Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Aallon Group
1850 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 9.68 ALIN 9.68 VAIHTO (KPL) 1 865
MYYNTI 9.72 YLIN 9.78 VAIHTO (VAL) 0,018 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
29.8.
2019

Millä tavalla tulisi suhtautua näihin toimitusjohtaja vaihdoksiin? Onko usein kyse yhtiön kannalta oikeanlaisen johtajan saamisesta viemään uutta strategiaa eteenpäin vai voiko kyseessä olla ongelmia tms?

Inderes Q&A
2.4.
2019

Aallon Group on ollut Inderesissä nyt näkyvästi esillä ja tapaus vaikuttaa ainakin päällisin puolin kiinnostavalta. Siksipä kysynkin että mikä on Inderesin analyytikoiden mielipide siihen voiko Aallon toistaa Talenomin menestystarinan? Talenom on varmasti ollut viime vuosien yksi menestyneimmistä listauksista. Mitkä ovat teidän mielestä syyt Talenomin menestykseen? Voiko Aallon Groupista tulla samanlainen menestystarina? Mitä tämä vaatisi? Kiitos laadukkaasta työstä jota teette! Innolla jään odottamaan vastaustanne :)

Inderes Q&A
2.4.
2019

Olen vertaillut Aallon ja Talenomin tunnuslukuja. Videolla kävi ilmi, että Aallon kirjaa markkinoinnin/myynnin kuluksi, mutta Talenom aktivoi ne 10 vuoden poistoajalla. Mikä vaikutus tällä on Aallon käyttökateprosenttiin? Miten vaikutusta on tarkasteltava taseessa?

Aallon Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Aallon Group

Aallon Group on yksi Suomen suurimmista tilitoimistopalveluiden tarjoajista. Yhtiön juuret kantautuvat pitkälle kotimaisen taloushallinnon historiaan. Konserni tuottaa kattavia digitalisoituja tilitoimistopalveluita sekä tarjoaa asiakkaidensa liiketoiminnan ja yritysjohdon tueksi henkilökohtaisella otteella korkealaatuisia neuvonta- ja asiantuntijapalveluita.