Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

CapMan

Analyst

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Read more
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
19.9.
2017

Hei, Capman seilaa tällä hetkellä samoissa hinnoissa kun ennen Q2 osaria, joka oli mielestäni aivan erinomainen. Jos Capman säilyttää saman tahdin H2 aikana, se voi jopa reilusti ylittää Inderesin (nimen oikeinkirjoitus korjattu) osinkoennusteet (2018). P/E on Suomen pörssin halvempia samoin myös P/B. Mikä on syynä, että kurssi polkee samoissa lukemissa? Toisaalta onhan tällekin vuodelle tullut reippaat 30% nousua. Olisiko syytä nostaa takaisin Indereksen TOP3? Voisitteko hiukan avata osaketta ja hintaa?

Inderes Q&A
12.9.
2017

Ostetaanko UB pois kuljeksimasta, kun pienet pankkiiriliikkeet yhdistyvät? Vai onko UB mahdollinen ostaja?

Inderes Q&A
12.9.
2017

Mitä mieltä olette uudesta toimitusjohtaja valinnasta? Mitä mitkä ovat ajatuksenne viime aikaisista muutoksista sisäpiirin/henkilöstön osakkeissa ja mahdolliset syyt myynteihin? Voisitteko myös avata esim.sijoituskoulussa mitä asioita pystyy päättelemään sisäpiirin osake muutoksista ja mitä ei.Esimerkiksi pystyykö sisäpiiriomistaja järjestelemään omistustaan piiloon nykyisen hallintarekisterilain puitteissa?

Inderes Q&A
30.8.
2017

Capman päivittää omistajalistat kuukausittain. Mutta miksi elokuussa on lista päivitetty 21.8? Listan päivittäminen ei ole ilmaista firmalle. Onko normaalia toimintaa?

Inderes Q&A
14.8.
2017

Miten teidän tavoitehinta hinta reagoi ennusteenne ylitykseen?

Inderes Q&A
27.3.
2017

Hei! Tänään uutisoitiin, että Capmanin toimitusjohtaja jättää tehtävänsä. Mitä mieltä olette tästä?

CapMan

Svenska translation unavailable for CapMan.