Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Finnair

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
16.7.
2021

Finnairin Q2:sta varjosti edelleen pandemia ja matkustajavirtojen tyrehtyminen. Piristymisen merkkejä on kuitenkin näköpiirissä, mutta ennustaminen on vaikeata. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Lue Analyytikon kommentti Finnairin Q2 tuloksesta täältä
Seuraa Finnairia täällä

inderesTV
15.7.
2021

Finnairin taivas ei ole edelleenkään pandemiasta vapaa, ja liikennemäärien palautuminen on vasta alussa. Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi lentomatkustamisen käynnistymistä, kilpailutilannetta Helsinki-Vantaalla sekä EU:n ilmastopakettia.

inderesTV
15.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä! 

inderesTV
27.4.
2021

Finnairin taival koronakriisissä on ollut vaikea, mutta valoa näkyy jo tunnelin päässä. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi yhtiön uudelleenrakentamisen edistymistä, strategista Aasian markkinaa ja elpymisnäkymiä.

Finnair-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

00:00 Takana vaikea Q1 hyvin vähäisellä liikenteellä. Miten Finnairin uudelleenrakennus ja lentämisen käynnistymiseen valmistautuminen eteni alkuvuodesta?

inderesTV
27.4.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsauta inderesTV:stä! 

inderesTV
27.4.
2021

Analyytikko Antti Viljakainen käy läpi Finnairin Q1'21-tulosta livessä läpi. Livelähetys 27.4.2021 noin kello 8.55.

inderesTV
18.2.
2021

Finnairin vaikea tilanne jatkuu koronakriisin kourissa, mutta yhtiön kassatilanne on tilanteeseen nähden vakaa. Yhtiö näkee patoutuneen kysynnän tuovan ilmaa siipien alle, jahka matkustaminen helpottuu. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi.

Finnair-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

inderesTV
18.2.
2021

Vuoden 2020 päätösneljännes ei oleellisesti muuttanut Finnairin lentoa. Pandemia on edelleen läsnä ja pitää lennot minimissä. Koronarokote tuo kiitotien päähän valoa. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

inderesTV
10.11.
2020

Uutiset tehokkaasta koronarokotteesta levisivät maanantaina kuin kulovalkea. Lentoliikenteen yltä se poistaa pahimmat pelot. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Analyytikon kommentti "Finnairin tärkein yksittäinen kilpailija Norwegian on jäämässä ilman valtion tukea": https://www.inderes.fi/fi/uutiset/finnairin-tarkein-yksittainen-kilpaili...

-Videon aiheet-
00:00 Intro

inderesTV
28.10.
2020

Finnairin liikevaihto laski melkein 90 % vertailukaudesta ja yhtiö keskittyy selviytymiseen vaikeassa pandemiatilanteessa. Suomen tiukat matkustusrajoitukset eivät tilannetta helpota. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi Vernerin haastattelussa.

Seuraa Finnairia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

00:00 Koronapandemia on pahentunut loppukesästä alkaen ja Q3 oli Finnairille äärimmäisen vaikea. Mihin asioihin keskityitte kvartaalin aikana?
01:00 Eläkesäätiön ehtoihin tehdyt sääntömuutokset

Finnair

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas