Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Admicom

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
18.1.
2021

Saas-yhtiö Admicom jatkaa pörssin perusyhtiöön verrattuna nopeaa kasvua, mutta osuu silti sijoittajien korkealle viritettyyn rimaan jaloistaan. Analyytikko Atte Riikola kommentoi yhtiön kasvua, uutta strategiaa ja mahdollisia yritysostoja.

Seuraa Admicomia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/admicom

Inderes analyysi
18.1.
2021

Admicomin Q4-tulos jäi hieman odotuksista ja strategiakaudella 2021-2023 orgaaninen kasvunäkymä on aiempia odotuksiamme maltillisempi. Isossa kuvassa yhtiön tuloskasvunäkymä on edelleen erittäin vahva ja ennusteleikkaukset heijastelevat enemmän paluuta maan pinnalle liian korkeaksi venyneiden odotusten jälkeen. Jatkossa myös yritysostot näyttelevät aiempaa vahvempaa roolia yhtiön kasvussa ja näemme hyvät edellytykset arvonluonnille Tocoman-kaupan tyylisissä järjestelyissä.

Tiedotteet
15.1.
2021

Admicom Oyj:n tytäryhtiössä Admicom Finland Oy:ssä aloittaa toimitusjohtajana Anna-Maija Ijäs

ADMICOM OYJ SISÄPIIRITIETO 15.1.2021 KLO 09:55


Admicom Oyj:n tarkoituksena on tulevaisuudessa eriyttää emo- ja tytäryhtiöiden johtamista, ja tytäryhtiö Admicom Finland Oy:n toimitusjohtajaksi nimettiinkin 14.1.2021 yhtiön sisältä Anna-Maija Ijäs.

Analyytikon kommentti
14.1.
2021

Odotamme Admicomin vahvan tuloskasvun jatkuneen loppuvuodesta liikevaihdon kasvun ja tehostamistoimien ajamana. Raportissa mielenkiinto kohdistuu erityisesti Admicomin kuluvan vuoden näkymiin ja tulevien vuosien strategiaan. Näiden pitäisi ennakoida voimakkaan tuloskasvun jatkumista.

Analyytikon kommentti
8.1.
2021

Admicom tiedotti, että sen hallitus on päättänyt 5.1.2021 aloittaa uuden toimitusjohtajan haun Antti Sepän jättäytyessä pois yhtiöstä vuoden 2021 loppuun mennessä.

Tiedotteet
7.1.
2021

Admicom Oyj:n Toimitusjohtaja vaihtuu vuoden 2021 aikana

ADMICOM OYJ SISÄPIIRITIETO 7.1.2021 KLO 09:50


Admicomin hallitus on päättänyt 5.1.2021 aloittaa uuden toimitusjohtajan haun Antti Sepän jättäytyessä pois yhtiöstä vuoden 2021 loppuun mennessä. Antti Seppä jatkaa toimitusjohtajana toistaiseksi, auttaa uuden strategian ja organisaatiomallin käynnistyksessä sekä tukee uuden toimitusjohtajan perehdytyksessä. Yhtiö raportoi vuoden 2020 tilinpäätöksestä 15.1.2021 ja avaa samalla tulevien vuosien strategiaansa.

Inderes analyysi
23.11.
2020

Osakkeen entisestään kiristyneen arvostuksen valossa sijoittajilla näyttää olevan erittäin vahva luottamus siihen, että yhtiö valloittaa tällä vuosikymmenellä merkittävän osan nykyisistä kohdemarkkinoistaan. Kohonnut arvostus on mielestämme alkanut myös jo ennakoimaan yhtiön seuraavia strategisia askelia, joilla markkinapotentiaalia pyritään laajentamaan. Arvioimme arvostustason pysyttelevän korkeana yhtiön vahvan arvonluonnin jatkuessa, mutta merkittävää nousuvaraa nykyisiin kertoimiin on vaikea perustella.

Analyytikon kommentti
23.11.
2020

Nostamme Admicomin tavoitehinnan 120 euroon (aik. 100 EUR) ja laskemme suosituksemme vähennä-tasolle (aik. lisää).

Admicom

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Admicom

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Yhtiöllä on yli 170 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevissa toimipisteissään.