Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Siili Solutions
4115 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 9.68 ALIN 9.68 VAIHTO (KPL) 2 447
MYYNTI 9.80 YLIN 9.84 VAIHTO (VAL) 0,024 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Tulevat tapahtumat

27
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
21.11.
2019

Suomen IT-markkinan kasvuennuste lähivuosille on noin 4 % (Gartner). Markkinan odotetaan kasvavan selvästi yleistä taloutta nopeammin, joskin makrotalouden tilanne voi vaikuttaa herkästi IT-investointien aktiviteettiin tietyillä palvelualueilla.

Tyyppi: news
14.11.
2019

Toistamme Siilin lisää-suosituksen ja nostamme tavoitehintamme 10,0 euroon (aik. 9,6 euroa) Siili järjesti eilen pääomamarkkinapäivän (CMD), jossa yhtiö esitteli päivitettyä strategiaansa sekä uudet taloudelliset tavoitteet.

Tyyppi: news
7.11.
2019

Suomalainen IT-palveluyhtiö Solita kertoi keskiviikkona ostaneensa ruotsalaisen Ferrologic-konsernin osakekannan. Järjestelyn kauppahintaa ei julkaistu. Ferrologic on Ruotsissa, Tanskassa ja Belgiassa toimiva digitaalisten palvelujen konsultointiyritys.

Tyyppi: news
5.11.
2019

Siili kertoi eilen Robocorp Technologiesin keränneen Piilaaksossa 5,6 miljoonan euron rahoituksen nimekkäiltä sijoittajilta. Robocorp Technologies on Siilin tiimistä lähtöisin oleva start-up, jossa Siili on ensimmäinen sijoittaja vähemmistöosuudella.

Tyyppi: news
4.11.
2019

Siili Solutions kertoi perjantaina nimittäneensä yhtiön toimitusjohtajaksi Tkl Marko Somerman 1.11.2019 alkaen. Somerma siirtyy Siilille Boston Consulting Groupista (BCG), jossa hän on johtanut usealla toimialalla kansainvälisiä strategia- ja transformaatiohankkeita.

Tyyppi: news
4.9.
2019

IT-konsulttiyhtiöiden orgaaniset rekrytointiluvut vuoden 2019 ensimmäiseltä puoliskolta parantuivat viime vuoden loppuun verrattaessa, mikä osittain heijastelee helpottunutta osaajakilpailua IT-markkinalla.

Tyyppi: news
14.8.
2019

Tämä on roboanalyytikon kirjoittama pikakommentti, joka pohjautuu Siili Solutionsin julkaisemaan tulokseen ja Inderesin analyytikon ennusteisiin. Myös ihmisanalyytikko kommentoi Siili Solutionsin H1'19-tulosta pian.

Tyyppi: news
14.6.
2019

Siili tiedotti eilen, että se selvittää mahdollisuutta yhtiöittää autoteollisuutta palveleva liiketoiminta.

Siili Solutions

Siili Solutions lyhyesti

Siili on vuonna 2005 perustettu teknologiariippumaton ohjelmistojärjestelmien kehityspalveluita tarjoava yritys, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT-asiantuntijapalveluita. Yhtiön palvelemat asiakassektorit ovat julkishallinto, finanssi, media ja tietoliikenne sekä teollisuus ja palvelut. Tarjottavat palvelualueet on jaoteltu teknologia-alustoihin, digitaalisiin palveluihin, informaationhallintaan sekä arkkitehtuuriin ja lean-projektiohjaukseen.

Päämarkkina-alueena Siilillä on tällä hetkellä Suomi ja ensisijaisina asiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä sekä valtion- ja kunnallishallinto. Ketterällä toimintamallillaan yhtiö pyrkii syrjäyttämään etenkin suuria IT-palvelutaloja suurissa asiakasorganisaatioissa nousemalla asiakkaissa luotetun IT-neuvonantajan asemaan. Siili listautui Helsingin pörssin First North -listalle lokakuussa 2012.

Siilin missio on tuoda kilpailukykyä asiakkaan liiketoimintaan ketterän tietojärjestelmäkehityksen avulla. Yhtiö pyrkii nousemaan asiakkuuksissaan luotetun neuvonantajan asemaan, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan määrittelemään, kehittämään ja käyttöönottamaan tarpeisiinsa parhaimman ja tietojärjestelmäänsä sopivimman ohjelmistoteknisen ratkaisun joustavasti, tehokkaasti ja teknologiariippumattomasti.

Sijoittajanäkökulmasta Siilissä yhdistyy kasvuhakuisuus sekä terve ja vakaa liiketoiminta, joka mahdollistaa kasvun ohella hyvän osinkovirran. Osakkeen arvonmuodostus tulee näkemyksemme mukaan koostumaan hyvästä osinkovirrasta sekä mahdollisuudesta arvonnousuun, mikäli yhtiön kasvustrategian toteutus jatkuu onnistuneena.

Siilin sijoittajasivuille