Rapala VMC
759 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
4.03 EUR +1%
OSTO 4.03 ALIN 3.99 VAIHTO (KPL) 967
MYYNTI 4.04 YLIN 4.03 VAIHTO (VAL) 0,004 Milj. EUR
KURSSI
4.03 EUR +1%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Yhtiön brändisalkussa merkittävää potentiaalia, myös yrityskauppakortti jatkuvasti pöydällä
Yhtiön jatkuvat sisäiset haasteet
Suhteessa nykytuloskuntoon osake on kallis, suhteessa todelliseen potentiaaliin se on edullinen

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: company_report
23.7.
2017

Yhtiön H1-raportti oli numeroiden valossa erittäin heikko ja yhtiö laski ohjeistustaan jo toisen kerran kuluvana vuonna. Yhtiö on kuitenkin katsauskaudella edistynyt strategiansa kanssa useilla rintamilla ja tämä nostaa toiveita yhtiön käänteen onnistumisesta. Matka mahdolliseen käänteeseen on kuitenkin pitkä ja jäämme rannalle odottamaan lisää konkreettisia merkkejä strategian etenemisestä.

Tyyppi: news
26.5.
2017

Rapala laski keskiviikkona odotetusti liikkeelle 25 MEUR:n hybridilainan. Laina ylimerkittiin moninkertaisesti ja lainan korko asettui erittäin matalalle 5,375 %:iin.

Tyyppi: video
22.5.
2017

Aamukatsauslivessä Rapalan hybridilaina

Mikä on hybridilaina? Inderesin Vilén käy läpi hybridilainan hyvät ja huonot puolet ja mitä Rapalan hybridilaina tarkoittaa omistajien kannalta.

Tyyppi: company_report
22.5.
2017

Tarkistamme Rapalan tavoitehintamme 4,2 euroon (4,7 euroon) johtuen todennäköisen hybridilainan liikkeellelaskun myötä laskeneista tulosennusteistamme. Laskemme myös suosituksemme vähennä-tasolle (aik. lisää) johtuen kasvaneesta epävarmuudesta ja heikentyneestä tuotto-potentiaalista. Vaikka pidämme osakkeen laskuvaraa erittäin rajallisena, emme näe osakkeessa nousuvaraa ennen selkeää konkreettista etenemistä strategiassa ja siirrymmekin siten odottavalle kannalle.

Tyyppi: news
22.5.
2017

Tarkistamme Rapalan tavoitehintamme 4,2 euroon (aik. 4,7 euroa) johtuen hybridilainan myötä laskeneista tulosennusteistamme. Laskemme myös suosituksemme tasolle vähennä (aik. lisää) johtuen kasvaneesta epävarmuudesta ja heikentyneestä tuottopotentiaalista.

Tyyppi: inderes_qa
2.5.
2017

Miksi uskotte Rapalaan, vaikka sen tulos on jatkuvasti samaa huttua ja yhtiö selittelee milloin mitäkin ja tällä kertaa kuluttajatuotteita kauppaavana valittelee verkkokaupan murroksesta? Eikö tämän pitäisi toimia yiöiden eduksi? Mielestäni käsittämätön yhtälö ja markkinasta valittaminen keskittymättä omaan toimintaan ja se edellä meneminen kertoo todella huonosta sijoituksesta. Jotta tulisi kysymystäkin, niin kuka/mikä taho voisi ostaa tämän surkean puljun ja pelastaa brändin? 

Sivut

Rapala VMC

ISIN: 
FI0009007355
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Rapala lyhyesti

Rapala VMC Oyj on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Rapala-konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Konsernin omien jakeluyhtiöiden verkosto 35 maassa on alan kattavin. Konsernin päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Kiinassa, Indonesiassa ja Englannissa. Konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, MORA ICE, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen. Rapalan sijoittajasivuille