Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Teleste

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot
Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

Toimitusjohtaja, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
5.3.
2021TELESTE OYJ    PÖRSSITIEDOTE   5.3.2021 KLO 15:00


TELESTEN VUOSIKERTOMUS 2020 JULKAISTU

Teleste Oyj:n vuoden 2020 vuosikertomus ja tilinpäätös tilikaudelta 1.1.-31.12.2020 on tänään julkaistu yhtiön verkkosivuilla suomeksi ja englanniksi.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernin ja emoyhtiön tilinpäätökset sekä tilintarkastuskertomuksen.

Tiedotteet
18.2.
2021


Teleste Oyj               Pörssitiedote 18.2.2021 klo 16:00


OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNNAN EHDOTUS TELESTE OYJ:N HALLITUKSEN KOKOONPANOKSI JA PALKKIOIKSI

inderesTV
15.2.
2021

Hajautetun verkkoarkkitehtuurin syklin kääntymistä on odotettu kieli pitkänä, mutta nyt ketsuppipullon korkin räjähdys voi olla lähellä. Osakkeessa on nousupotentiaalia jahka yhtiön strategian surffilauta pääsee uuden aallon harjalle. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

Seuraa Telesteä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/syklin-taite-haamottaa-jo-horisontissa

Inderes analyysi
12.2.
2021

Telesten näkymät ennakoivat vaikean koronavuoden jälkeen odotetusti paluuta tuloskasvuun, kun sekä tilaajaverkkotuotteissa että videovalvonta- ja informaatioratkaisuissa näkymä on piristymään päin. Lisäksi Saksan divestoinnin jälkeen Telesten kannattavuusprofiili on parantunut selvästi ja jäljelle jäänyt palveluliiketoiminta tekee nyt hyvää kannattavuutta. Pitkään odotettu tilaajaverkkotuotteiden teknologiasykli näyttäisi vihdoin käynnistyvän vuoden lopussa, minkä valossa Telesten osakkeen arvostus on edelleen maltillinen. 

Analyytikon kommentti
12.2.
2021

Telesten näkymät ennakoivat vaikean koronavuoden jälkeen odotetusti paluuta tuloskasvuun, kun sekä tilaajaverkkotuotteissa että videovalvonta- ja informaatioratkaisuissa näkymä on piristymään päin.

inderesTV
11.2.
2021

Telesten Q4-tulos oli isossa kuvassa odotusten mukainen. Näkymissä on yhä epävarmuutta teknologiasyklin ajoituksen ja pandemian suhteen. Telesten toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara kommentoi neljättä kvartaalia ja yhtiön näkymiä analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:10 Miten Q4 sujui?
01:39 Pandemian vaikutukset
03:24 Hajautetun arkkitehtuurin investoinnit
05:25 Näkymät

Analyytikon kommentti
11.2.
2021

Teleste raportoi aamulla isossa kuvassa pitkälti odotusten mukaisen Q4-tuloksen, vaikka liiketulos laski hieman odotuksiamme enemmän pehmeästä vertailukaudesta. Yhtiön näkymät ennakoivat odotetusti paranevaa kehitystä tänä vuonna ja tilaajaverkkotuotteissa pitkään odotettu teknologiasykli näyttäisi edelleen käynnistyvän vuoden loppupuolella.

Tiedotteet
11.2.
2021


TELESTE OYJ      PÖRSSITIEDOTE      11.2.2021     klo 09:00           

    

TELESTE PERUSTAA UUDEN OSAKEPOHJAISEN PITKÄN AIKAVÄLIN KANNUSTINJÄRJESTELMÄN 


Teleste Oyj:n hallitus on hyväksynyt uuden osakepohjaisen pitkän aikavälin kannustinjärjestelmän perustamisen tarjottavaksi yhtiön avainhenkilöille. 

Tiedotteet
11.2.
2021


TELESTE OYJ   TILINPÄÄTÖSTIEDOTE  11.2.2021  KLO 8:30  


TELESTE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.- 31.12.2020: LIIKEVAIHTO JA OIKAISTU LIIKETULOS LASKIVAT TILAAJAVERKKOJEN TEKNOLOGIAMURROKSEN JA COVID-19-PANDEMIAN VUOKSI, TILAUSKANTA HYVÄLLÄ TASOLLA


Tässä tilinpäätöskatsauksessa esitetyt tuloslaskelmaan liittyvät luvut sisältävät vain jatkuvat toiminnot, jollei toisin ole erikseen mainittu. Taseeseen ja rahavirtaan liittyvät luvut sisältävät sekä jatkuvat että lopetetut toiminnot.

Analyytikon kommentti
9.2.
2021

Arvioimme koronatilanteen painaneen yhtiön liikevaihtoa, mutta tehostamistoimien ansiosta tuloksen heikentyneen vain hieman pehmeästä vertailukaudesta. Odotamme yhtiön ohjeistavan paranevaa tulosta tälle vuodelle, ja näkymistä haetaan erityisesti vahvistusta tilaajaverkkotuotteiden pitkään odotetun teknologiasyklin käynnistymiselle tänä vuonna.

Teleste

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Teleste lyhyesti

Teleste Oyj on kansainvälinen teknologiakonserni, joka kehittää ja tarjoaa video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Liiketoiminta on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Video and Broadband Solutions ja Network Services. Video and Broadband Solutions keskittyy tilaajaverkkojen ja videovalvonta- ja informaatiosovellusten tuoteratkaisuihin, kun taas Network Services tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita tilaajaverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Teleste on perustettu vuonna 1954 nimellä Sähköteknillinen tehdas Teleste. Kuvaus on koostettu yhtiön vuosikertomuksen, tulostiedotteiden ja verkkosivujen perusteella.