Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Exel Composites

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot
Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
16.9.
2021

EXEL COMPOSITES OYJ      SISÄPIIRITIETO      16.9.2021 klo 15.45

Exel Composites laskee aiemmin julkaisemaansa ohjeistusta vuodelle 2021 oikaistun liikevoiton osalta, jonka yhtiö arvioi nyt laskevan vuodesta 2020. Samaan aikaan yhtiö nostaa ohjeistustaan liikevaihdon osalta, jonka yhtiö arvioi nyt kasvavan merkittävästi vuodesta 2020. Aiemmin yhtiö arvioi sekä liikevaihdon että oikaistun liikevoiton kasvavan vuodesta 2020. 

Inderes analyysi
2.9.
2021

Exelin tuotantoverkoston rakenne on globaali, teollinen asemoituminen laaja ja suhteelliset mittakaavaedut ovat aitoja. Nämä tekijät suojaavat kilpailukyvyn säilyttämistä ja vahvistavat osaltaan myös lähivuosien tuloskasvunäkymää. Viimeisen kuukauden aikana osakkeen arvostus on hieman laskenut ja tuotto/riski-suhde käynyt piirun verran aikaisempaa paremmaksi.

Analyytikon kommentti
2.9.
2021

Toistamme lisää-suosituksemme ja 11,50 euron tavoitehintamme. Exelin tuotantoverkoston rakenne on globaali, teollinen asemoituminen laaja ja suhteelliset mittakaavaedut ovat aitoja. Nämä tekijät suojaavat kilpailukyvyn säilyttämistä ja vahvistavat osaltaan myös lähivuosien tuloskasvunäkymää.

Muut analyysit
21.7.
2021

Q2 margins declined pretty much as expectedSales mix (tilt to carbon fibers) as well as volumes continued to improve and Q2 top line grew by 23% y/y.

Inderes analyysi
21.7.
2021

Exel julkaisi eilen Q2-raporttinsa. Kasvu oli selvästi odotuksiamme rivakampaa, mutta operatiivisen tuloksen osalta jäätiin ennusteitamme matalammalle. Raportin suurimmat ilonaiheet liittyivät kiistatta hurjasti kehittyneisiin uusiin tilauksiin, jälleen ennätyskorkeaksi kohonneeseen tilauskantaan ja siten aikaisempaa paremmalta näyttävään lyhyen tähtäimen kysyntätilanteeseen. Myös pidemmälle katsottaessa mahdollisuuksia on paljon, eikä Exelin omat rakenteelliset ominaisuudet mielestämme aseta rajoitteita näiden mahdollisuuksien hyödyntämiselle.

Analyytikon kommentti
21.7.
2021

Exel julkaisi eilen Q2-raporttinsa. Kasvu oli selvästi odotuksiamme rivakampaa, mutta operatiivisen tuloksen osalta jäätiin ennusteitamme matalammalle. Raportin suurimmat ilonaiheet liittyivät kiistatta hurjasti kehittyneisiin uusiin tilauksiin, jälleen ennätyskorkeaksi kohonneeseen tilauskantaan ja siten aikaisempaa paremmalta näyttävään lyhyen tähtäimen kysyntätilanteeseen.

inderesTV
20.7.
2021

Exelin liikevaihto ja tilaukset kasvoivat vauhdikkaasti toisella neljänneksellä, mutta kohonneet raaka-ainekustannukset rokottivat kannattavuutta. Toimitusjohtaja Riku Kytömäki avaa Exelin hinnoitteluvoimaa ja pääoman allokointia analyytikko Joonas Korkiakosken haastattelussa.

Exeliä voi seurata inderes.fi:ssä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/exel-composites

Muut analyysit
20.7.
2021

Exel Composites’ Q2 report was throughout better than we expected. Absolute profitability remained higher than we estimated as top line development was once again very strong.

Tiedotteet
20.7.
2021

EXEL COMPOSITES OYJ      PUOLIVUOSIKATSAUS      20.7.2021 klo 10:00

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

Exel julkaisee Q2-raporttinsa tiistaina noin kello 10.00. Odotamme hyvän alkuvuoden saaneen mukavaa jatkoa ja sekä liikevaihdon että operatiivisen tuloksen nousseen vertailukaudesta. Koko vuodelle annettuun ohjeistukseen emme odota muutoksia.

Exel Composites

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas