Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Gofore

Analyst

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Read more

Viimeisin video

Latest insider trading

Net impact profile

inderesTV
31.5.
2022

IT- konsultsektorn i Finland går som tåget. Den organiska omsättningstillväxten under årets första kvartal var fortsättningsvis stark, i medeltal 9%. Även lönsamheten var god, liksom kundernas efterfrågan. Nytänkande åtgärder har vidtagits för att minska personalomsättningen i branschen. Utsikterna för resterande delen av 2022 ter sig lika lovande som starten på året och värderingsmässigt ser sektorn lovande ut. Analytiker Joni Grönqvist sammanfattar.

Videoinnehåll:
00:00 Introduktion
00:13 God tillväxt, bra nivå på lönsamhet i Q1'22

inderesTV
21.4.
2022

Gofore är ett IT-konsultbolag specialicerat på digital förändring. Bolaget har verksamhet i Finland, Tyskland, Spanien och Estland och en personalstyrka på över 1000 experter. År 2021 års omsättning uppgick till 104,5 miljoner euro.

Gofore uppvisade tillväxt i både omsättning och resultat under det första kvartalet 2022. Bolaget har även lyckats väl i sin arbetsgivarbranding och nyrekrytering av personal, vilket är en utmaning i branschen. I videon intervjuas vd Mikael Nylund av analytiker Joni Grönqvist.

inderesTV
14.3.
2022

Inderes analytiker Joni Grönqvist en inblick i den finländska marknadens särdrag, där konsolidering och skenande lönekostnader är ständigt återkommande teman. Även bolagens senaste kvartalsrapporter och sektorns allmänna värderingsnivå kommenteras.

Gofore

Svenska translation unavailable for Gofore.