Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aallon Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
17.8.
2021

Aallon Groupin H1-numerot jäivät odotuksistamme, mutta osoittivat yritysostostrategian etenevän isossa kuvassa oikean suuntaisin askelin. Yritysostojen integraatiot ovat tähän mennessä sujuneet hyvin, ja todennäköisesti uusista järjestelyistä kuullaan vielä tämän vuoden aikana.

Analyytikon kommentti
16.8.
2021

Aallon Groupin aamulla raportoimat H1-luvut jäivät odotuksistamme sekä liikevaihdon että tuloksen osalta. Ostettujen tilitoimistojen epäselvä kausivaihtelu tuo oman haasteensa tulosalituksen analysointiin, mutta kokonaisuutena se taipuu kuitenkin alustavasti lievän pettymyksen puolelle.

Analyytikon kommentti
11.8.
2021

Aallon Group raportoi H1-tuloksensa maanantaina. Luvassa on ensimmäinen todellinen näytön paikka yritysostostrategian toimivuudesta, sillä alkuvuoden lukuihin on vaikuttanut yhteensä 7 yritysostoa.

Analyytikon kommentti
5.5.
2021

Toistamme Aallon Groupin lisää-suosituksen ja tarkistamme tavoitehintaa 13,0 euroon (aik. 12,5 EUR). Aallon Groupin yritysostostrategia etenee vauhdilla, kun yhtiö tiedotti tiistaina jo tämän vuoden viidennestä yrityskaupasta.

Analyytikon kommentti
7.4.
2021

Tarkastelemme tässä katsauksessa Helsingin pörssin asiantuntijayhtiöitä sekä erityisesti niiden kulurakenteita. Tarkoituksena ei ole laittaa erilaisia yhtiöitä paremmuusjärjestykseen, vaan tutkia kulurakenteiden eroja sekä avata mahdollisuuksia tarkastella niitä.

Analyytikon kommentti
6.4.
2021

Toistamme Aallon Groupin lisää-suosituksen ja tarkistamme tavoitehintaa 12,5 euroon (aik. 12,0 EUR). Aallon Group tiedotti torstaina kokoluokassaan merkittävän kokoisesta yrityskaupasta, jolla se vahvistaa asemiaan Pohjois-Suomessa.

Analyytikon kommentti
2.3.
2021

Aallon Group tiedotti maanantaina strategiansa mukaisesta pienestä yritysostosta Oulussa. Kaupan pienen kokoluokan vuoksi sen vaikutus ennusteisiimme on hyvin marginaalinen (~1 %), emmekä tee sen pohjalta muutoksia näkemykseemme osakkeesta.

Analyytikon kommentti
16.2.
2021

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen yritysostojen avulla ja koronatilanteen pitäneen orgaanisen kasvun nollatasolla. Arvioimme yhtiön kasvupanostusten ja kasvaneen organisaation jarruttaneen tuloskehitystä, jota tehdyt yrityskaupat kuitenkin osaltaan tukevat.

Analyytikon kommentti
11.1.
2021

Toistamme Aallon Groupin lisää-suosituksen ja tarkistamme tavoitehintaa 12,0 euroon (aik. 11,5 EUR). Yhtiön perjantaina tiedottama yritysosto oli jo toinen viikon sisään ja myös kokoluokaltaan sekä arvostusmielessä melko samankaltainen.

Aallon Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas