Bittium
KURSSI
7.19 EUR -1.1%
OSTO 7.17 ALIN 6.88 VAIHTO (KPL) 63 236
MYYNTI 7.21 YLIN 7.35 VAIHTO (VAL) 0,450 Milj. EUR
KURSSI
7.19 EUR -1.1%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Tuoteliiketoiminnan kansainvälinen kasvu, mikä johtaisi selkeään tulosparannukseen
Kansainvälisen läpimurron epävarmuus, korkeisiin odotuksiin yltäminen
Arvostus on haastava, mutta tulevaisuuden ajurit ovat vahvat

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: news
7.7.
2017

Suomen puolustusministeri Niinistö on valtuuttanut Puolustusvoimat hankkimaan Bittiumilta Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteita.

Tyyppi: news
15.6.
2017

Bittium kertoi eilen saaneensa Suomen Ilmavoimilta tilauksen Bittium Tactical Wireless IP Network™ (TAC WIN)-järjestelmästä. Tilaus on osa Ilmavoimien tukikohtien radioverkkojen suorituskyvyn modernisointia ohjelmistoradiopohjaisella IP-radiojärjestelmällä.

Tyyppi: inderes_qa
31.5.
2017

Saisiko tähän vähän päivitystä? Kurssi kirmailee ja tavoitehinnasta on menty jo ohi aika mukavasti. Kauppoja on monella sektorilla tehty esim. hilmasta löytyy aika mukavasti jo kauppoja. Luureja tuntuu olevan menossa moneen suuntaan ja ohuesti on mainittu jotain uutta yhteistä kumppaneista esim. viime viikolla Nokia ja nyt hieman uutta Airbus infoa. Täällä sijoittaja miettii että milloin olisi hyvä hetki tankata bittiä ennen mahdollista virallista mexsat tiedotetta..

Tyyppi: company_report
26.5.
2017

Nostamme Bittiumin tavoitehinnan 7,8 euroon (aik. 6,5 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme. Arvostustaso on osakekurssin mukana noussut edelleen, mutta yhtiön kasvutarinaa täytyy katsoa pidemmällä aikavälillä ja Firstnet-mahdollisuus on mielestämme liian suuri myyntipuolelle kääntymiseen. Lyhyen aikavälin haasteet kuten heikko H1-tulos voivat luoda painetta osakkeeseen, mutta pidemmän aikavälin ajurit ovat vahvat. Toistaiseksi potentiaaliset tuotot ovat mielestämme suurempia kuin riskit. 

Tyyppi: news
26.5.
2017

Nostamme Bittiumin tavoitehinnan 7,8 euroon (aik. 6,5 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme.

Tyyppi: news
5.5.
2017

Bittiumin Faros EKG-mittalaitteiden sisäänrakennetut algoritmit rytmihäiriöiden tunnistukseen ovat saaneet lääkintälaitehyväksynnän Euroopassa.

Tyyppi: news
31.3.
2017

Kirjoitimme eilen Yhdysvaltain Firstnet-viranomaisverkon edistymisestä ja AT&T:n valinnan olevan lähes varma verkon operaattoriksi. Myöhemmin eilen AT&T:n valinta varmistui virallisesti.

Tyyppi: news
30.3.
2017

Yhdysvaltoihin suunniteltu Firstnet-viranomaisverkko on ottamassa askeleen eteenpäin, kun verkon rakennuttajaksi ja operaattoriksi ollaan valitsemassa yhdysvaltalainen AT&T.

Sivut

Bittium

ISIN: 
FI0009007264
Inderes company category: 
Osinkoyhtiöt
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Not under coverage: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Osinkoyhtiöt

Bittium lyhyesti

Bittium Oyj oli aikaisemmalta nimeltään Elektrobit Oyj, jonka nimi muuttui Bittium Oyj:ksi 1.7.2015 alkaen yhtiön myytyä Automotive-liiketoimintansa ja Elektrobit-nimeen liittyvät oikeudet 1.7.2015. Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja pitkäaikaista ja syvällistä radioteknologian osaamistaan. Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia asiakaskohtaisia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita eri toimialoilla toimiville asiakkailleen. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2014 liikevaihto oli 53,0 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,0 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. Linkki Bittiumin sijoittajasivuille.