Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Siili Solutions
5456 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 11.00 ALIN 10.90 VAIHTO (KPL) 3 251
MYYNTI 11.05 YLIN 11.15 VAIHTO (VAL) 0,036 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

CEO, analyytikko

Lisätiedot
Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

27
Lok
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
10.8.
2020

Analyytikon kommentti
29.4.
2020

Nostamme Siilin tavoitehinnan 9,7 euroon (aik. 9,0 EUR) ja toistamme lisää-suosituksemme. Tavoitehintamme nosto vastaa Q1-raportin sekä Robocorpin myynnin jälkeistä vuoden 2020 EPS-ennusteemme nousua. Lähivuosien varovaiset ennusteemme ovat ennallaan.

Analyytikon kommentti
28.4.
2020

Siili julkisti tänään Q1-liiketoimintakatsauksen. Kyseessä oli yhtiön ensimmäinen kvartaalikatsaus ja vertailukauden lukuja ei ollut tiedossamme, joten ensimmäisen neljänneksen toteumia voi tässä vaiheessa peilata lähinnä koko ensimmäisen vuosipuoliskon ennusteisiimme.

Analyytikon kommentti
21.4.
2020

Siili tiedotti peruvansa toistaiseksi ohjeistuksensa vuodelle 2020 liittyen koronapandemian aiheuttamaan heikkoon näkyvyyteen. Yhtiö ei kommentoinut tiedotteessa tarkemmin koronan liiketoiminnalle aiheuttamia vaikutuksia. Siili julkaisee 28.4.

Analyytikon kommentti
15.4.
2020

Siili Solutions tiedotti eilen illalla myyvänsä RoboCorp Technologies, Inc. -yrityksen osakkeet Robocorpin kolmelle nykyiselle sijoittajalle, jotka ovat Benchmark Capital, Slow Venture ja Firstminute Capital. Siili on ollut Robocorpin vähemmistöomistaja.

Analyytikon kommentti
6.4.
2020

Siili kertoi perjantaina voittaneensa kaksi Ruokaviraston puitesopimukseen kuuluvaa osa-aluekilpailutusta. Hankinnan kohteena ovat Ruokaviraston Tiira-arkkitehtuuriin perustuvien tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito.

Analyytikon kommentti
31.3.
2020

Laskemme Siilin tavoitehintaa 9,0 euroon (aik. 11,0 euroa) ja suosituksemme lisää-tasolle (aik. osta).

Siili Solutions

Siili Solutions lyhyesti

Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi