Siili Solutions
KURSSI
11.89 EUR +2.77%
OSTO 11.51 ALIN 11.41 VAIHTO (KPL) 4 055
MYYNTI 11.89 YLIN 11.9 VAIHTO (VAL) 0,047 Milj. EUR
KURSSI
11.89 EUR +2.77%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Yhdistelmä hallittua orgaanista ja epäorgaanista kannattavaa kasvua
Toimialan keskimääräistä pienempi liiketoiminnan riskitaso joustavan kulurakenteen ansiosta
Arvostustaso heijastelee yhtiön vahvaa kasvua

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: inderes_qa
13.6.
2017

Hei, Listautumisestaan lahtien Siili on jatkuvasti kasvattanut osakkeiden maaraa. 1) Mika tahan on syyna? 2) Eiko omistaja-arvon kannalta olisi parempi valttaa osakekannan kasvattamista ja kayttaa mieluummin kassaa yritysostojen ja johdon maksamiseen? Ottaen huomioon osakekurssin kehityksen, eiko osakekannan dilutoiminen ole tullut erittain kalliiksi osakkeenomistajille?

Tyyppi: video
13.6.
2017

Inderes yhtiöilta 12.6.2017: Siili Solutions

Siilin toimitusjohtaja Seppo Kuula aloitti esiintymisensä yhtiöillassa ytimekkäästi kertomalla sijoittajille heti alkuun, miksi Siili on hyvä sijoituskohde. Kuulan mukaan yhtiön vahva track-record kasvusta ja tasaisesta suhteellisesta kannattavuudesta luo perustan yhtiön arvon luomiselle. Yhtiön nopea kyky reagoida jatkuvan muutoksen kohteena olevan it-palvelumarkkinan trendeihin tekee yhtiöstä lisäksi edelläkävijän toimialallaan. Siilin kansainväliset toiminnot ovat myös avanneet yhtiölle uusia mielenkiintoisia markkinoita.

Tyyppi: video
12.6.
2017

Inderesin Rautanen avaa Siiliä sijoituskohteena

Inderesin analyytikko/toimitusjohtaja Mikael Rautanen avaa Siiliä sijoituskohteena ja missä murroksessa it-palvelumarkkina tällä hetkellä on, fläppitaululla tottakai. Uusi laaja yhtiöpäivitys on maksutta luettavissa https://www.inderes.fi/arvonluonti-jatkuu

Tyyppi: video
12.6.
2017

Aamukatsauslivessä Siilin ja Talenomin laajat raportit sekä lukuvinkkejä

Aamukatsauslivessä maininnat Siilin ja Talenomin laajoista raporteista, jotka ovat maksutta luettavissa
Talenom: https://www.inderes.fi/vahvassa-vedossa-paalistalle-0
ja Siili: https://www.inderes.fi/arvonluonti-jatkuu

Pulkkinen heittää myös lukuvinkkejä sadepäivään.

Tyyppi: news
12.6.
2017

Julkaisimme tänään Siili Solutionsista kattavan yhtiöraportin, joka on luettavissa maksutta täältä.

Tyyppi: company_report
12.6.
2017

Siilillä on vahvat näytöt omistaja-arvon luomisesta sekä yhtiön kyvystä ennakoida IT-markkinan trendejä. Yhtiön strategia vastaa mielestämme edelleen hyvin IT-markkinan ajureihin ja markkinan kysyntäfundamentit ovat viimeisen vuoden aikana vahvistuneet.

Tyyppi: news
12.6.
2017

Inderes järjestää tänään sijoittajatilaisuuden Helsingin Ruoholahdessa, jossa tarjotaan mahdollisuus tutustua kolmeen Helsingin pörssin yhtiöön, joista kaikki ovat mielenkiintoisessa vaiheessa.

Tyyppi: news
6.6.
2017

Inderes järjestää ensi viikon maanantaina Helsingin Ruoholahdessa sijoittajatilaisuuden, jossa tarjotaan mahdollisuus tutustua kolmeen mielenkiintoiseen yhtiöön.

Sivut

Siili Solutions

ISIN: 
FI4000043435
Inderes company category: 
Laatuyhtiöt Mallisalkussa
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Not under coverage: 
Siili Solutions lyhyesti

Siili on vuonna 2005 perustettu teknologiariippumaton ohjelmistojärjestelmien kehityspalveluita tarjoava yritys, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia IT-asiantuntijapalveluita. Yhtiön palvelemat asiakassektorit ovat julkishallinto, finanssi, media ja tietoliikenne sekä teollisuus ja palvelut. Tarjottavat palvelualueet on jaoteltu teknologia-alustoihin, digitaalisiin palveluihin, informaationhallintaan sekä arkkitehtuuriin ja lean-projektiohjaukseen.

Päämarkkina-alueena Siilillä on tällä hetkellä Suomi ja ensisijaisina asiakkaina ovat Suomen 500 suurinta yritystä sekä valtion- ja kunnallishallinto. Ketterällä toimintamallillaan yhtiö pyrkii syrjäyttämään etenkin suuria IT-palvelutaloja suurissa asiakasorganisaatioissa nousemalla asiakkaissa luotetun IT-neuvonantajan asemaan. Siili listautui Helsingin pörssin First North -listalle lokakuussa 2012.

Siilin missio on tuoda kilpailukykyä asiakkaan liiketoimintaan ketterän tietojärjestelmäkehityksen avulla. Yhtiö pyrkii nousemaan asiakkuuksissaan luotetun neuvonantajan asemaan, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan määrittelemään, kehittämään ja käyttöönottamaan tarpeisiinsa parhaimman ja tietojärjestelmäänsä sopivimman ohjelmistoteknisen ratkaisun joustavasti, tehokkaasti ja teknologiariippumattomasti.

Sijoittajanäkökulmasta Siilissä yhdistyy kasvuhakuisuus sekä terve ja vakaa liiketoiminta, joka mahdollistaa kasvun ohella hyvän osinkovirran. Osakkeen arvonmuodostus tulee näkemyksemme mukaan koostumaan hyvästä osinkovirrasta sekä mahdollisuudesta arvonnousuun, mikäli yhtiön kasvustrategian toteutus jatkuu onnistuneena.

Siilin sijoittajasivuille