Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Siili Solutions
4135 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.90 ALIN 8.84 VAIHTO (KPL) 20 235
MYYNTI 9.00 YLIN 9.18 VAIHTO (VAL) 0,181 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Tulevat tapahtumat

27
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
25.11.
2019

It-palvelusektorin yhtiöiltä odotetaan paikoitellen roimaakin tuloskasvua mm. Siilin ja Vincitin kannattavuuden normalisoituessa. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi odotuksia ja ensi vuoden näkymiä. Videon lopussa hän kertoo lempparinsa sektorilta tällä hetkellä.

Katsaus sektoriin löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/uutiset/it-palveluyhtioiden-markkinaodotuksiss...

 

Seuraa yhtiöitä:

Tyyppi: video
13.11.
2019

Siili Solutionsin pääomamarkkinapäivä 13.11.2019 kello 9:00 alkaen

Tyyppi: video
21.8.
2019

It-palvelusektorin Q2'19 sujui yleisesti ottaen hyvin. Kysyntä vetää, mutta asiakkaat ovat valikoivampia ja kuumin digihuuma on ohi. Analyytikko Mikael Rautanen käy kaikkien sektorin yhtiöiden kuulumiset läpi Vernerin haastattelussa. Sektorin arvostustasot ovat painuneet mielenkiintoisesti edullisemmaksi..

Videolla mainittu podi https://www.inderes.fi/fi/videot/inderespodi-49-markkinakatsaus-missa-ny...

Tyyppi: video
14.8.
2019

Siili Solutionsin ensimmäiseen vuosipuoliskoon toimitusjohtaja Timo Luhtaniemen mukaan voidaan olla tyytyväisiä. Organisaatiossa on käyty läpi laajoja muutoksia ja uudistuksia, ja tehty työ on kantanut hedelmää. Katso videolta yhtiön kuulumiset! 

Katso Inderesin robokommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/robokommentti-siili-solutions-h119

Tyyppi: video
14.6.
2019

Mikael ja Joni keskustelevat IT-palvelusektorista. Sektoria ovat varjostaneet osaajapula, kannattavuusongelmat ja organisaatiotason haasteet. Podissa summataan kysynnän kuitenkin vetävän hyvin, mutta ostajien olevan kriittisempiä ja aiempaa fiksumpia.

01:09 Mitä vuoden aikana on tapahtunut?
05:12 Q4’2018
08:14 Palvelutarjonnan laajentaminen
15:24 Kysyntä ja ostokäyttäytyminen
17:48 Yrityskaupat
22:16 Sektorin houkuttelevuus sijoituskohteena
28:26 Yhteenveto

Tyyppi: video
2.5.
2019

IT-palvelutalo Siilillä on transformaatioprosessi kesken. Menestyksekkääseen kasvutarinaan iski välivaihe, kun yhtiö kohtasi kasvukipuja. Mikael kommentoi Siiliä sijoituskohteena.

Tuore laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/seuraavaa-versiota-rakentamassa

00:43 Siilin transformaatio
03:40 Kannattavuus dippasi odotuksia enemmän viime vuonna
05:42 Onko Siilillä pysyviä kilpailuetuja?
08:50 Onko parhaat vaiheet jo nähty?

Tyyppi: video
6.3.
2019

IT-sektorin ennakoimamme uhkakuvat realisoituivat täysin: osaajapula, hintakilpailu ja arvostustasojen kohoaminen. Viime syksyn jälkeen sektorin osakkeita onkin lyöty voimalla alas. Q4-tuloskausi oli lähes kaikilla paitsi Tiedolla ja Solteqilla pettymys. Analyytikko Mikael Rautanen käy Aamukatsauslivessä läpi sektorin kuulumiset kokonaisuudessaan ja yhtiökohtaisesti.

Tyyppi: video
27.2.
2019

Videolla analyytikko Mikael Rautanen haastattelee Siili Solutionsin toimitusjohtajaa Timo Luhtaniemeä. Mitkä olivat tuloksen pääkohdat sekä miten Luhtaniemellä sujui ensimmäinen vuosi Siilin toimitusjohtajana? Lisäksi Timo antaa kommentteja kuluneesta vuodesta laajemmin koko toimialan ja makrotalouden näkökulmasta.

Tyyppi: video
6.12.
2018

Mikael ja Verneri kävivät Berliinissä teknologiayhtiö Qt:n World Summit 2018 -messuilla. Videolla kooste haastatteluista ja havainnoista, kuinka Qt:n työkalut nähdään koodareiden sanoin ja mitä sijoittaja voi ajatella näistä havainnoista. Haastatteluita suomeksi ja englanniksi. Videolla myös Siili Automotiven kuulumisia.

Seuraa Qt:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/qt

Tyyppi: video
16.11.
2018

Video julkaistu alunperin 14.11.2018

Siili järjesti eilen pääomamarkkinapäivän. Pääviesti oli, että yhtiö on uudelleenorganisoitumisen myötä palaamassa takaisin kannattavalle kasvu-uralle. Mikael kommentoi Siiliä sijoituskohteena. Koko sektorin osakkeet ovat tulleet syksyllä alas alan ylikuumentuessa ja sijoittajien huolestuttua kasvunäkymistä. Osaajapula on tuonut alan kasvulle hikkavaiheen.

Siili Solutions

Siili Solutions lyhyesti

Siili on vuonna 2005 perustettu teknologiariippumaton ohjelmistojärjestelmien kehityspalveluita tarjoava yritys, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT-asiantuntijapalveluita. Yhtiön palvelemat asiakassektorit ovat julkishallinto, finanssi, media ja tietoliikenne sekä teollisuus ja palvelut. Tarjottavat palvelualueet on jaoteltu teknologia-alustoihin, digitaalisiin palveluihin, informaationhallintaan sekä arkkitehtuuriin ja lean-projektiohjaukseen.

Päämarkkina-alueena Siilillä on tällä hetkellä Suomi ja ensisijaisina asiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä sekä valtion- ja kunnallishallinto. Ketterällä toimintamallillaan yhtiö pyrkii syrjäyttämään etenkin suuria IT-palvelutaloja suurissa asiakasorganisaatioissa nousemalla asiakkaissa luotetun IT-neuvonantajan asemaan. Siili listautui Helsingin pörssin First North -listalle lokakuussa 2012.

Siilin missio on tuoda kilpailukykyä asiakkaan liiketoimintaan ketterän tietojärjestelmäkehityksen avulla. Yhtiö pyrkii nousemaan asiakkuuksissaan luotetun neuvonantajan asemaan, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan määrittelemään, kehittämään ja käyttöönottamaan tarpeisiinsa parhaimman ja tietojärjestelmäänsä sopivimman ohjelmistoteknisen ratkaisun joustavasti, tehokkaasti ja teknologiariippumattomasti.

Sijoittajanäkökulmasta Siilissä yhdistyy kasvuhakuisuus sekä terve ja vakaa liiketoiminta, joka mahdollistaa kasvun ohella hyvän osinkovirran. Osakkeen arvonmuodostus tulee näkemyksemme mukaan koostumaan hyvästä osinkovirrasta sekä mahdollisuudesta arvonnousuun, mikäli yhtiön kasvustrategian toteutus jatkuu onnistuneena.

Siilin sijoittajasivuille