Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Finnair

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
8.10.
2021

Finnair julkisti torstaina liikennetietoraporttinsa syyskuulta. Koronaviruksen leviäminen ja osin kireät matkustusrajoitukset kuristavat Finnairia edelleen rajusti, mutta yhtiö jatkoi syyskuussa kapasiteettinsa maltillista ylösajoa etenkin lyhyillä reiteille.

Analyytikon kommentti
29.9.
2021

Finnair tiedotti tiistaina, että yhtiö jatkaa koronakriisistä selviytymisen varmistamiseksi laaditun rahoitussuunnitelmansa toimeenpanoa ja tähän liittyen yhtiö on solminut 4 A350-lentokonetta koskeneen myynti- ja takaisinvuokraussopimuksen.

Analyytikon kommentti
21.9.
2021

Yhdysvallat poistaa koronarokotettujen lentomatkustajien matkustusrajoitukset EU-maiden kansalaisilta marraskuun alussa. Asiasta uutisoi Suomessa muun muassa Helsingin Sanomat ja Yle, mutta alkuperäinen lähde uutiselle oli Valkoinen talo.

Analyytikon kommentti
15.9.
2021

Finnair tiedotti eilen, että rokotekattavuuden parantuessa ja maiden avautuessa myös matkustus piristyy nyt monilla markkinoilla. Finnair vastaa kasvaneeseen kysyntään lisäämällä Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan verkostoonsa lentoja ja kohteita tulevalle talvikaudelle.

Analyytikon kommentti
8.9.
2021

Finnair julkisti tiistaina liikennetietoraporttinsa elokuulta. Koronaviruksen leviäminen ja osin kireät matkustusrajoitukset kuristavat Finnairia edelleen rajusti, mutta yhtiö jatkoi elokuussa kapasiteettinsa maltillista ylösajoa.

Analyytikon kommentti
6.8.
2021

Koronaviruksen leviäminen ja kireät matkustusrajoitukset kuristavat Finnairia edelleen rajusti, mutta yhtiö jatkoi heinäkuussa kapasiteettinsa maltillista ylösajoa.

Analyytikon kommentti
9.7.
2021

Finnair julkistaa torstaina kello 9:00 Q2-raporttinsa. Tilannekuva pysyi Q2:lla pitkälti edelliskvartaalien kaltaisena, joten yhtiö on tehnyt kvartaalilla raskaan operatiivisen tappion.

Analyytikon kommentti
8.7.
2021

Finnair julkisti keskiviikkona liikennetietoraporttinsa kesäkuulta.

Analyytikon kommentti
24.6.
2021

Halpalentoyhtiö Ryanair ilmoitti keskiviikkona laajentavansa toimintaansa Suomessa, mihin kuuluu paluu myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Tulevalla talvikaudella Ryanair tulee lentämään Helsinki-Vantaalta 29 viikoittaista lentoa 8 eri kohteeseen (mm.

Finnair

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas