Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Finnair
6428 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.64 ALIN 3.53 VAIHTO (KPL) 1 092 127
MYYNTI 3.65 YLIN 3.78 VAIHTO (VAL) 3,999 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

17
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
30.4.
2020

Finnair kaavailee merkittävää osakeantia, mikä turvaa yhtiön tulevaisuutta, mutta nykyomistajille sen hinta on todennäköisesti kova. Lentosektoria ravisteleva kriisi voi tehdä alasta terveemmän pelikentän Finnairin kaltaisille selviytyjille. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Tyyppi: video
29.4.
2020

Finnair on yksi Helsingin pörssin eniten koronaviruksesta kärsiviä yhtiöitä. Yhtiö on sopeuttanut kulurakennettaan ja kassan pitäisi kestää vuoden 2021 toiselle puolelle asti. Yhtiö suunnittelee lisäksi merkintäoikeusantia. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi Vernerin haastattelussa. Kysymykset kellotettuna alla.

Tyyppi: video
25.2.
2020

Finnairin osakkeen lentoa on dominoinut viime aikoina uutiset koronaviruksesta. Analyytikko Antti Viljakainen ei näe, että virus aiheuttaisi pysyviä vaivoja lentoalalle, mutta se on hyvä syy lyödä stop Finnairin osakkeen lisäostoille.

Videon aiheet kellotettuna:
00:25 Stop Finnairin osakkeen lisäostoille
01:20 Viruksen pysäyttäminen ydinkysymys
02:30 Taloudelliset vaikutukset Finnairiin
03:50 Virus on todennäköisesti ohimenevä ilmiö 

Tyyppi: video
7.2.
2020

Finnair löi pöytään kovat luvut neljännellä kvartaalilla. Huoli on nyt kuitenkin koronaviruksessa, mutta toistaiseksi toimitusjohtaja Topi Mantereen mukaan viruksen taloudellinen vaikutus on rajallinen Finnairiin. Tilanteen etenemistä seurataan tarkasti.

Seuraa Finnairia inderes.fi https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Aiheet kellotettuna:

Tyyppi: video
13.12.
2019

Suomen sijainti suo Finnairille maantieteellisen kilpailuedun Aasian lentoliikenteeseen. Finnairin osakkeen lähivuosien vuosituotto-odotus on kaksinumeroinen olettaen, että yhtiön tuloskunto paranee.

00:10 Katsaus toimialaan
01:26 Finnairin asemoituminen
02:36 Finnairin strategia
06:15 Osakkeen tuotto-odotus ja riskit

Uusi laaja raportti luettavissa vapaasti https://www.inderes.fi/fi/strategian-onnistumiselle-jaa-jo-liian-pieni-o....

Tyyppi: video
12.11.
2019

Finnair järjestää pääomamarkkinapäivän 12.11.2019 klo 13.00 analyytikoille, sijoittajille ja salkunhoitajille.

Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner ja muut johtoryhmän jäsenet käyvät tapahtumassa läpi Finnairin strategiaa, taloudellisia tavoitteita ja markkinanäkymiä. Tarkempi ohjelma on alla. Tapahtuma on englanniksi.  

Agenda

@ 13:00  Welcome

Finnair strategy update – CEO Topi Manner

Network and fleet – CCO Ole Orvér

14:10  Break

14:40  Operational excellence – COO Jaakko Schildt

Tyyppi: video
22.10.
2019

Finnairin liikevaihto jatkoi kasvuaan, mutta tulos laski kulujen kiriessä kasvun kannoilla. Osasyy tähän oli tietysti mm. nousseet polttoainekustannukset. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi kvartaalia Vernerin haastattelussa. Miten Finnair sopeutuu jäähtyvään talouteen ja talvisesonkiin?

Finnairin avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Tyyppi: video
22.10.
2019

Finnair jäi Q3:n sesonkikvartaalilla reippaasti vertailuluvuista ja ennusteista. Liikevaihto alitti ja kulut ylittivät odotukset useammassa kohtaa. Melko lavea ohjeistus pysyi ennallaan, mutta yleisesti kommentit vaikuttavat varsin varovaisilta hiljaisemman talvikauden alla.

Tyyppi: video
18.7.
2019

Finnairin Q2-tulosta laski kannattavuuden heikentyminen. Myös koko vuoden ohjeistus oli varovaisempi, mitä osakemarkkina odotti. Odotamme edelleen parempaa ostotilaisuutta osakkeessa arvostuksen ollessa kallis.

Finnairin avainluvut ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Tyyppi: video
17.7.
2019

Finnairin liikevaihto nousi, mutta kannattavuuspaine jatkui toisella kvartaalilla. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi yhtiön loppuvuoden ohjeistusta ja kilpailukentän kehitystä.

Seuraa Finnairia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Finnair

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Finnair lyhyesti

Finnair on Aasian ja Euroopan väliseen matkustaja- ja rahtiliikenteeseen erikoistunut kasvava verkostolentoyhtiö. Lisäksi se tarjoaa matkapalveluja Aurinkomatkat- ja Finnair Holidays -tuotemerkkien alla.

Finnairin visiona on tarjota matkustajille ainutlaatuinen pohjoismainen kokemus. Sen missiona on tarjota Helsingin kautta pohjoisen pallonpuoliskon sujuvimmat ja nopeimmat lentoyhteydet sekä kotimarkkinoidensa paras lentoverkosto maailmalle. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa yhtiölle kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian megakaupunkien välillä kulkevat Suomen yli.

Finnairilla on vakaa markkina-asema kotimarkkinoilla ja hyvät edellytykset hyötyä kasvavista Aasian markkinoista. Sen tavoitteena on tuottaa arvoa osakkeenomistajille keskittymällä ydinliiketoimintaan ja sitä lähellä oleviin liiketoimintamahdollisuuksiin sekä investoimalla kilpailukykyyn ja kasvuun. 

Finnairilla on selkeä strategia tavoitteidensa toteuttamiseksi. Perustan strategian toteuttamiselle muodostavat operatiivisen toiminnan korkea laatu, Helsingin ihanteellinen maantieteellinen sijainti, kasvavat päämarkkina-alueet, selkeät tavoitteet tuottojen kasvattamiseksi, moderni polttoainetehokas laivasto sekä vahva tase.