Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Finnair

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
9.7.
2021

Finnair julkistaa torstaina kello 9:00 Q2-raporttinsa. Tilannekuva pysyi Q2:lla pitkälti edelliskvartaalien kaltaisena, joten yhtiö on tehnyt kvartaalilla raskaan operatiivisen tappion.

Analyytikon kommentti
8.7.
2021

Finnair julkisti keskiviikkona liikennetietoraporttinsa kesäkuulta.

Analyytikon kommentti
24.6.
2021

Halpalentoyhtiö Ryanair ilmoitti keskiviikkona laajentavansa toimintaansa Suomessa, mihin kuuluu paluu myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Tulevalla talvikaudella Ryanair tulee lentämään Helsinki-Vantaalta 29 viikoittaista lentoa 8 eri kohteeseen (mm.

Analyytikon kommentti
9.6.
2021

Koronaviruksen leviäminen ja kireät matkustusrajoitukset ovat kuristaneet Finnairin matkustajamäärät, kapasiteetin ja myydyt volyymit alhaisille tasoille viime syksystä lähtien eikä tilanne muuttunut oleellisesti myöskään toukokuussa.

Analyytikon kommentti
14.5.
2021

Finnair julkisti keskiviikkona tulokset kaikille vuonna 2022 erääntyvän 200 MEUR:n 2,250 %:n joukkovelkakirjalainan osuuksien haltijoille tekemäänsä takaisinostotarjoukseen myydä lainaosuutensa käteistä vastaan yhtiölle.

Analyytikon kommentti
11.5.
2021

Finnair tiedotti eilen, että yhtiö laskee liikkeeseen 400 MEUR:n vakuudettoman joukkovelkakirjalainan. Joukkovelkakirjalaina erääntyy 19.5.2025, sen kiinteä vuotuinen kuponkikorko on 4,250 % ja emissiokurssi 99,716 %.

Analyytikon kommentti
6.5.
2021

Finnair tiedotti keskiviikkona, että yhtiö suunnittelee uuden euromääräisen joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua. Uuden joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskun on tarkoitus tapahtua lähitulevaisuudessa markkinatilanteen niin salliessa. 

Analyytikon kommentti
6.5.
2021

Finnair julkisti keskiviikkona liikennetietoraporttinsa huhtikuulta. Koronaviruksen leviäminen ja kireät matkustusrajoituksen ovat kuristaneet Finnairin matkustajamäärät, kapasiteetin ja myydyt volyymit alhaisille tasoille viime syksystä lähtien, eikä tilanne muuttunut myöskään huhtikuussa.

Finnair

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas