Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Teleste

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
18.10.
2021

TELESTE OYJ    PÖRSSITIEDOTE    18.10.2021 klo 14:00


TELESTEN TALOUDELLINEN TIEDOTTAMINEN JA YHTIÖKOKOUS VUONNA 2022

Teleste Oyj julkaisee vuonna 2022 taloudelliset tiedotteet seuraavasti:

Analyytikon kommentti
27.9.
2021

Telesten kanadalainen kilpailija Vecima raportoi viime torstaina kesäkuun loppuun päättyneen tilikauden tuloksensa. Veciman liikevaihto kasvoi koko tilikaudella 31 % noin 98 MUSD:iin ja oikaistu käyttökate oli noin 9,7 MUSD.

inderesTV
21.9.
2021

Telesten tulevien vuosien tuloskasvuvauhti on pitkälti kiinni yhtiön onnistumisesta teknologiasyklissä. Näkyvyys tähän on yhä rajallinen ja samalla globaali komponenttipula varjostaa lyhyen aikavälin tuloskehitystä. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

Laaja raportti Telestestä tässä.

Inderes analyysi
21.9.
2021

Telesten tilaajaverkkotuotteiden markkinoita jo vuosia ravistellut teknologiamurros on vihdoin saavuttamassa pisteen, jossa hajautetun arkkitehtuurin käyttöönottoprojektit käynnistyvät volyymeissa. Telesten tulevien vuosien tuloskasvuvauhti on pitkälti kiinni yhtiön onnistumisesta tässä teknologiasyklissä. Näkyvyys tähän on yhä rajallinen ja samalla globaali komponenttipula varjostaa lyhyen aikavälin tuloskehitystä. Riskit näkyvät myös Telesten osakkeen arvostuksessa ja mielestämme tuotto/riski-suhde puoltaa jälleen syklin taitteen ennakointia. 

Analyytikon kommentti
21.9.
2021

Telesten tilaajaverkkotuotteiden markkinoita jo vuosia ravistellut teknologiamurros on vihdoin saavuttamassa pisteen, jossa hajautetun arkkitehtuurin käyttöönottoprojektit käynnistyvät volyymeissa.

inderesTV
17.8.
2021

Telesten toisen neljänneksen raportista oli löydettävissä sekä hyviä että huonoja asioita. Yhtiön tulos jäi alle ennusteemme, mutta samaan aikaan saatujen tilausten vahvan kasvun myötä loppuvuoteen lähdetään ennätystilauskannalla. Globaali komponenttipula luo kuitenkin loppuvuodelle haasteita toimituksiin. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

 -Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:08 Millaiset luvut yhtiö raportoi toiselta neljännekseltä?
01:46 Miltä tulevaisuuden näkymät näyttävät?
04:30 Miltä osakkeen arvostus tuntuu?

Inderes analyysi
13.8.
2021

Telesten Q2-raportista oli löydettävissä sekä hyviä että huonoja asioita. Yhtiön tulos jäi alle ennusteemme, mutta samaan aikaan saatujen tilausten vahvan kasvun myötä loppuvuoteen lähdetään ennätystilauskannalla. Samalla kauan odotettu hajautetun arkkitehtuurin teknologiasykli on vihdoin odotustemme mukaisesti käynnistymässä, mutta vastapainona globaali komponenttipula luo loppuvuodelle haasteita toimituksiin.

Analyytikon kommentti
13.8.
2021

Telesten Q2-raportista oli löydettävissä sekä hyviä että huonoja asioita. Yhtiön tulos jäi alle ennusteemme, mutta samaan aikaan saatujen tilausten vahvan kasvun myötä loppuvuoteen lähdetään ennätystilauskannalla.

inderesTV
12.8.
2021

Telesten kauan odottama uusi hajautetun verkkoarkkitehtuurin teknologiasykli on orastamassa, mutta komponenttipula heittää epäonnisesti kapuloita rattaisiin. Toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara kommentoi analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

Teleste-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:20 Telesten toinen kvartaali omin sanoin
02:05 Komponenttipulan tuomat haasteet
03:50 Teknologiasyklin ja investointiaallon orastaminen

Analyytikon kommentti
12.8.
2021

Teleste raportoi aamulla kaksijakoisen Q2-raportin. Yhtiön tulos jäi odotuksistamme, mutta samaan aikaan saatujen tilausten vahvan kasvun myötä tilauskanta on ennätystasolla.

Teleste

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas