on ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö, jonka erikoisosaamista ovat erilaiset konenäköratkaisut ja muut vaativan teollisuusympäristön järjestelmäratkaisut.

Tyyppi: news
16.6.
2020

Raute tiedotti eilen, että yhtiö on aloittanut yt-lain mukaiset neuvottelut sopeutustoimenpiteistä yhtiön Suomen toiminnoissa Lahden Nastolassa ja Kajaanissa.

Tyyppi: stock_exchange_release
15.6.
2020

RAUTE OYJ SISÄPIIRITIETO 15.6.2020 klo 16.00

RAUTE ALOITTAA YT-NEUVOTTELUT

Raute Oyj on aloittanut YT-lain mukaiset neuvottelut sopeutustoimenpiteistä yhtiön Suomen toiminnoissa Lahden Nastolassa ja Kajaanissa. Neuvottelujen tavoitteena on sopeuttaa toimintoja tilauskannan alenemisen aiheuttamaan tuotannolliseen ja taloudelliseen tilanteeseen sekä koronapandemian vuoksi määrättyjen toimintarajoitusten (mm. matkustaminen) aiheuttamaan työn tekemisen estymiseen.

Tyyppi: company_report
15.5.
2020

Raute kertoi eilen saaneensa Kiinasta pienehkön tilauksen, mikä avaa mielestämme yhtiölle houkuttelevan referenssiprojektin erittäin potentiaaliselle, mutta toistuvasti äärettömän vaikeaksi osoittautuneelle markkinalle. Mielestämme Rauten 12 kk:n tuotto-odotus ei kurssilaskun jäljiltä ole enää selvästi negatiivinen, kun huomioidaan pitkän ajan kohtuullinen arvostus ja osinko. Lyhyen ajan hankala näkymä ja korkea arvostus eivät kuitenkaan houkuttele kantamaan osakkeen riskejä nyt.

Tyyppi: news
15.5.
2020

Toistamme Rauten 18,00 euron tavoitehintamme ja nostamme suosituksemme vähennä-tasolle (aik. myy) osakekurssin painuttua lähelle tavoitehintaamme.

Tyyppi: stock_exchange_release
14.5.
2020

RAUTE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 14.5.2020 KLO 9.30

RAUTE TOIMITTAA MODERNIA VIILUNKUIVAUS- JA LADONTATEKNOLOGIAA KIINAAN 

Tyyppi: company_report
30.4.
2020

Raute julkisti eilen Q1-raporttinsa, jonka oli kokonaisuutena odotuksiamme heikompi raskaasti tappiollisen tuloksen takia ja myös ennusteet painuivat edelleen.  Osakekurssi on kuitenkin noussut heikosta Q1-tuloksesta, viime viikon tulosvaroituksesta, osingon irtoamisesta huolimatta viime aikoina, mikä on mielestämme heikentänyt yhdessä ennusteiden laskun takia osakkeen tuotto/riski-profiilin selvästi negatiiviseksi 12 kuukauden tähtäimellä.

Raute

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2019 oli 151,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2019 lopussa oli 778. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.