Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sotkamo Silver

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
17.9.
2020

Saisiko selvennyksen ihan kädestä pitäen, mitä tämä osavuosikatsauksen lause tarkoittaa: “The final sales price for silver and gold is based on monthly average market price two months after the delivery, deducted by the customer’s smelter charges.” Jos Sosi toimittaa lastin hopeaa 15.6., saako se siitä maksun siis elokuun keskihinnan mukaisena vai miten? Jos asia on näin, mitä Sosi merkitsee kirjanpitoonsa toimituspäivänä? Entä miten kyseinen erä käsitellään osavuosikatsauksessa, kun elokuun hintataso ei ollut tiedossa Q2:n osavuosikatsauksen julkaisuhetkellä?

Inderes Q&A
13.3.
2020

Miten Sotkamo Silverin osakeanti tulee vaikuttamaan tavoitehintan?

Inderes Q&A
29.11.
2019

Mikä osa kaivosyhtiöiden kuluista on normaaleja louhinnan kuluja ja mitkä ovat investointeja? Ja onko kaivosyhtiöiden välillä eroja näiden määritelmissä?

Inderes Q&A
3.10.
2019

Tervehdys, olisi kysymyksiä Sotkamo Silveristä! 1. Kuinka pitkiä toimitussopimuksia yhtiöllä on metalleilleen. Eli jos hopean hinta ylittäisi nyt vaikka 20 dollaria, kauanko kestää, että se näkyy liikevaihdossa? 2. Yhtiö puhuu 8,8 usd/oz ”AISC”-kustannuksista ja laajassa raportissa Inderes on laskenut emoyhtiön kulut huomioivaksi kassakustannukseksi 9,5-9,6 usd/oz. Ovatko nämä luvut puhtaasti kustannuksia, vai onko niihin sisällytetty myös sivumetalleista saatava liikevaihto? 3. Miksi laajan raportin sivulla 31 olevassa taulukossa on vuodesta 2021 alkaen massiivinen hyppy OPEXissa? 4.

Inderes Q&A
4.3.
2019

Kysymys Antille. Puhuit videolla omastasi tuottavaatimuksestasi Mikä olisi sinun tuottovaatimuksesi Sotkamolle että kääntyisit lisää tai osta puolelle?

(Otsikkoa muokattu selkeämmäksi)

Inderes Q&A
8.7.
2018

"Olemme arvioineet, että yhtiö saa ympäristöluvan vuonna 2021, ja mikäli luvan käsittely olisi noin arvioimamme reilun vuoden mittainen prosessi, se mahdollistaisi tuotantotason noston nykyistä suunnitelmaa ja odotuksiamme aikaisemmin."

Miten tämä jaksotus oikein menee, jos syksyllä haetaan lisälupaa ja käsittely kestäisi vuoden. Mistä tulee tuo vuosi 2021?

Inderes Q&A
2.3.
2018

Pikakommentit Sotkamo Silverin rahoituspaketista?

Inderes Q&A
19.10.
2017

Tervehdys! Ja ensiksi kiitos loistavasta palvelusta :)

Inderes Q&A
18.10.
2017

Hei! Irtoaisiko mitään kommenttia allaolevasta tiedotteesta? 11.10.2017 Sotkamo Silver: SOTKAMO SILVER TILASI RIKASTAMORAKENNUKSEN JA SEN RAKENTAMISEN RUUKKI CONSTRUCTIONILTA. INVESTOINTIEN SUURUUS ON NOIN 6,5 M

Inderes Q&A
1.8.
2017

Miten Sotkamo Silverin kurssi reagoisi pörssiromahdukseen tai lama-aikaan? Jos Sotkamo Silveriä hinnoitellaan hopean hinnan mukaan, ja hopea seuraa kultaa, jonka arvo nousee sijoitusten turvapaikkana pörssin romahtaessa, kasvaisiko Sotkamo Silverin arvo? Vai onko yritys suhdanneriippuvainen, jolloin sen kurssi seuraisi indeksiä?

Sotkamo Silver

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas