Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Finnair
4722 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.06 ALIN 6.02 VAIHTO (KPL) 380 020
MYYNTI 6.08 YLIN 6.24 VAIHTO (VAL) 2,309 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

7
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
13.12.
2019

Suomen sijainti suo Finnairille maantieteellisen kilpailuedun Aasian lentoliikenteeseen. Finnairin osakkeen lähivuosien vuosituotto-odotus on kaksinumeroinen olettaen, että yhtiön tuloskunto paranee.

00:10 Katsaus toimialaan
01:26 Finnairin asemoituminen
02:36 Finnairin strategia
06:15 Osakkeen tuotto-odotus ja riskit

Uusi laaja raportti luettavissa vapaasti https://www.inderes.fi/fi/strategian-onnistumiselle-jaa-jo-liian-pieni-o....

Tyyppi: video
12.11.
2019

Finnair järjestää pääomamarkkinapäivän 12.11.2019 klo 13.00 analyytikoille, sijoittajille ja salkunhoitajille.

Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner ja muut johtoryhmän jäsenet käyvät tapahtumassa läpi Finnairin strategiaa, taloudellisia tavoitteita ja markkinanäkymiä. Tarkempi ohjelma on alla. Tapahtuma on englanniksi.  

Agenda

@ 13:00  Welcome

Finnair strategy update – CEO Topi Manner

Network and fleet – CCO Ole Orvér

14:10  Break

14:40  Operational excellence – COO Jaakko Schildt

Tyyppi: video
22.10.
2019

Finnairin liikevaihto jatkoi kasvuaan, mutta tulos laski kulujen kiriessä kasvun kannoilla. Osasyy tähän oli tietysti mm. nousseet polttoainekustannukset. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi kvartaalia Vernerin haastattelussa. Miten Finnair sopeutuu jäähtyvään talouteen ja talvisesonkiin?

Finnairin avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Tyyppi: video
22.10.
2019

Finnair jäi Q3:n sesonkikvartaalilla reippaasti vertailuluvuista ja ennusteista. Liikevaihto alitti ja kulut ylittivät odotukset useammassa kohtaa. Melko lavea ohjeistus pysyi ennallaan, mutta yleisesti kommentit vaikuttavat varsin varovaisilta hiljaisemman talvikauden alla.

Tyyppi: video
18.7.
2019

Finnairin Q2-tulosta laski kannattavuuden heikentyminen. Myös koko vuoden ohjeistus oli varovaisempi, mitä osakemarkkina odotti. Odotamme edelleen parempaa ostotilaisuutta osakkeessa arvostuksen ollessa kallis.

Finnairin avainluvut ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Tyyppi: video
17.7.
2019

Finnairin liikevaihto nousi, mutta kannattavuuspaine jatkui toisella kvartaalilla. Toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi yhtiön loppuvuoden ohjeistusta ja kilpailukentän kehitystä.

Seuraa Finnairia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Tyyppi: video
24.4.
2019

Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner kommentoi Finnairin Q1 tulosta Verneri Pulkkisen haastattelussa. Finnairin tappio oli odotuksia syvempi, sekä kulurakenne lähes kauttaaltaan ennusteitamme korkeampi. Valopilkkuna Finnairin Q1 tuloksessa oli rahtiliikenne.

Seuraa Finnairia täältä sivulta löytyy avainluvut, ennusteet ja analyysit https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Tyyppi: video
19.2.
2019

Finnairin Q4 oli selvästi odotuksia parempi, mutta yhtiö leikkasi osinkoa kosmeettisesti. Norwegian on ajautunut kiipeliin aggressiivisen laajentumisen myötä, mikä saattaa helpottaa kilpailupaineita vaikka Finnair ei ole siitä viitteitä antanut. Videon lopussa Verneri kysyy analyytikko Antti Viljakaiselta, miksi olemme olleet pääosin vähennä-puolella yhtiössä viime vuodet.

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/arvostus-jo-preemiolla

Tyyppi: video
15.2.
2019

Finnairin uusi toimitusjohtaja Topi Manner analyytikko Antti Viljakaisen haastattelussa yhtiön neljännen kvartaalin 2018 sujumisesta, osingonleikkauksesta ja mitkä ovat uuden toimitusjohtajan prioriteetteja seuraavien vuosien aikana?

Seuraa Finnairia täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/finnair

Tyyppi: video
4.12.
2018

Finnairin Digital Transformation Lead Patrik Etelävuori kertoo yhtiön haluavan Slushissa näyttää, mihin suuntaan tulevaisuus on menossa.

00:18 Finnair on Slushissa osoittamassa olevansa kärjessä innovaation kulussa
00:48 Finnairin virtuaalidemoissa hypätään Operations Supervisorin saappaisiin ja häärätään Ground Operations -henkilönä lentokentällä
01:33 Millaisissa asioissa Finnair näkee teknologian hyödyt?
02:16 Finnair etsii Slushista kohtaamisia, keskusteluja ja uutta näkemystä omaan tekemiseen

Finnair

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Finnair lyhyesti

Finnair on maailman pisimpään toimineita lentoyhtiöitä. Finnairin reittiverkosto yhdistää Aasian, Pohjois-Amerikan ja Euroopan pohjoiset alueet Helsinki-Vantaan kotikentän kautta. Sen toiminta perustuu laatuun, luotettavuuteen ja turvallisuuteen sekä pohjoismaisesta puhtaasta luonnosta inspiraationsa saaneeseen muotoiluun. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa Finnairille selvän kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian mega-kaupunkien välillä kulkevat Helsingin kautta.

Yhtiön palveluksessa on noin 4 800 ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,3 miljardia euroa. Finnairin pääkonttori sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä ja sen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Suomen valtio omistaa Finnair Oyj:n osakkeista 55,8 prosenttia. Muut osakkeet jakautuvat julkisyhteisöjen, rahoitus- ja vakuutuslaitosten, yksityisten yritysten ja kotitalouksien kesken.