Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Finnair
6428 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.64 ALIN 3.53 VAIHTO (KPL) 1 092 127
MYYNTI 3.65 YLIN 3.78 VAIHTO (VAL) 3,999 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

17
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
22.5.
2020

Finnair tiedotti keskiviikkona, että valtioneuvosto on hyväksynyt Finnairin TyEL-takaisinlainalle enintään 540 MEUR:n valtiontakauksen.

Tyyppi: news
22.5.
2020

Finnair tiedotti keskiviikkona, että yhtiö sopeuttaa volyymisidonnaisia kulujaan kysynnän mukaisesti.

Tyyppi: news
19.5.
2020

Finnair julkisti eilen liikenneohjelmansa heinäkuusta ensi vuoden maaliskuulle. Yhtiön mukaan matkustusrajoitusten poistuessa lentoliikenne alkaa elpyä eri maissa.

Tyyppi: news
6.5.
2020

Finnair julkisti eilen illalla kutsun kuluvan vuoden yhtiökokoukseensa, joka järjestetään perjantaina 29.5.2020.

Tyyppi: news
15.4.
2020

Finnair tiedotti tiistaina, että yhtiö ja Shanghaissa toimiva Juneyao Air ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen syventääkseen yhteistyötään Kiinan ja Euroopan välisillä lentoreiteillään.

Tyyppi: news
23.3.
2020

Finnair tiedotti perjantaina, että yhtiö on aloittanut yhtiön rahoitusaseman vahvistamisen, josta yhtiön tiedotti kuluvan vuoden toisen tulosvaroituksensa yhteydessä. Lisärahoitussuunnitelmaan kuuluvan ja jo nostetun valmiusluottolimiitin määrä on 175 MEUR.

Finnair

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Finnair lyhyesti

Finnair on Aasian ja Euroopan väliseen matkustaja- ja rahtiliikenteeseen erikoistunut kasvava verkostolentoyhtiö. Lisäksi se tarjoaa matkapalveluja Aurinkomatkat- ja Finnair Holidays -tuotemerkkien alla.

Finnairin visiona on tarjota matkustajille ainutlaatuinen pohjoismainen kokemus. Sen missiona on tarjota Helsingin kautta pohjoisen pallonpuoliskon sujuvimmat ja nopeimmat lentoyhteydet sekä kotimarkkinoidensa paras lentoverkosto maailmalle. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa yhtiölle kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian megakaupunkien välillä kulkevat Suomen yli.

Finnairilla on vakaa markkina-asema kotimarkkinoilla ja hyvät edellytykset hyötyä kasvavista Aasian markkinoista. Sen tavoitteena on tuottaa arvoa osakkeenomistajille keskittymällä ydinliiketoimintaan ja sitä lähellä oleviin liiketoimintamahdollisuuksiin sekä investoimalla kilpailukykyyn ja kasvuun. 

Finnairilla on selkeä strategia tavoitteidensa toteuttamiseksi. Perustan strategian toteuttamiselle muodostavat operatiivisen toiminnan korkea laatu, Helsingin ihanteellinen maantieteellinen sijainti, kasvavat päämarkkina-alueet, selkeät tavoitteet tuottojen kasvattamiseksi, moderni polttoainetehokas laivasto sekä vahva tase.