Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Incap Q2'21: Kasvu jatkuu Intiassa (eng.)

Incapin vahvat suoritukset saivat jatkoa toisella neljänneksellä. Toimitusjohtaja Otto Pukk avaa yhtiön kysyntänäkymiä ja tilannetta Intiassa analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa. Haastattelu englanniksi.

Analyysit Incapista täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/incap -

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:45 Mitkä olivat tärkeimmät tapahtumat Q2'21:llä?
01:33 Viimeiset 16 kk ovat olleet melko vaikeita toimitusketjun suhteen (esim. tehdassulut, matkustusrajoitukset, komponenttipula). Mitkä ovat tärkeimmät tänä aikana saadut opit?
02:31 Avaisitko yleisellä tasolla Incapin hankintaprosesseja?
03:50 Miten hinnoittelumallinne toimii? Pystyttekö siirtämään kohonneet raaka-aine- ja logistiikkakustannukset asiakkaillenne vai nipistävätkö nämä kannattavuutta? 
04:45 Päätitte investoida täysin uuteen tehtaaseen Intiassa. Avaisitko projektia?
05:55 Millaisia asiakkaita, asiakastoimialoja ja tuotantoportfolio teillä on Intiassa?
06:58 Mitkä ovat suurimmat huolenaiheet Intian tehtaiden kasvun suhteen?

Käy kauppaa. (Incap)

Incap on vuonna 1982 perustettu kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia korkean teknologian laitetoimittajia, joille Incap tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on tammikuussa 2020 tehdyn AWS Electronics Groupin yrityskaupan jälkeen toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa, Slovakiassa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Yhtiö on keskittynyt pääosin korkean teknologian teollisuuselektroniikan osa- ja kokonaissovelluksien valmistamiseen. Tyypillisiä teollisuuselektroniikan loppusovelluksia ovat mm.