Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Finnair

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
22.11.
2022

Finnair tiedotti eilen, että yhtiö on päättänyt lokakuussa aloittamansa muutosneuvottelut, jotka koskivat suunnitelmaa vähentää 200 työpaikkaa globaalisti.

Analyytikon kommentti
21.11.
2022

Finnair tiedotti sunnuntaina, että yhtiö peruu yhteensä noin 100 lentoa sunnuntaina 20.11. ja maanantaina 21.11.

Analyytikon kommentti
17.11.
2022

Finnair tiedotti keskiviikkona, että yhtiö aloittaa muutosneuvottelut suunnitelmastaan toteuttaa matkustamopalvelu ulkoisen kumppanin kanssa Thaimaan ja Pohjois-Amerikan reiteillä.

Analyytikon kommentti
9.11.
2022

Finnair julkisti tiistaina liikennetietoraporttinsa lokakuulta. Etenkin pandemian kuristusotteesta irti päässeillä Euroopan, Kotimaan ja Pohjois-Amerikan reiteillä volyymit jatkoivat normaalien tasojen lähestymistä.

Analyytikon kommentti
31.10.
2022

Finnairin perjantaina julkistaman Q3-raportin kokonaiskuva nousi voitollisen kvartaalituloksen ansiosta positiiviselle puolelle, mutta tie ulos tuplakriisistä on silti pitkä ja kivinen.

Analyytikon kommentti
25.10.
2022

Lentomatkustamisen patoutunut kysyntä purkautui vauhdilla lomakvartaali Q3:lla, joten yhtiön tappiot ovat pienentyneet koronapandemian raskaasti kurittamasta vertailukaudesta rajusti. Meidän ja konsensuksen ennusteiden mukaan yhtiö on kiivennyt lähelle operatiivista kannattavuusrajaa vuoden selvästi parhaalla kvartaalilla.

Analyytikon kommentti
6.10.
2022

Finnair julkisti keskiviikkona liikennetietoraporttinsa syyskuulta. Etenkin pandemian kuristusotteesta irti päässeillä Euroopan, Kotimaan ja Pohjois-Amerikan reiteillä volyymit jatkoivat reipasta elpymistään.

Analyytikon kommentti
29.9.
2022

Finnair tiedotti torstaina, että yhtiö aloittaa muutosneuvottelut, joissa se keskustelee henkilöstönsä kanssa suunnitelmastaan uudelleen järjestellä organisaatiotaan. Suunnitelma sisältää henkilöstövähennyksiä ja työtehtävien muutoksia. Suunnitelma liittyy Finnairin 7.9. julkaisemaan uuteen strategiaan, joka keskittyy palauttamaan Finnairin kannattavuuden.

Analyytikon kommentti
8.9.
2022

Finnair julkisti eilen uuden strategiansa. Finnairin strategia on pitkään perustunut Euroopan ja Aasian yhdistämiseen lyhyttä pohjoista reittiä eli Venäjän ilmatilaa hyödyntäen.

Analyytikon kommentti
7.9.
2022

Finnair julkisti tiistaina liikennetietoraporttinsa elokuulta. Etenkin pandemian kuristusotteesta irti päässeillä Euroopan ja Pohjois-Amerikan reiteillä volyymit jatkoivat reipasta elpymistään.

Finnair

ipo