Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sotkamo Silver

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
1.8.
2022

Sotkamo Silverin perjantaina julkistamat Q2-numerot jäivät selvästi odotuksistamme ja yhtiö leikkasi myös kuluvan vuoden tuotanto-ohjeistustaan.

Analyytikon kommentti
28.7.
2022

Sotkamo Silver julkistaa Q2-raporttinsa perjantaina noin kello 9.45 Suomen aikaa. Jalometallimarkkinoiden vahva veto hyytyi Q2:n aikana ja metallien hintakehitystä peilaten teimmekin pieniä negatiivisia ennustemuutoksia Q2:n osalta, joita vahvistunut USA:n dollari kuitenkin osittain paikkasi.

Analyytikon kommentti
28.6.
2022

Sotkamo Silver julkisti eilen Hopeakaivoksen päivitetyt mineraalivaranto- ja malmivara-arviot. Päivitetyn arvion mukaan Hopeakaivoksen mineraalivarannot ovat yhteensä 9,242 miljoonaa tonnia.

Analyytikon kommentti
9.6.
2022

Sotkamo Silver tiedotti keskiviikkona, että se on solminut Veljekset Toivanen Oy:n kanssa urakkasopimuksen koskien Hopeakaivoksen louhinta-, lastaus- ja kuljetusurakkaa sekä esimurskausta. Sopimus on kolmivuotinen ja siinä on lisäksi kaksi optiovuotta.

Analyytikon kommentti
27.4.
2022

Sotkamo Silverin tiistaina julkistama Q1-raportti oli hyvin linjassa odotuksiemme kanssa. Prosessoidun malmin hopeapitoisuudet jäivät Q1:llä edelleen mataliksi, mutta korkeana säilynyt syöttövolyymi tuki yhtiön kehitystä yhdessä sivumetallien (etenkin sinkin) korkeiden markkinahintojen kanssa.

Analyytikon kommentti
22.4.
2022

Sotkamo Silver julkistaa Q1-raporttinsa tiistaina. Jalometallimarkkinoiden vahva veto jatkui Q1:n aikana, kun sekä kullan että hopean hinnat lähtivät jälleen nousuun jo ennestään historiallisesti korkeilta tasoilta.

Analyytikon kommentti
31.3.
2022

Sotkamo Silver tiedotti eilen, että Hopeakaivoksen pintakairauskampanjan analyysitulosten sekä mineraali- ja malmivarastoarvioiden päivityksen julkistamiset viivästyvät. Yhtiö ilmoitti aiemmin, että tulokset ja päivitetyt arviot julkaistaan Q1:llä.

Analyytikon kommentti
29.3.
2022

Sotkamo Silver tiedotti maanantaina, että se on tehnyt 14,6 MEUR:n seniorilainasopimuksen osana sen uudelleenrahoitusprosessia. Tämän myötä yhtiö on onnistuneesti saanut päätökseen vuoden 2022 aikana erääntyvien rahoitusinstrumenttiensa uudelleenrahoituksen.

Analyytikon kommentti
25.3.
2022

Sotkamo Silver julkisti maanantaina tiedottamansa suunnatun enintään 6,4 MEUR:n vvk-annin tuloksen. Yhtiön mukaan saatujen merkintöjen perusteella anti tullaan merkitsemään kokonaisuudessaan ja näin uutta vvk-lainaa allokoidaan 6,4 MEUR:n edestä.

Analyytikon kommentti
22.3.
2022

Sotkamo Silver tiedotti maanantaina päättäneensä laskea liikkeeseen suunnatun enintään 6,4 MEUR:n nimellisarvoisen vvk-lainan rajoitetulle määrälle suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Sotkamo Silver

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas