Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Optomed

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
17.9.
2021

Seppo Kopsala, toimitusjohtaja, Optomed

inderesTV
16.9.
2021

Torstaina Pörssisijoittajan viikko etenee Terveydenhuollon ja Teollisuuden merkeissä.

inderesTV
9.8.
2021

Optomedin kasvu Kiinassa ja Yhdysvalloissa on saanut uutta puhtia tänä vuonna avatuista uusista jakelukanavista. ​Toimitusjohtaja Seppo Kopsala avaa yhtiön markkinanäkymiä niin Kiinassa, Yhdysvalloissa kuin Etelä-Amerikassa ja vastaa yleisökysymyksiin.

inderesTV
6.5.
2021

Optomedin kasvoi rakettimaisesti alkuvuodesta, kun kameramyynti alkaa taas vetämään koronapandemian väistyessä maailmalla taka-alalle. Toimitusjohtaja Seppo Kopsala kommentoi tulosta, ohjeistusta ja foorumikysymyksiä videolla.

Optomed ei ole Inderesin analyytikkoseurannassa, mutta seuraamalla yhtiötä saat ensimmäisten joukossa ilmoituksen mikäli yhtiön seuranta joskus alkaa! https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/optomed

00:00 Onnittelut väkevästä startista vuoteen. Miten vuosi on lähtenyt liikkeelle omin sanoin?

inderesTV
28.2.
2020

Pörssiin hetki sitten listautunut Optomed otti osumaa vuoden lopulla, kiinalaisen suurasiakkaan siirtäessä tilauksia. Koronavirus vaivaa myös alkuvuonna, mutta isoon kuvaan ja yhtiön pitkän aikavälin ajureihin sillä ei pitäisi olla vaikutusta. Toimitusjohtaja Seppo Kopsala kommentoi Vernerin haastattelussa.

Optomed ei ole Inderesin analyytikkoseurannassa, mutta inderes.fi näet yhtiön videot, omistajalistan sekä tiedotteet https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/optomed

Kysymykset kellotettuna:

inderesTV
29.11.
2019

Optomed yhtiöesittely 28.11.2019 - Lähetys tilaisuudesta alkaa klo 17.30

inderesTV
8.11.
2019

Terveysteknologiayhtiö Optomed suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin. Inderesin Pulkkinen kävi haastattelemassa toimitusjohtaja Seppo Kopsalaa. Mitä Optomed tekee ja minkälaisella markkinalla yhtiö operoi? Optomed tekee laitteita ja ohjelmistoja silmänpohjan kuvaamiseen.

Optomedista keskustellaan foorumilla täällä https://keskustelut.inderes.fi/t/optomed-terveysteknologiayhtio-porssiin...

Optomed

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas