Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Teleste

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
13.3.
2020

Voisiko Teleste irroittaa Videovalvonta ja informaatioratkaisut omaksi yhtiökseen ja jos voisi, minkälainen arvostustaso sillä voisi olla? Yritän hahmottaa Telesten arvostusta hieman osien summan kautta. Tuo osio Telesteä on voinut hyvin ja on käsittääkseni jokseenkin erillinen muista toiminnoista.

Inderes Q&A
22.11.
2017

Networks tehnyt huonoja sopimuksia ja syönyt osakkeenomistajan tuottoja. Tulosvaroituskin tuli aivan liian myöhään siihen nähden että tappioista oli johdolla jo tieto keväällä 2017 (todennäköisesti silloin kun osakepalkkio-ohjelmasta 2017-2019 päätettiin. Miksi uskotte että tilanne korjaantuu jos liiketoimintajohtoa ei vaihdeta uusiin kyvykkäämpiin tekijöihin? Timo Miettinen erosi hall pj paikalta, mutta ongelma ei taida Ervin nimityksellä ratketa jos liiketoimintajohtoa ei myös rankalla kädellä uudisteta.

Inderes Q&A
22.11.
2017

Hei, Pyysitte palautetta raporttien aukeamisesta. Tämän päiväinen Teleste raportti ei aukea free-tunnuksilla. Pyytää premium-tunnuksia explorerilla, firefoxilla, chromella, pc:llä ja kännykällä. Mielestäni ovat muuten aina auenneet jos on maksuttomana luvattu.

Inderes Q&A
3.11.
2017

Mitkä firmat kilpailevat kyseisellä toimialalla Telesten kanssa?

Inderes Q&A
2.11.
2017

Moi, Näettekö Telesten kuinka houkuttelevana yrityostokohteena suuremmalle pelurille, kuten Ericssonille tai Arrikselle? Varsinkin nyt kun Telesten osake on melko alhaisella tasolla.

Inderes Q&A
15.6.
2017

Tuossa otsikossa se kysymys jo tulikin? Mitkä yhtiöt ovat lähivuosina Helsingin pörssissä niitä, jotka todennäköisemmin ovat oston /yritysjärjestelyjen kohteena (Uponor, Teleste, Kemira ?)

Inderes Q&A
3.5.
2017

Mitä tarkoittaa Asiakkaiden konsolidaatio (Telesten raportissa).

Teleste

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas