Elisa
KURSSI
34.78 EUR -0.57%
OSTO 34.8 ALIN 34.71 VAIHTO (KPL) 453 275
MYYNTI 34.83 YLIN 35.39 VAIHTO (VAL) 15,835 Milj. EUR
KURSSI
34.78 EUR -0.57%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vahva kassavirta ja markkina-asema
Rajatut kasvumahdollisuudet
Haastavat tuloskertoimet, mutta kohtuullinen osinkotuotto

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358405153113

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: company_report
17.7.
2017

Yhtiön Q2-raportti oli markkinaodotuksia parempi ja tulos kasvoi yrityskauppojen vetämänä. Odotamme edelleen yrityskauppojen, mobiilin palveluliikevaihdon kasvun ja toiminnan tehostumisen mahdollistavan Elisalle vakaat tulosnäkymät lähivuosille. Näkemyksemme mukaan Elisan arvostus suhteessa verrokkeihin on kuitenkin edelleen haastava ja vahvan tuloskasvun jatkuminen vaatisi uusia yritysostoja orgaanisen kasvun ja kannattavuuspotentiaalin ollessa pientä.

Tyyppi: news
17.7.
2017

Toistamme Elisan vähennä-suosituksen ja 33,0 euron tavoitehinnan. Yhtiön Q2-raportti oli markkinaodotuksia parempi ja tulos kasvoi yrityskauppojen vetämänä.

Tyyppi: company_report
9.6.
2017

Arvioimme roamingmaksuihin liittyvän epävarmuuden osittaisen purkautumisen nostaneen sektorin hyväksyttäviä arvostustasoja. Odotamme edelleen mobiilin palveluliikevaihdon kasvun, yrityskauppojen ja toiminnan tehostumisen mahdollistavan Elisalle vakaat tulosnäkymät lähivuosille. Elisan arvostus suhteessa verrokkeihin on kuitenkin edelleen haastava ja korkojen noustessa osinkotuoton houkuttelevuus vähenee, joten toistamme vähennä-suosituksemme.

Tyyppi: news
9.6.
2017

Toistamme Elisan vähennä-suosituksen ja nostamme tavoitehinnan 33,0 euroon (aik. 31,5 euroa) heijastellen sektorin nousseita arvostustasoja. Arvioimme roaming-maksuihin liittyvän epävarmuuden osittaisen purkautumisen nostaneen sektorin hyväksyttäviä arvostustasoja.

Tyyppi: video
21.4.
2017

Aamukatsauslivessä Elisa

Aamarilivessä Elisa. Analyytikko Grönqvist kommentoi Elisaa sijoituskohteena. Elisa kasvaa hitaasti jos lainkaan, mutta on toisaalta matalariskinen osinko-osake.

Tyyppi: news
21.4.
2017

Toistamme Elisan vähennä-suosituksen ja 31,50 euron tavoitehinnan, heijastellen yllätyksetöntä Q1-raporttia. Elisan liikevaihto ja käyttökate kasvoivat odotusten mukaisesti. Lisäksi yhtiö nosti odotetusti ohjeistustaan yritysostojen ja mobiilin palveluliikevaihdon vetämänä.

Sivut

Elisa

Elisa lyhyesti

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen.

Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti.

Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200.

Elisan sijoittasivut.