Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sotkamo Silver

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
4.6.
2021

Sotkamo Silver vaatii sijoittajilta vahvaa riskinsietokykyä. Metallimarkkinoiden vahva veto houkuttelee kuitenkin riskinottoon, vaikka tuotanto on tökkinyt viime aikoina Sotkamossa. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Uusi laaja raportti vapaasti ladattavissa: https://www.inderes.fi/fi/hinta-ei-ole-paha-mutta-suorituskyvyn-noustava

inderesTV
17.2.
2021

Sotkamo Silverin tulos veti suun mutrulle. Yksittäisille kvartaaleille ei kuitenkaan pidä antaa liian suurta painoarvoa. Suuret vaihtelut niiden välillä kuuluvat asiaan. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00​ Mikä syynä isoon kurssipudotukseen?
01:42​ Muuttuuko iso kuva?
02:45​ Heijastuuko huono tulos rahoitusneuvotteluihin?

inderesTV
15.10.
2020

Sotkamo Silver vaatii vahvaa riskinsietokykyä, jonka myös tämä vuosi on osoittanut. Hopean hinta on kaksinkertaistunut kevään alhosta ja liikkuu nyt korkeimmalla tasollaan seitsemään vuoteen. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

inderesTV
28.1.
2020

Sotkamo Silverin hopeakaivoksen toiminta on käynnistynyt onnistuneesti. Analyytikko Antti Viljakaisen mukaan kaivoksen kassavirran saaminen positiiviseksi on sijoittajalle seuraavaksi seurattava kysymys yhtiön suhteen.

Videon aiheet kellotettuna:
00:22 Millainen yhtiö on Sotkamo Silver?
01:38: Hopean hintaa ohjaavat tekijät
03:05 Sotkamo Silverin riippuvuus hopean hintakehityksestä
04:55 Sotkamon kaivoksen käynnistyminen
07:00 Yhtiön riskiprofiili
08:33 Mitkä tekijät korostuvat lähiaikoina

inderesTV
26.11.
2019

Pörssin kaivosyhtiöillä on kahtalaisia kuulumisia. Sotkamo Silverin hopeakaivoksen ylösajo etenee, mutta tulos ei näy syystä tai toisesta kassavirrassa. Endominesin vaihtovelkakirjan ehtojen muutos aiheuttaa massiivisen diluution, mikä vie maun nykyhinnalla osakkeesta.

Sotkamo Silverin analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sotkamo-silver

Endominesin analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

inderesTV
28.8.
2019

Analyytikko Antti Viljakainen käy Vernerin kanssa läpi Endominesin ja Sotkamo Silverin kuulumisia. Molemmilla on menossa tärkeä vaihe projekteissa. Verneri kysyy, miten kullan hinnan nousu vaikuttaa kahteen kaivosyhtiöön.

Seuraa Endominesia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/endomines

Seuraa Sotkamo Silveriä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sotkamo-silver

inderesTV
29.3.
2019

Juha ja Antti keskustelevat kaivosyhtiöistä sijoituskohteena. Podissa pureudutaan kaivosyhtiöiden toimintaympäristöön ja käsitellään Helsingin pörssistä tuttuja Endominesia ja Sotkamo Silveriä.

inderesTV
26.2.
2019

Sotkamo Silverin osakkeen hintaan on hinnoiteltu todella kultainen tulevaisuus sisään. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi, miksi tavoitehintamme on laskenut viime vuosina samaan aikaan, kun kaivoksen tuotannon käynnistyminen on lähestynyt. Endominesin omistajien kannattaa henkisesti, ja taloudellisesti, varautua osakkeen diluutioon rahoitustarpeiden myötä.

inderesTV
19.11.
2018

Analyytikko Antti Viljakainen ei ole vielä valmis olemaan positiivisella puolella kummassakaan kaivosyhtiössä, Endominesissa tai Sotkamo Silverissä, johtuen pääosin jalometallien kullan ja hopean alhaisista hintaodotuksista. Antti käy läpi, missä molemmissa kaivosyhtiöissä mennään Q3-tulosjulkistusten jälkeen.

Endominesin yhtiöraportti löytyy täältä (Premium jäsenille, ensimmäinen kuukausi maksutta) https://www.inderes.fi/fi/osien-summa-yha-kurssin-tasolla

inderesTV
18.5.
2018

Sotkamo Silverin laaja raportti on vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/potentiaali-oikein-hinnoiteltu

Antti suhtautuu kaivokseen positiivisesti, mutta näkee arvostuksen olevan neutraali, eikä se tue positiivista suositusta. Luonnollisesti eri sijoittajilla on eri tuottovaatimukset, joten toisille tämä saattaa jo maistuakin. Uutena laajaan raporttiin on lisätty uudet kehitysaihiot, joskin niiden painoarvo on vielä hyvin pieni. ​

Sotkamo Silver

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas