Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Finnair

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
8.8.
2022

Etenkin pandemian kuristusotteesta irti päässeillä Euroopan ja Pohjois-Amerikan reiteillä volyymit jatkoivat elpymistään. Finnair saavutti myös ensimmäistä kertaa pandemian puhkeamisen jälkeen aidosti hyvän matkustajakäyttöasteen heinäkuussa.

Analyytikon kommentti
20.7.
2022

Finnairin eilen julkistaman Q2-raportin kokonaiskuva jäi mielestämme kokonaisuutena negatiiviseksi Q2-alituksen ja pitkää tuplakriisistä toipumista peilaavien näkymien takia. Laskemme Finnairin tavoitehintamme 0,35 euroon (aik. 0,40 euroa) ennustemuutosten sekä toistamme osakkeen myy-suosituksemme korkean arvostuksen ja taseriskien takia.

Analyytikon kommentti
13.7.
2022

Finnair julkistaa Q2-raporttinsa tiistaina kello 9:00. Q2:lla lentomatkustamisen patoutunut kysyntä on alkanut purkautua vauhdilla, joten yhtiön tappiot ovat pienentyneet koronapandemian raskaasti kurittamasta vertailukaudesta.

Analyytikon kommentti
7.7.
2022

Finnair julkisti keskiviikkona liikennetietoraporttinsa kesäkuulta. Aasian yhä kireät matkustusrajoitukset ja Venäjän ylilentokielto kurittivat Finnairia yhä. Pohjois-Amerikan liikenteessä kysyntä jatkoi elpymistään ja haasteista huolimatta Aasiankin luvut paranivat toukokuusta.

Analyytikon kommentti
7.6.
2022

Finnair julkisti tiistaina liikennetietoraporttinsa toukokuulta. Aasian kireät matkustusrajoitukset ja Venäjän ylilentokielto kuristivat Finnairia yhä, mutta etenkin Euroopan liikenteessä kysyntä jatkoi elpymistään.

Analyytikon kommentti
6.5.
2022

Finnair julkisti torstaina liikennetietoraporttinsa huhtikuulta. Aasian yhä kireät matkustusrajoitukset ja Venäjän ylilentokielto kuristivat Finnairia yhä, mutta Euroopan ja Pohjois-Amerikan liikenteessä kysyntä jatkoi elpymistään.

Analyytikon kommentti
22.4.
2022

Finnair julkistaa Q1-raporttinsa keskiviikkona kello 9:00 Q1. Q1 oli Finnairille hankala pääosin koronapohjaisista syistä.

Analyytikon kommentti
7.4.
2022

Finnair julkisti keskiviikkona liikennetietoraporttinsa maaliskuulta. Aasian yhä kireät matkustusrajoitukset ja Venäjän ylilentokielto kuristivat Finnairia yhä voimalla, mutta lyhyillä reiteillä kysyntä elpyi jälleen mukavasti helmikuun omikron-rasitusten jälkeen.

Analyytikon kommentti
25.3.
2022

Finnair tiedotti eilen, että yhtiö on päivittänyt kesäkauden 2022 liikenneohjelmaansa Venäjän ilmatilan sulkemisen vuoksi.

Finnair

ipo