Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Finnair

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
12.4.
2021

Onko Finnair valmiimpi uuteen nousuun, kuin sen kilpalijat? Sillä on omat simulaattorit, joten uudelleenkoulutus on helpompiaa. Finnairin kassakin on kohtalaisen hyvässä kunnossa, toisin kuin joillakin kilpailijoilla. Onko Finnairille hyötyä siitä, että se on valtioyhtiö? Kevään ja kesän aikana lentoliikenne vähitellen palautuu hyvälle tasolle, eiköhän kurssikin tykkää.

(Kirjoitusasua muokattu ja paranneltu ylläpidon toimesta)

 

Inderes Q&A
21.9.
2020

Miten kilpailutilanne tulevaisuudessa? Ala on pitkään ollut siltä osin melko epäterve. On oikeastaan odotettu jotain asiaa joka pakottaisi alan tervehtymään. Onko tämä kriisi ehkä se joka muuttaa alan tilanteen paremmaksi.

Inderes Q&A
10.9.
2020

Nyt koronakevään aikana ja jälkeen on ollut tapetilla yhtiöiden (mm. NoHo, Finnair, Norwegian) rahoituskuviot. Olisiko mahdollista saada tiivis ja kansantajuinen infopaketti kaikille, jotka eivät ole käyneet kauppakorkean rahoituksen kursseja? Esimerkiksi eri vaihtoehtojen erikoispiirteet, mahdolliset riskit ja vaikutukset yritykseen (taseeseen) ja sijoittajiin tai jne oleelliset asiat? Nämä kun saisi vielä konkurssin velkomisjärjestykseen niin ai että!

Inderes Q&A
30.6.
2020

Tyhmä kysymys aloittelijalta. Omistan X määrää vanhaa Finnairin osaketta, joka menee nyt uusimerkintään, johon olen vastannut. Uudet osakkeet ovat nimeltään "Finnair Oyj New Shares 2020", mutta on olemassa myös "vanhaa" Finnair Oyj osaketta, jos ymmärsin oikein, osakkeet yhdistävät jossain vaiheessa, miten? Ja miten ne vaikuttavat hintaan? Kiitos etukäteen.

Inderes Q&A
19.5.
2020

Hei,

Olen Finnairin suurkuluttaja, mutta en omista yhtiötä edelleenkään. Mietin matkustajarajoituksien vaikutusta yhtiöön. Millaiset mahdollisuudet Finnairilla on selviytyä taloudellisesti sekä lainojen osalta, jos rajoitukset (tai suositukset olla matkustamatta) Suomessa pysyisi 6-12kk tai jos ulkomaat (joihin Finnair lentää) eivät päästä esimerkiksi seuraavaan 6-12kk ulkomaalaisia matkustajia maahan samaan tapaan kuin ennen epidemiaa?

Inderes Q&A
26.3.
2020

Paljonko rahaa Finnair polttaa kuukaudessa tällä hetkellä ja mikäli lennot loppuvat? Mitkä ovat Finnairin minimiin karsitut kulut kuukaudessa? Onko teillä tietoa/arvausta Finnairin mahdollisista vakuutuksista tällaisen tilanteen varalle?

Inderes Q&A
28.11.
2019

Onko arviota siitä, mihin pörssiyhtiöihin postilakko eniten vaikuttaa?

Inderes Q&A
8.8.
2019

Hei. Merenkulku ja ilmailu ovat pienten katteiden bisnestä. Mikä on matkustajakohtainen tuotto varustamoiden kohdalla eli tallinkin ja viking linen kohdalla. Miten se lasketaan? Mikä merkitys sillä on varustamon talouteen? Kuinka paljon lippujen hintoja tulisi nostaa, jos tax-free myynti jostain syystä ei enää olisi sallittua (ei tule tapahtumaan)? Tämän seurauksena matkustajamäärä laskisi, mutta kuinka paljon? Onko tästä jotain hyvää esimerkkiä jostain päin maailmaa olemassa. Samat kysymykset ja vastaukset finnairin kohdalta myös kiinnostavat.

Inderes Q&A
19.11.
2018

Nyt kun öljyn hinta on tullut alas Lokakuun huipuistaan, niin tuli mieleen että kuinka kauan polttoaineen suojaukset vaikuttaa Finnairin polttoaineen hintaan? ja miltäkähän hinta tasolta viime suojaukset on? Miten polttoaine suojaukset ylipäätäänsä toimii? Kohta rupee joulu sesonki lähestyyn, kerkeekö löpö finnairille halventua vielä Q4;sen aikana?

Inderes Q&A
5.10.
2018

Hei! Kysyn tuleeko Finnairin tulos laskemaan puoleen viime vuodesta, niinkuin te analyytikot ennustatte. Kurssihan on laskenut melkein 50% viime syksystä. Minä olen sitä mieltä, että tulos tulee nousemaan viime syksystä, vaikka polttoaineen hinta tilapäisesti nousee.

Finnair

ipo