Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Finnair
4704 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.26 ALIN 6.17 VAIHTO (KPL) 761 265
MYYNTI 6.28 YLIN 6.31 VAIHTO (VAL) 4,719 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

7
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
28.11.
2019

Onko arviota siitä, mihin pörssiyhtiöihin postilakko eniten vaikuttaa?

Tyyppi: inderes_qa
8.8.
2019

Hei. Merenkulku ja ilmailu ovat pienten katteiden bisnestä. Mikä on matkustajakohtainen tuotto varustamoiden kohdalla eli tallinkin ja viking linen kohdalla. Miten se lasketaan? Mikä merkitys sillä on varustamon talouteen? Kuinka paljon lippujen hintoja tulisi nostaa, jos tax-free myynti jostain syystä ei enää olisi sallittua (ei tule tapahtumaan)? Tämän seurauksena matkustajamäärä laskisi, mutta kuinka paljon? Onko tästä jotain hyvää esimerkkiä jostain päin maailmaa olemassa. Samat kysymykset ja vastaukset finnairin kohdalta myös kiinnostavat.

Tyyppi: inderes_qa
19.11.
2018

Nyt kun öljyn hinta on tullut alas Lokakuun huipuistaan, niin tuli mieleen että kuinka kauan polttoaineen suojaukset vaikuttaa Finnairin polttoaineen hintaan? ja miltäkähän hinta tasolta viime suojaukset on? Miten polttoaine suojaukset ylipäätäänsä toimii? Kohta rupee joulu sesonki lähestyyn, kerkeekö löpö finnairille halventua vielä Q4;sen aikana?

Tyyppi: inderes_qa
5.10.
2018

Hei! Kysyn tuleeko Finnairin tulos laskemaan puoleen viime vuodesta, niinkuin te analyytikot ennustatte. Kurssihan on laskenut melkein 50% viime syksystä. Minä olen sitä mieltä, että tulos tulee nousemaan viime syksystä, vaikka polttoaineen hinta tilapäisesti nousee.

Tyyppi: inderes_qa
12.7.
2018

Finnair tekee melkein joka kuukausi uusia matkustajaennätyksiä, ja vaikka polttoaine on noussut, on Finnair varmaan nostanut lippujen hintoja. Millä selitätte tuloksen heikkenevän, sillä kurssi on pudonnut 12 eurosta 8 euroon ja teillä on vähennä-suositus silläkin kurssilla. (tekstiä muokattu luettavammaksi)

Tyyppi: inderes_qa
12.9.
2017

Finnairin kohdalla olette aivan hukassa. Finnairilla on menossa kaikkien aikojen tuloksenteko Airbus 350-kauppojen ansiosta. Katsokaa Q2 raporttia. Siinä 12 kk toteutunut eps on 1,15 euroa (P/E 9), kun Inderes ennustaa 2017 eps:ksi 0,75. Ulkomaiset sijoittajat ostavat Finnairin "hullun lailla" ja te suosittelette suomalaisia myymään. Aivan typerää! Ottakaa edes myyntisuositus pois. Analyysissänne ette millään lailla ota kantaa näihin loistaviin kauppoihin, josta tulee ylimääräistä tulosta vielä vuosien ajan. (nimi poistettu)

 

Tyyppi: inderes_qa
17.7.
2017

Mihin teidän arvio siitä, että finnair tulee laskemaan teidän tavoitehintaan 4,75e ja missä ajassa tuohon lukemaan päästään? Pysyykö suositus ''vähennä'' vielä?

Finnair

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Finnair lyhyesti

Finnair on maailman pisimpään toimineita lentoyhtiöitä. Finnairin reittiverkosto yhdistää Aasian, Pohjois-Amerikan ja Euroopan pohjoiset alueet Helsinki-Vantaan kotikentän kautta. Sen toiminta perustuu laatuun, luotettavuuteen ja turvallisuuteen sekä pohjoismaisesta puhtaasta luonnosta inspiraationsa saaneeseen muotoiluun. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa Finnairille selvän kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian mega-kaupunkien välillä kulkevat Helsingin kautta.

Yhtiön palveluksessa on noin 4 800 ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,3 miljardia euroa. Finnairin pääkonttori sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä ja sen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Suomen valtio omistaa Finnair Oyj:n osakkeista 55,8 prosenttia. Muut osakkeet jakautuvat julkisyhteisöjen, rahoitus- ja vakuutuslaitosten, yksityisten yritysten ja kotitalouksien kesken.