Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Teleste

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
18.6.
2021

Teleste kertoi eilen toimittavansa junavaununäyttöjä Alstomin juniin, joiden loppuasiakas on Passenger Rail Agency of South Africa (PRASA) Etelä-Afrikassa.

Analyytikon kommentti
7.5.
2021

Toistamme Telesten lisää-suosituksen ja tarkistamme tavoitehintaa 6,1 euroon (aik. 5,5 EUR). Telesten Q1-tulos oli odotustemme mukainen ja yhtiön näkymät ennakoivat edelleen paranevaa kehitystä kaikilla liiketoiminta-alueilla.

Analyytikon kommentti
6.5.
2021

Teleste raportoi aamulla odotustemme mukaisen Q1-tuloksen, kun sekä liikevaihto että oikaistu liikevoitto pysyivät suunnilleen vakaana vertailukauteen nähden.

Analyytikon kommentti
4.5.
2021

Kuluvan vuoden tuloskasvuodotukset painottuvat loppuvuoteen, kun pitkään odotetun hajautetun arkkitehtuurin teknologiasyklin pitäisi viimein käynnistyä. Siten Q1-raportista haetaankin jälleen erityisesti vahvistusta tilaajaverkkotuotteiden piristyvälle näkymälle.

Analyytikon kommentti
16.4.
2021

Telesteltä saatiin eilen myönteisiä uutisia hajautetun arkkitehtuurin investointisyklin käynnistymisen suhteen.

Analyytikon kommentti
24.3.
2021

Teleste tiedotti tiistaina, että se kirjaa kertaluonteisen 3,2 MEUR:n erän liiketoiminnan muihin tuottoihin Q1’21:lle.

Analyytikon kommentti
12.2.
2021

Telesten näkymät ennakoivat vaikean koronavuoden jälkeen odotetusti paluuta tuloskasvuun, kun sekä tilaajaverkkotuotteissa että videovalvonta- ja informaatioratkaisuissa näkymä on piristymään päin.

Analyytikon kommentti
11.2.
2021

Teleste raportoi aamulla isossa kuvassa pitkälti odotusten mukaisen Q4-tuloksen, vaikka liiketulos laski hieman odotuksiamme enemmän pehmeästä vertailukaudesta. Yhtiön näkymät ennakoivat odotetusti paranevaa kehitystä tänä vuonna ja tilaajaverkkotuotteissa pitkään odotettu teknologiasykli näyttäisi edelleen käynnistyvän vuoden loppupuolella.

Analyytikon kommentti
9.2.
2021

Arvioimme koronatilanteen painaneen yhtiön liikevaihtoa, mutta tehostamistoimien ansiosta tuloksen heikentyneen vain hieman pehmeästä vertailukaudesta. Odotamme yhtiön ohjeistavan paranevaa tulosta tälle vuodelle, ja näkymistä haetaan erityisesti vahvistusta tilaajaverkkotuotteiden pitkään odotetun teknologiasyklin käynnistymiselle tänä vuonna.

Analyytikon kommentti
2.12.
2020

Teleste tiedotti tiistaina, että se toimittaa junajärjestelmiään juniin, joita CAF toimittaa Transport for Londonin Docklands Light Railwaylle. Telesten ja CAF:n välisen sopimuksen mukaan junajärjestelmät toimitetaan vuosien 2021-2023 aikana.

Teleste

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas